עזרה

TambAluLa

New member
אמממ אני לא רוצה להדאיג אותך קיפי83...

אבל אולי זה בגלל יחסי המין שלכם שלא כ''כ מספק אותו? אם זה מפריע לך שהוא גולש באתרים תפני אליו, תשאלי אותו מה הפנטזיות שלו, תתענייני, זה גם יתרום לחופשיות ביניכם ויתרום המון לסקס אמנם אני רק בת 17 [פחות מחודש 18] וחברי בן 19, שנינו צעירים אבל מאוד מודעים לסיפוקים של שנינו. ובקיצור אני חושבת שאם תספקי לו את הצרכים שהוא רוצה הוא יעזוב את האתר. אני ממליצה לך לדבר איתו גם על האתרים האלה... בהצלחה. =]

אני מודה

שאותי זה היה מאוד מאוד מרתיע. השאלה הראשונה שהייתי שואלת את עצמי, אם אני איני מספיקה לו, ואולי הוא מחפש משהו ארעי מהסוג הזה. ודאי שחשש תמידי היה מלווה אותי. אולם המגיבים מעליי ברובם, אם איני טועה, בעד העניין הזה. אז... אולי אני הבעייתית. :) בהצלחה, גברת.

מבינה את המקום שממנו את כותבת

כי זה כואב וגורם להרגשה שאולי את לא מספיקה לו, אבל אני חושבת שזה ממש לא ככה, קיים בנו מעצם טבענו האנושי, יצר של מציצנות וסקרנות לגעת בפנטזיות. האם זה פוגע בקשר בינכם מבחינת פחות יחסי מין
האם חל שינוי כלשהו בקשר האינטימי שבינכם בתקופה האחרונה

קיפי83

New member
אז ככה...

אנחנו גרים בשני ערים שונות אבל אוהבים ממש, נפגשים בערך כל שבועיים כי הוא עובד ואני לומדת. אין שום בעיה בסקס, דווקא להפך, הוא טוען שהסקס איתי הכי טוב שהיה לו, וחוץ מזה אם כבר מתחיל קטע אינטימי אני זאת שיוזמת אותו. ככה שזה שהוא מסתכל באתרי פורנו לא מפריע לסקס או להתנהגות שלו. עדיין אבל לא כל כך מבינה את הצורך הזה.

elena20

New member
אתם נפגשים פעם בשבועיים את

לא מבינה את הצורך??? הבן אדם לבד בלי סקס שבועיים, תסלחי לי שאני בוטה,אבל מה רע בזה שהבן אדם עושה ביד מול סירטוני פורנו, כשחברה שלו נמצאת רחוק ממנו? לדעתי אין לך שום סיבה לדאגה, זה לא משפיע על הסקס ביניכם, שיראה כמה שהוא רוצה

גם אני לא מבינה. זו האמת.

אבל למדתי שלא כל מה שאני לא מבינה הופך אוטומטית ללא לגיטימי. מסתבר שזה דבר נורמלי לחלוטין... ואני בהחלט יכולה להבין למה זה עורר אצלך תהיות.

חמווד11

New member
צודקים כולם!!כנסי\כנסו!

