עזרה

Sandro

New member
עזרה

האם ישנה אפשרות כולשהיי לצבוע את הטקסט בדיאלוגים? אני יודע שאפשר.. ראיתי תמונה של דיאלוג של מיול. השאלה היא.. האם זו פקודת סקריפטינג או שימוש ב DLL. אם זה שימוש ב DLL, בבקשה עיזרו לי למצוא מישהו שכותב על זה ומוכן להסביר כיצד ניתן לעשות את זה.

Rul3R

New member
שפאגץ

אני לא חושב שיש אפשרות לצבוע טקסט, אני לפחות לא נתקלתי בזה. אם תוכל להעלות תמונה של הדיאלוג של מיול אני יוכל לעזור יותר. לפי דעתי, הדרך היחידה היא להכין תמונה שיהיה כתוב בה טקסט ציבעוני כלשהו נגיד ריבוע קטן בצבע שחור שכתוב בו רולר באפור בהיר =], ואז לשים את זה בתוך הדיאלוג עם האופציה icon (אם אני זוכר נכון, הרבה זמן לא התעסקתי עם דיאלוגים). ואז יש לך טקסט צבוע וכיף חיים. אני לא שמעתי על DLL שעושה את זה, אבל לך תדע..

zzzzzruvbavek

New member
תנסה את MDX

זה דיאלאל שמוסיף עוד כמה דברים לדיאלוגים. הפרוש של MDX דרך אגב זה על פי מה שזכור לי mirc dialog xtensions.

Sandro

New member
הנה הדיאלוג של מיול

הנה.. אולי עכשיו תוכלו לעזור לי.. שימו לב למעלה.. אין לי מושג איך הוא עשה את זה..

zzzzzruvbavek

New member
אמרתי לך כבר

MDX.DLL תנסה למצוא את זה ב mircscripts.org או שתחפש בגוגל.

Rul3R

New member
מוו

לדעתי זה חייב להיות משהו חיצוני (dll למשל) אני לא מכיר שום אופציה כזאת במירק, לפחות לא בגירסאות קודמות, את הגירסא הנוכחית לא ממש חקרתי לעומק. אם יש לך את הסקריפט של מיול אתה יכול פשוט להסתכל בקוד ולראות איך הוא עשה את זה.. זה אחד הדברים היפים בזה שאפשר לראות את הקוד. תנסה גם את מה שהציעו לך בהודעה הקודמת, אולי זה יוכל לעזור לך.

תשובה

תוריד את הקובץ MDX.DLL ובסקריפט תרשום באיבנט INIT של הדיאלוג: dll <mdx.dll> MarkDialog $dname dll <mdx.dll> SetColor $dname <ID> text $rgb(X1,X2,X3) בהצלחה

havlaz

New member
MDX, מאיפה מורידים

האתר הזה מכיל מידע על MDX, הDLL הסברים וכולי... ואם אתה כבר נכנס לקטע, נשמח לראות מדריך על MDX

בעניין MDX

כתיבת מדריך על DLL עצום שכזה זה הרבה עבודה, אני אוהב יותר לתכנת מאשר לכתוב מדריכים... תחביב כזה, אתה יודע..

zzzzzruvbavek

New member
אם אפשר רק להזכיר לך

שסקריפטינג זה לא תכנות. כמו ש HTML זה לא תכנות. אלא אם כן אתה באמת מדבר על תכנות ואז זה כבר סיפור אחר....

havlaz

New member
אף אחד לא אוהב לכתוב ../images/Emo104.gif

מדריכים (אלה אם כן מישהו פה חריג, אשמח לשמוע
) אך תרומה אף פעם לא תזיק.. גם אני אוהב לתכנת, ולא רק במירק אבל מה לעשות שצריך לעשות גם דברים אחרים
אם זה המון חומר, אפשר ללכת על מקטעים מסויימים ואז אפשר מדי פעם להוסיף עוד מקטע, או שמישהו אחר יוסיף כמו שלמשל התירגומים של גוגל וPHP לשפות אחרות כל אחד תורם את חלקו בתירגום חלק אחר

כמו שאמרתי יש לי המון על הראש..

אגב שאלה, יש אופציה לעשות התעלמות על משתמשים שמתנקצים אליך בפורום? אם לא אז הנה הצעה לשיפור..

מממ מה הסיבות המצדיקות?

מישהו שמטריד באופן מעצבן? ומעיר הערות טיפשיות בשביל לנסות להראות שהוא יודע משהו? זה מספיק? זה מטריד הרבה ואני לא היחיד שמתלונן

zzzzruvbavek

New member
מה? קשה לך שאני מוצא דברים

לא נכונים בסקריפטים שלך? זה מעליב את הכישורים שלך? אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את התגובות שלי. אתה מוזמן לעבור לתגובה הבאה.

למעלה