עזרה

חמווד11

New member
תודה..זה בסדר...

יפה שאתה יודע להתנצל..זה כבר מראה שאתה אחלה בחור....'-]') ת'אמת-זה לא שנפגעתי ממש..כי כולנו כאן אנונימיים.. היה לי רק חשוב בשביל כל הקוראים-או יותר נכון הקוראות-שתדענה שלא כל הגברים "ככה",ושאף פעם לא יכלילו,או יגידו "כל הגברים האלו.."....
המשך יום טוב...

ygili

New member
קצת הבנת הנקרא

הוא כתב - תחילת ציטוט: אני "גבר" סוף ציטוט. אז ציטטתי אותו. SO ? חוץ מזה הרמיזה הייתה בקטע של הומור. תגידי, יש לך בעיה עים הומואים? לי אין, ואני "מכבד כל אדם באשר הוא" (וזה לא היה בצחוק). אז מה את רוצה?

זה העיניין...

לי אין שום בעיה,הבעיה היחידה שצרמה לי היא שכתבת "אתה גבר-כתבת אני וחבר שלי,רוצה לספר לנו משהו?" זה לא נשמע בדיוק הומור.. ולי אין שום בעיה בהבנת הנקרא! יכלת להשיב בצורה קצת יותר מכובדת. תודה ויום טוב.

A d i 23

New member
ומה לעשות שיש אנשים..

שאין להם הומור ? וגם לא יודעים לזהות הומור דרך כתיבה.. רק חבל שהם לא בודקים את הכתיבה שלהם לפניי שהם מעירים לאחרים..
אני מציעה לך להבא, כשאתה רוצה לכתוב למישהו משהו בהומור, תציין שאתה סתם צוחק או אולי אפילו תוסיף איזה אייקון --->
ותקווה שזה יפתור את הבעיה.. בכל אופן, אני לא ראיתי משהו לא בסדר במה שכתבת..

זכוכיות

New member
אתה גבר גבר ../images/Emo13.gif

אני מכירה עוד כמוך, ואני מאמינה לך ומעריכה אותך מאוד מאוד כאדם.

oferyosi

New member
לא כולנו חרמנים מתים כל היום

כל הזמן
.... טוב נו אולי רוב הזמן

זה בסדר ולא צריך לדאוג

אם זה ממש מפריע לך מפני שלדעתך הוא מעט אובססיבי תאמרי לו.

abcd80

New member
נורמלי מאוד

גם בן זוגי רואה דברים כאלה לפעמים (בד"כ סרטונים קצרצרים) ואפילו שולח לי כמה במייל. אני לא מתה על הענין הזה אבל לא מפריע לי שהוא מסתכל לפעמים. שייהנה מה הבעיה? זה לא בגידה. אז קחי את זה בקלות

למעלה