למרות שאני אישית לא בדיוק מבין...וגם נגעל..ואפילו מתבייש שזה הטבע של רוב-גם אם לא כל-בני מיני =הגברים..(כמו שתראי בתגובותי האחרות כאן...) אבל אין מה לעשות...בלי שום קשר אלייך,ואפילו אם הייתם חיים ביחד..יתכן שהוא היה מסתכל.. ואני אסביר לך למה את לא צריכה להיפגע.. בשונה מהנשים-שאצלם סקס מבטא קשר אהבה וכו'-הרי שאצל רוב-גם אם לא כל- הגברים,נדמה לי,זה צורך פיזי נטו לספק את הרצון "לשפוך".. כמו שלפרה(או גם נשים) יש גודש בחלב,וזה מציק,ומרגישים צורך לשפוך ולרוקן..כך הוטבע בבריאה,ובמידה הרבה יותר עוצמתית מאשר בחלב..,למען שיהיה מישהו שיהיה אחראי להמשך קיום המין האנושי..לכן-שימי לב-הרצון הכי חזק שלהם זה "לשפוך",ובלי קשר לאהבה או משהו,ורצוי במקום "רך" ומוגן" כמו.... כי זה בדיוק מה שצריך לקיום המין האנושי..=שתהיה שפיכה במקום מסוים... אילו הצרוך הזה היה תלוי באהבה,הבטחון בהמשך הקיום לא היה כ"כ מובטח-כי לא תמיד הגבר היה מוצא מישהו שתאהב אותו או תעניק לו וכו',ואז הוא לא היה מיישם את ביצוע המשך קיום המין... אצל רוב-גם אם לא כל(אני מדגיש, זאת כל הזמן..שתדעו שיש מיעוט שהוא ממש לא כך!!) הגברים,כשיש "גודש",מפתח האנסטיקט הטבעי הזה (כזכור-המטרה שבטבע כאן היא קיום המין והמשכו..) רצון חזק ל"כלי" שלתוכו הוא יוכל "לשפוך"..ומבחינת הצורך הזה,וככל שמדובר בו,הבן אדם ממין נקיבה נהפך אצל הזכר ל"כלי" לאובייקט!לא לבנאדם אנושי1 הוא מקבל רגש"התלהבות ייצרית",הוא מקבל מין דמיון (טפשי) כזה,שגורם לו להסתכל על הנקבה כמשהו ,כ"חפץ",ארוטי. למין משהו "קסום" ,שגורם לו בראש לסערה ייצרית ורגש "מענג"..וגורם -אם הוא מתרכז באובייקט-לפעמים גם להתעוררות ה"כלי" שלו,ותחילת הפעלתו האוטומטית-מוכן ומזומן לביצוע התפקיד שהועד לו(המשך קיום האנושות..). ובשביל הבטחת קיום המין..הוא גם עם אינסטינקט טבעי ממש-בלתי נשלט,זה ממש לא בשליטתו!-שהעניים שלו תתפסנה על אובייקטים נקביים! בכדי שיהיה "בטוח" שהוא לא "יתרשל" בתפקיד הזה,וינסה ,טבעית,ללמצוא כל הזמן אוביקטים לביצוע הדבר..כן \זה לא יאומן,זה דבילי..זה משהו שהנשים,שלמזלן נותרו שפויות..-הן לא תצלחנה לעולם לתפוס באמת מה זו התחושה הזו!! בקיצור-לכן יש כאן 2 דברים שאינם קשורים בכלל אחד לשני,אצל הגברים.וחשוב שהנשים תפנמנה את זה,וגם תפנמנה שהן לא תוכלנה באמת להבין את זה..כי זה משהו דמיוני,לא משהו שאפשר להבין בכלל בשכל למישהו שאין לו את התכונה הזו! ובכן,יש כאן 2 דברים:אחד אהבה לחברה,לאישה ,לידידה. ודבר שני:צורך פיזי,עם עזרים "פסיכולוגיים,דימיוניים כנ"ל-לשפוך את הגודש למול ה"כלי" הראשון שהוא יוכל לבצע זאת..ואין שום שום קשר בים 2 הדברים!! מבחינה הזו.מובן מאד כל מושג ה"זנות"-שקיים בעולם מזה אלפי שנים..=שבעצם היה אפשר לתהות:מה?!?!איזה דבילי!!ללכת למישהי .לש-ל-ם לה(איזו השפלה!..)שתסכים לבצע איתך משהו..ש"תעשה לך טובה"..שתועיל לעשות איתך "אהבה"..(אגב,כל קשר בין סקס לאהבה-נולד רק בצד הנשי שבעולם..לגבר,כאמור,אין שום קשר בין סקס לאהבה..הדבר האחרון שיוכלו להגדיר אצלו את מושג הסקס,זו המילה אהבה..) זה הרי דבילי בצורה משוועת..זה..-אין מילים!(ואני שמח שיש קצת גברים,המצילים את הכבוד של המין הגברי..