עזרה

angelwings1

New member
עזרה

אני מחפשת דוגמא לטיזר פרסומי כלשהו ששודר בטלוויזיה או הופיע בעתונות או במקום אחר.....הדוגמא צריכה לכלול את 2 החלקים של הטיזר (גם החלק של השאלה וגם החלק של הפתרון).... אם למישהו יש דוגמא כלשהי אני אשמח לשמוע תודה :)

ALL IN

New member
אל תשאיר יתומים

הפרסומת של המועצה לזהירות בדרכים עשתה יפה. כנסי לכאן: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/533/332.html אם את לא מצליחה,פשוט סמני את השורה,העבירי אותה לחלון של הכתובות וזה יעבוד,בהצלחה.

angelwings1

New member
תודה על העזרה

אם יש לך עוד דוגמאות (בעיקר לפרסום מוצרים ודברים כאלה)- אני אשמח.... הבנתי גם שהיה טיזר לwin win אך לא מצאתי את הפרסומת המלאה.

otela11

New member
winwin

אחרי הכל זה עבד! אחלה מהלך! לפי הנתונים שאני יודעת winwin.co.il קופץ הרבה מעל יד2, הומלס וכל הלוחות, מה שאומר שמהלך הטיזר עד לחשיפה היה מוצלח. אני לא מאמין שבכל דבר טיזר יעבוד , מה אתה חושב?!

שלוליה

New member
מאיפה את יודעת נתונים?

האתרים מפרסמים את מספר המודעות שלהם בכל תחום, ולהלן ההשוואה מרגע זה: דרושים : יד2 28,611 מודעות, הומלס 1,926 מודעות, ויןוין 5,823 מודעות. יד שנייה: יד2 49,004 מודעות, winwin 20,305 מודעות, הומלס 10,400 מודעות. רכב: יד2 45,031 מודעות, ויןוין 11647 מודעות, הומלס 2,340 מודעות דירות: יד2 33,730 מודעות, הומלס 19,231, ויןוין 19,050 מודעות. אז ויןוין לא קופץ ובטח שלא בהרבה מעל יד 2. ולא בכל דבר טיזר יעבוד, וגם לא נראה לי שיש דברים ספציפיים שבהם תמיד טיזר יעבוד..

TaxiMedia

New member
שלוליה היקרה

אם אלו הם הנתונים, פחות מחודש להרצת winwin, הרי ש winwin באמת קורעים את השוק. זה כמו (בערך) שתפתחי רשת מזון פרית ותוך שבועיים שלושה תכבשי נתח שוק של 25% משופרסל וקואופ. במקרה כזה, את גאונית. חוץ מזה, ובלי קשר לתגובתך, winwin נהנים מהערכים של ידיעות אחרונות וזה לכשעצמו נותן להם ייתרון על פני יד2 והומלס.

שלוליה

New member
צריך לזכור ש

הם לא התחילו מאפס, כבר כמה שנים קיים לוח בynet, והלוח של עכשיו סוחב איתו גם את המאגר של ynet (אבל זה עדיין יפה, נו מה ציפינו, שהם יעשו כזה קמפיין עצום ואף אחד לא ייכנס? ברור שייכנסו, אבל יד2 הוא עדיין המלך. בכל אופן תמיד תהיה הסתייגות כלשהי מwinwin בגלל שלא כל הלוחות שלהם בחינם ומה שלא בחינם - יקר פי 2 ולעיתים פי 3 מפרסום בלוחות האחרים.)

matanu

New member
את קשורה אליהם?

ל WINIWIN דרושה עבודה קשה ביותר על מנת 'לעקוף' את מתחריה במסת האינפורמציה הקיימת. לפי דעתי ודעתם של רבים, האתרים שקדמו ליוזמה (המבורכת הזו - אני חלילה לא מזלזל) הזו נחרטו טוב בתודעה הציבורית, ואין ספק שימשיכו להיות שמושיים. בברכה, עוזיאל מתן Warmhome Interactive

אורז סוגת

כשסוגת החליפו את האריזה של האורז הם יצאו בקמפיין 3 טיזרים: אוהב אורז? שונא אורז? שורף אורז? אה? נו תענה כבר! והתשובה הייתה: עם האריזה החדשה זה לא הולך להשתנות...

למעלה