עזרה

steve vai

New member
עזרה

שלום מקווה שתוכלו לעזור לי אני ארשום את זה הכי גלוי(ואולי זה יהיה קצת בוטה-אז סליחה) הבעיה שלי או לפחות מה שאני חושב -אני מנסה לקיים יחסי מין עם חברה שלי ואני לא מצליח לחדור לתוכה. כלומר יש לי זיקפה חזקה, אני פשוט לא מצליח "להכניס" "להחדיר" איך שלא תקרא לזה...וזה ממש מלחיץ אני יכול להגיע לפורקון מדברים אחרים, אוראלי וכיוצא בזאת. וגם היא. אבל האקט עצמו- פשוט לא קורה. בפעמים הראשונות ניסיתי עם קונודום- הקונדום רק ביאס אותי... אין לי בעיה רפואית מסוימת, אני כרגע בין בדיקות אורולוגית(עבר של וריקוצלה) וכרגע הידרוצלה.

../images/Emo24.gifלא וריקוצלה ולא הידרוצלה...

בפנייתך זו אתה מעלה סוגיה חשובה מאוד שגם בעלי המקצוע, חשוב שייתנו עליה את הדעת.אין בפנייתך פירוט לגבי ניסיונה המיני של חברתך,האם היא משתמשת בטמפונים או לא וכו' ולכן אענה באופן כללי. במקרה מהסוג שאתה מעלה, השאלה היא היכן הבעיה?! בביצה או בתרנגולת?!!. רוצה לומר, השאלה היא, היכן מיקוד הקושי?!, אצל הגבר או אצל האישה. אין לי ספק שהתסכול אצל שניכם הוא רב, וכל אחד שואל את עצמו שאלות לגבי חלקו ואחריותו בקושי התפקודי. כל עוד אינכם עוסקים ועסוקים בהאשמות הדדיות אלא יותר בניסיון להבין ולתקן...אני רגוע. לגופו של עניין, כאשר בעלי המקצוע נתקלים בתופעה אשר אתה מתאר בפנייתך, יש לתשאל ולבדוק את שני בני הזוג על מנת להגיע לאבחון נכון באשר למקור הקושי. מצד אחד ייתכן שמקור הקושי הוא אצל הגבר. מצד שני, ייתכן ומקור הקושי הוא אצל האישה אשר לוקה בתופעה הנקראת וגיניזמוס. בעיות הזקפה הן אכן על רקע פסיכולוגי, אך מהוות למעשה בעיה משנית שהיא תוצאה של הקושי של בת הזוג לקיים יחסי מין מלאים. כלומר קושי בחדירה. אצל זוגות צעירים, ישנם מקרים לא מועטים שכאשר בת הזוג מכווצת את שרירי פתח הנרתיק, מסיבה זו או אחרת, אין אפשרות לחדור אליה ואז הגבר עלול לפתח בעיות זקפה. מבלי לפגוע באף אחד מהמינים, ידוע הוא שה"ראש הקטן" מתנהג יותר בנימוס ובחוכמה מהראש הגדול. איבר המין של הגבר בשונה מהראש, בדרך כלל יוותר, ולא יכנס למקומות שלהם קשה להיכנס. על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בקשר רגשי, שיש בו אהבה ופתיחות, הקושי עלול להיות גדול יותר. גדול יותר, מכיוון שאין ברצונו של הבחור לגרום לכאב ואי נוחות לבת הזוג. מצב זה עלול להביא למצב, כמו שאתה מתאר, שאין יחסי מין מלאים לאורך כל תקופת הקשר. הייתי ממליץ שתפנו יחד לייעוץ מקצועי אשר לאחר אבחון, ייתן לכם את התשובה והדרך הנכונה לטיפול, על מנת שתוכלו לקיים יחסי מין מלאים ללא כל קושי. בהצלחה! עידן מיליצ'ר

steve vai

New member
אממ

חברה שלי בעלת ניסיון בתחום, לעומת זאת אני לא , ניסינו כמה פעמים, פעם היא הייתה יבשה פעם כך ופעם כך... ניסיתי "להיכנס" וזה די כאב לי. ולא הצלחתי להמשיך(אולי בגלל שהיא לא הייתה רטובה מספיק) לא נראה לי שנלך לטיפול בתחום הזה, א- אנחנו זוג צעיר (20 פלוס) ודי בתחילת הקשר- לא נראה לי מתאים להתחיל לבסס קשר על טיפול כזה או אחר...לא שיש לי בעיה עם טיפולים אבל לא לסיכום העניין, האם אני לא יכול לקיים יחסי מין? האם זה נשמע הגיוני בכלל? מה יכולה להיות הבעיה?

למעלה