-שהראש שלהם די דומה לראש של הנשים...והם ממש לא כמו מה שכתוב כאן...)אז איך יש כזה דבר,בכל זאת?? אז זהו בדיוק:=כי אכן לגבר יש כאן צורך פיזי לפעולה מסוימת.ומי שמאפשר לו לעשות זאת ,הוא עןזר לו במשהו "טכני" לחלוטין!!כמו שמשלמים לעוזרת ביית על הנקיון!!ב-ד-י-ו-ק!!! ולכן,תמיד,איסטינקטבית,הוא יתור -בצורה בלתי נשלטת-על מראות נקביים ארוטיים..זה לא נשלט לגמרי,וזה גם לא קשור לאהבה!!הוא בכלל לא אוהב את אותן נשים!הוא גם יסתכל עליהן ,למרות שבתור חברה הוא לא ייקח אותן כי הן לא מתאימות או אפילו מכוערות!!הוא יסתכל גם אם מדובר במישהי שברור לו שהיא יותר מכוערת מזוגתו חברתו! נכון שיופי גורם לתחושת סיפוק ייצרי,כי גורם להתעוררות ה"מערכת" של המשך קיום המין האנושי..אבל עצם ההסתכלות וה"חיפוש" הטבעי-זה דבר באינסטנקט,ויהיה גם לכאלו הרבה פחות "יפות",,וללא שום שום הסבר רציונאלי.. אז ברור שזה לא אמור להיות "נעים" לחברה..ממש לא..אבל לפחות שהיא תדע שזה לא קשור לכמה הוא אוהב אותה,ואפילו לא לכמה הוא "נמשך" אליה מינית!!אין שום קשר בכלל!! (למרות ש-נכון,ככל שהסיפוק הייצרי הזה יבוא על סיפוקו-אז ברור שהאינסטינקט הזה פחות יהיה פעיל,כי הוא יהיה "מסופק",כי הוא ירגיש שהתפקיד(קיום האנושות..) מתבצע ופעיל.. אבל עדיין תמיד הוא יפעל,בכל מצב,גם אם על אש נמוכה..כי זה התפקיד שלו... וזה בכלל לא בשליטה...כאמור. לכן אל תחשבו לעולם שאם הוא..אז סימן ש"אני לא מספקת אותו.".-כשאתן חושבות כך,אתן מסתכלות על הענין בדיוק במבט נשי לחלוטין..-כאילו הוא היה עם ראש של אישה=ז'תומרת-זה נכון שבאמת אם אשה היתה הולכת לחפש לראות גברים אחרים,זה היה מראה שהגבר שלה לא מספק אותה,או שהיא לא אוהבת אותו,וכולי. אבל כשזה קורה אצל גבר-זה כאמור בכלל לא קשור!! זה סתם צורך פיזיולוגי!לא נשלט בכלל!בלי שום "דעת" או "כוונה" ..אז.הוא לא עושה זאת רק בגלל שעשה "חשבון נפש" והחליט שלא טוב לו עם האשה... הוא עושה זאת "בלי דעת"!! בל י שום מחשבה או שליטה,ולא בגלל שום סיבה! הוא אוהב רק אותכן,כואב לו שתיראו שהןוא מסתכל..כי הוא אוהב אותכן באמת והוא לא רוצה שחלילה תחשבו שמשהו בכן לא בסדר..זה יגרום לו הרבה צער ומצפון!כי הוא יודע שזה לא נכון,וחבל לו שתבינו זאת לא נכון... הוא יודע שלעולם לא תבינו מה זה חייו הכבולים של גבר...שכל היום יש לו דחפים ורצונות בלתי נשלטים... שהוא מסתכל כאינסטינקט בלי קשר לאהבה אליכן... זה פשוט דחף פיזי שנוצר למען התפקיד הנ"ל.. אז בואו ותשלימו עם העובדה..אני יודע שזה לא נעים..אבל תדעו לכם ש גבר מהסוג שהוא "נשי",ובלי כל הדחפים ו"התפקידים" שמוזכרים כאן-הוא גבר שהוא מאד טוב ושותף לחברתו\אשתו אמנם,אבל יש לה "חסר"-מהבחינה הזו שהיא לא יכולה להנות מספיק מהדמיון "הוא מתחרמן ממני..הוא מתגרה מלראות את ה... שלי"וכולי.. כך שבסופו של דבר יש לתכונה הזו חיסרון כמו שהעלתה הבחורה כאן...-אבל לאחר שתצליחו להפנים ממה זה נובע ,ועד כמה לא קשור לשאלה אם הוא אוהב אותכן,או שאתן יפות,או הכי מושכות וכו',-או-אז תוכלו רק להנות מהתכונה הזו שגורמת לכן להרגיש "נחשקות" ו"מושכות" ו"מגרות" ורק..הגברים הנשיים הם אלו ש"נפלו בפח"..הם גם לא מתחרמנים..וגם אין מי ש"יחשוק בהם"...............

