עזרה...

sapiki17

New member
עזרה...

לצאת היום עם אנשים שאני לא סובלת (באמת לא סובלת) שאני 99.9% אסבול ביציאה או להשאר בבית לישון? ואל תגידו לי לצאת עם אנשים שאני כן סובלת כי מן הסתם אם היו כאלה היתי יוצאת איתם אז לא צריך לגרום לי להרגיש יותר רע :&#39
. תודה.

ע ו פ ר ה

New member
לשנות את המשפטים

להחליט ש 99.9% את תהני, כי הנאה יכולה להיות מבפנים ולא קשורה לאנשים. אם ממש את לא יכולה אפילו לדמיין שאת יוצאת עם אנשים ונהנית, כנסי לשמיכות ותהני מספר טוב. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורגונומי

cowboy69

New member
מכיר את הסיטואציה

חוויתי אותה בעיקר בגילאי 18-20- יצאתי בכוח עם אנשים שאני לא סובל והיה לי חרא להיות בחברתם, אמנם יצאתי למקומות עם אנשים ("חברים") אבל בפנים הרגשתי שאני משקר לעצמי וזה הרגשה רעה מאוד, משכתי את זה שנתיים ואז התפכחתי...התעוררתי והפסקתי לשקר לעצמי- ניתקתי איתם קשר ואוי- כמה שאני שמח שעשיתי את זה!...עכשיו כעבור 6-7 שנים שאני נזכר בזה- אני אומר לעצמי "איזה אומלל וצבוע לעצמך היית?"...אז העצה שלי אלייך היא- כמובן- תנתקי עם החבר'ה האלה מיד (אבל מיד) כל מגע כי הם עושים לך רע בנשמה!!! וכן, עדיף להשאר בבית לישון! אך במקביל תפתחי קשרים חברתיים עם אנשים שאת אוהבת להיות איתם, את יכולה להכיר אותם בכל מקום- חוגים, מסגרת לימודית, עבודה, באינטרנט (הנה-כבר יש לך אותי!:) ובנתיים, עד שתגבשי חברה שמתאימה לך-אתן לך טיפ- תתקרבי יותר לבני המשפחה שלך, תהדקי איתם את הקשר, כי אנחנו ממש לוקחים את זה שיש לנו אח או אחות, אבא או אמא כמובן מאליו וחבל.

אהבתי קאובוי../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

למה לעשות משהו שמראש אני יודעת שלא יעשה לי טוב? ומה רע בלהיכנס למיטה וליהנות מהנוכחות המלאה של עצמי? ואם כבר, אז לעשות עם עצמי דברים שאני אוהבת ועושים לי להרגיש מצויין? במקומך חביבתי, הייתי נשארת בבית. או לחלופין - הולכת ליהנות בחברת עצמי קודם כל, ורק אח"כ נותנת לנספחים (החברים) להשפיע על ההרגשה שלי. אם יוצאים לאן שהוא - ליהנות מהמקום, מהאווירה, מהמוזיקה או השקט - מה שיש.. את ועצמך.

למעלה