עזרה

yoni nisimi

New member
עזרה

שלום אני יוני ואני חדש בעסק של הטיסנים יש לי טיסן חשמלי sky fly והשאלה שלי היא ראיתי באינטרנט אנשים שיש להם מצלמה על הטיסן איפה אני משיג אחת כזאת איזה סוג היא האם היא יקרה והאם היא מותאמת רק לטיסן תודה מראש לעוזרים

BlackBoy2

New member
בבקשה מצלמה

מידע על מחיר ופרטים על המצלמה.בקישור 40 גרם משקלה וקטנה. ברזולוציה הגבוהה היא מצלמת 35 תמונות של 1 מגה כל תמונה ..יוצא יפה!! אפשר גם ברזולוציה נמוכה יותר של 54 תמונות אפשר גם להסריט איתה סרטון של 110 שניות יש לה את החסרונות שלה וגם יתרונות לשטח צריך מחשב כדי להוריד את התמונות / סרטון. היא נטענת דרך כבל הUSB. אתה צריך לבנות מעגל חשמלי שאני צירפתי את הקישו באתר ON OFF של ערוץ פנוי במקלט וסוגר מגע יבש על ממסר SSR. הממסר הזה פשוט סוגר מגע ומחובר על ידי חווט דק בעל מחבר מהיר ..כמו בתמונה . המחבר פשוט מחובר במקביל על פני לחצן המצלמה כך ש: כל העברת מפסק גלגלים בשלט( או ערוץ נוסף) למעשה מפעילה את המימסר שמקצר אל פני הלחצן והמצלמה מצלמת.....עובד נהדר ופשוט!!!! 48 גרם כל הסיפור!! שהיה לך בהצלחה

yoni nisimi

New member
תודה אבל...

תודה רבה על כל ההסבר אבל אני רק בן 14 ויש לי את הטיסן כולה שבועיים זה טיסן חשמלי ואני לא יודע כל כך על מה אתה מדבר אבל תודה בכל זאת אני אנסה להבין

למעלה