דרור121

New member
תיקון..

בקשר ל.." ורק..הגברים הנשיים הם אלו ש"נפלו בפח"..הם גם לא מתחרמנים..וגם אין מי ש"יחשוק בהם"..............." -תיקון! ההומואים-דווקא חושקים בהם...':-')

נ ט ע 9 1

New member
אומנם מאמר ארוך אבל שווה קריאה

הסכמתי עם הרבה ממה שכתבת.. כמה שהרבה בנות לא מבינות את זה, זה נובע מ2 סיבות: 1-הן פשוט לא מסוגלות להאמין לזה.. 2-הן אוטומטית חושבות(גם אני, מודה..!!!) בראש של אישה. סופסוף מישהו(גבר) אומר בצורה חדמשמעית שסקס לא קשור אצל גבר לאהבה. זה לראות את הדברים מראש של גבר, ולא מאיך שאנחנו רוצות לחשוב שאתם חושבים. יש לנו מין קטע כזה, של כל דבר לחשוב כמו שאנחנו חושבות, אבל מה לעשות, זה לא ככה.. ואני מודה בצורה חד משמעית שגם אני נוטה הרבה פעמים לחשוב שגבר חושב כמוני, אבל לגבר אין צורת חשיבה של אישה. נקודה. הוא יכול לאהוב, אבל זה לא קשור לדעתי אצלו למין. זו הסיבה שהוא יכול לספק את עצמו מבחוץ למרות שיש לו איזה שהוא אוהב בבית.אני יודעת שזה נשמע רע, אבל לפעמים אתם אומרים כאלה משפטים מרגיזים..!!! ש"אני אוהב.." אז כאילו למה לעזאזל לבגוד?.. (כמובן, הוא לא חשב על זה הרבה לפני, כי אתם אף פעם לא חושבים, לפחות לא כמו בנות, שמקשקשות, טוחנות, מדברות, חושבות, מנתחות) אמרו ויאמרו, גבר חושב ממקום אחר, וכל המילים שיוצאות לו מהפה, ברגע שזה עומד, הן בכלל לא רלוונטיות, אף על פי שאת באמת באמת רוצה להאמין למילים שלו:מותק וכל החרא הזה.. אפשר לראות את זה בעיקר כשגבר שיכור, האלכוהול עולה לו לראש, הוא אומר מילים שאת רק תירצי לשמוע.. לא התכוונתי שגבר אינו מסוגל לאהוב, אך אין אצלו קשר לסקס ולאהבה. סקס=פורקן. ולא כמו שאישה מרגישה כשהיא נמצאת עם גבר, גם הוא מרגיש.. אייי.... לו רק יכולתי 'לטייל' במוח של גבר ליום אחד..

חמווד11

New member
תודה על המחמאה..אבל..

