עזרה!..

Aline In Chains

New member
עזרה!..

היום הייתה לנו פעילות בבצפר של עזרה ראשונה, מש'ו לא חשוב במיוחד, וביום רביעי יש לנו מבחן כככככה ענק בהיסטוריה, שזה בערך ללמוד מחברת שלמה. עכשיו, לא הלכתי לבצפר, וגם חצי מהשכבה לא באו, אז אמרו לי שהרכזת והמחנכת שלי לקחו אישור מהמנהלת, וכל מי שלא בא היום לא עושה תמבחן הזה, ומקבל 0, והציון הזה אמור להכנס גם למגן. ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות, המורה התקשרה אליי בבוקר וכעסה עליי שאני אבוא, ואמרתי שאני לא מרגישה טוב, והיא לא האמינה. והמחנכת הזו שונאת אותי, וכל הזמן חושבת שאני משקרת לה, היא ממש שונאת אותי, כל הזמן עוקבת אחריי. וגם בבצפר הזה לא טוב לי, ואני שוקלת לעבור בצפר כבר מתחילת שנה, אני שונאת תכיתה שלי, ותשכבה שלי, וגם הבצפר הזה מזה מסכן, אנחנו עדיין תקועים עם הלוחות של הגירים, והמזגנים לא עובדים וכלום,אבל זה לא קשור. אני חושבת לעבור לבצפר אחר[מקיף ו'.], שהוא הרבהרבה יותר טוב, השאלה היא, האם לדעתכם זה פייר וזה יכול להיות שכולם מקבלים 0 מי שלא בא?! והאם אישור מהרופא יכול לעזור.. והאם כדאי לי לעבור בצפר באמצע השנה,ואיך עושים את זה, ואם אפשר להכנס למגמה באמצע השנה, ובכלל איך עושים את זה ומה צריך לעשות?! תודה למי שיעזור!:]

Double U

New member
תראי

מצד אחד בית הספר צודק. הברזתם מפעילות של בית ספר במסגרת בית ספר ולכן כן מגיע לכם להיענש. מצד שני, אני חושב שהעונש חמור מדי. אז נכון, לא הייתם בסדר, אבל למה להכשיל אתכם? מה שגם ציונים נמוכים עשויים לגרום למבוכה לבית הספר. היה אפשר לתת לכם להגיש עבודה, עבודות שירות בבית ספר, אבל באמת שלהכשיל אתכם זה ממש לא בסדר. עכשיו כשאני חושב על זה, לא נראה לי שבית הספר יסתכן בבעיות עם משרד החינוך וגם הוא בטח לא ירצה ציונים נמוכים. אז יש מצב שהעונש הזה רק כדי להפחיד אתכם, אבל אח"כ יוותרו לכם או משהו:X לגבי מעבר בית ספר: פני לעירייה. מקווה שהכל יסתדר!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאם כבר עונש

זה לא יהיה על חשבון הציונים. פעילויות חברתיות לא קשורות ללימודים, ובטח שלא למגנים שלנו. טכנית הם לא יכולים לעשות את זה כי זה אסור, סתם הם אוהבים לדבר הרבה

Double U

New member
זאת לא פעילות חברתית

זאת פעילות חינוכית שמתקיימת על שעות הלימודים. זאת סיבה לא להגיע? אני בהחלט מסכים שזה לא הוגן לפגוע במגנים ועוד של יחידה חיצונית.

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif אפשר לעבור באמצע השנה

לפחות אצלנו זאת בעיה להשלים חומר, אבל זאת בעיה פחות קריטית מאשר ציון 0 למגן בהיסטוריה אם יש לך אישור מהרופא, זה אמור להשתיק למורה את הפה, כי אי אפשר להתווכח עם זה אם אין לך, תמיד אפשר לזייף
(אני יכול לעזור בזה)

noyy

New member
../images/Emo28.gifאלינה תרגעי

גם אני לא הלכתי לפעילות הזו, התקשרו אליי בבוקר ואמרו לי לבוא וסירבתי. אני איתך מותק את תעשי את המבחן, וגם אם לא יתנו לך לעשות, אוי ואבוי אם זה יכנס למגן ולציון. הפעילות הזו לא קשורה להיסטוריה בכלל, גם כן, בחרו להם מקצוע. אל תדאגי, סתם רצו להפחיד את כל השכבה שיגיעו

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחח

את תראי שלא יתנו לנו לעשות. בכלמקרה, יש לי אישור מהרופא, למרות שלא הייתי חולה בכלל

Aline In Chains

New member
חחח שקט אתה.

אני מעדיפה לוח עם גירים, מאשר מורים מפחידים כמו שלכם יש

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

לא נורא, שנה הבאה יהיו לי פחות מורים מפחידים
כיתה י'
כיתה י"א
תמיר.

R o n 2 5 6

New member
יהיה בסדר :)

כמה תלמידים מהכיתה בערך לא באו? אני חושב שאמרו לכם שתקבלו 0 מכיוון שהם היו מאוד כועסים באותו רגע.זה שלא באתם לפעילות בית ספרית,לא יכול לתת להם לתת לתלמידים 0 שמשפיע על המגן. בסופו של דבר,בטח יתנו לכם להישאר שעות או עבודה כלשהי.זה דבר שכל בית ספר היה עושה במידה והייתה "הברזה קבוצתית". אישור מהרופא בהחלט יעזור,אז תנסי להשיג :) בקשר למעבר בית ספר-לא הייתי ממליץ לך לעבור כרגע.זה ייקח המון זמן,ויהיה דיי קשה להשתלב,במיוחד עכשיו כשאנחנו בשנים של הבגרויות והמגמות.מצד שני,אם ממש רע לך,את באמת יכולה לנסות לברר את זה כפי ששי כתב עם העירייה. בהצלחה,ויהיה טוב,אל תדאגי!

לא חושב שבית הספר שלך

ירצה להתעסק עם משרד החינוך ואשתו. אל תדאגי יהיה טוב. מקסימום לכו תשבתו או משהו

LilTink

New member
חלש. ../images/Emo11.gif

~דמיין תנועה מגונה~ ולא סגרת את התנועה המגונה שלך כשהגענו לרעות. XDD

למעלה