רק שלזכור: 1.לא כל הגברים כך,כמו שכתבתי..(אני למשל...ולמרות זאת הצלחתי לנתח טוב-למרות שכל האמור לא בראש שלי ב-כ-ל-ל..) 2.לא שגבר לא יודע לאהוב.כמו שגם את כתבת-הוא יודע לאהוב..אבל סקס-כשמדובר בסקס-זה מעשה פיזי פורקני,ללא שום קשר לאהבה..(וכל מה שהוא יאמר אז=אם זה לפני השפיכה ,זה לא שווה גרוש..זה נאמר מתוך "שכרות"...אבל אם זה נאמר אחרי השפיכה...=אז,ורק אז, זה "שווה"... ואולי זה עד כדי כך שווה,עד שכמעט לא שומעים את זה... אבל שוב,לא אצל כל הגברים..יש קצת גברים שהראש שלהם הוא בפירוש דומה לאישה.. איך אשה או בחורה תדע איך הראש של הגבר שלה?? פשוט..תסתכל אם הוא גם כן "צמא" לפינוק או רגשות וכו'...אז הוא בראש של אשה....ואם לא..אם הוא אומר "צומי" בכיף בלי רצון לקבל..אז הוא בראש גברי..ועליו נאמרה כל הכתבה...

החבר שלי בן 26

וגם צופה במלא סרטים ותמונות... אליי זה לא מדבר, אבל שייהנה. מאמי, הם גברים!!! הם חרמנים תמידית.! חח וגם אצלנו אין שום בעיה בסקס, ואין לך מה לדאוג, זה ממש ממש טבעי. החבר שלי אפילו שיתף אותי בעניין פעם אחת, הראה לי באיזה אתרים הוא גולש כשהייתי איתו.

ענמית17

New member
כל גבר נורמלי..

מותק זה גברים!!זה נורמלי לחלוטין שהוא יראה סרטי סקס..אין מה לעשות..אם כל הצער שבדבר,כל גבר נורמלי רואה סרטי סקס..גם אם יש לו חברה וגם אם אין לו..צריך לדעת לקבל את זה...אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך..הוא פשוט גבר..וגברים הם חרמניים לא יעזור כלום!!

חמווד11

New member
לא כל גבר!!!!לא נכון!!כנסו!i

אני "גבר". אל תביישו אותי..('
')
. אל תכלילו בבקשה! לא כולם "שטופי זימה" או "חרמנים"... אני -וגם חבר שלי..-כשאנחנו נכנסנו פעם-מתוך רצון סקרני לראות מה זה הדבר הזה שכולם מדברים עליו אם הוא טוב או לא טוב..- פשוט קיבלנו בחילה ענקית!!איכסססססססססססס... לראות שם נשים וגברים ערומים...קופצים...ממש בהמות... גועל נפשששששששש!!!! ולומר שכל הגברים עם ראש "בין הרגליים",עם תת רמה ושזה מה שמעננין אותם--בבקשה!זה לא יפה! עוד מישו יגיש כאן תביעת דיבהj-]')

ygili

New member
אתה "גבר" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

" אני -וגם חבר שלי..- " ... אתה רוצה לספר לנו משהו
בכל אופן, גם לי יצא לראות סירטונים כאלו שחברים שולחים לי באימייל, ובאמת יש סירטונים ממש מגעילים. ויש סירטונים שלא

סליחה אבל...

זה שהוא אמר "אני וגם חבר שלי",אולי הוא התכוון לזה שזה חבר טוב או משהו,ולא חבר-בן זוג. ולמה לזלזל ולשאול "אתה גבר"? אתה לא חושב שזה קצת לא מכובד? תכבד כל אדם באשר הוא.

חמווד11

New member
תודה על התמיכה...ברור שאת צודקת..

איזה מחשבה קודחת זו- לחשוב שאני הומו או משהו..!!!! מה הקשר?? אין חברים בעולם?? היכרות בין בני אדם היא רק "לצורכי מין"???!! נו..באמת.. יש כאלו שחושבים שגבר לא חרמן או גועלי הוא הומו או משהו.(=.איזה פדיחות.....) תפנימו שיש פשוט גברים עם אופי "אחר",לא בדיוק "גברי.".-כמו שזה מוגדר -ולכן נהנים מרגשות ואהבה..ולא ממראות גועליים... הם מחפשים חברה או בת זוג-אבל ממטרה קצת יותר "טהורה" ויפה..

למעלה