עזרה

carmel depp

New member
עזרה

היתי שמחה אם משהי תוכל לעזור לי למצוא תחפושת לפורים...אני רוצה להתחפש לאיזושהי דמות שאותה פעם ג'וני שיחק (עדיף שתהיה מוכרת כדי שאנשים יבינו...) אם למישו יש רעיונות לתחפושת ואיפה אני יכולה להשיג את כל האביזרים אז אני ממש אודה לו

miss depp

New member
לא חסרות דמויות ..

זה רק תלוי כמה זמן וכסף את יכולה להשקיע ... יש את ג'ק ספארו(שודדי הקאריביים)-2 תלבושת אחת רגילה כפיראט ואחת כקניבל. אדוארד (מספריים של אדוארד). דון חואן (דון חואן דה מרקו). ווילי וונקה (צ'ארלי בממלכת השוקולד). מורט רייני (חלון סודי)-החלוק הזרוק,השיער והמשקפיים יעשו את העבודה. סאנדס (היו זמנים במקסיקו)-התלבושת השחורה שאיתה הוא מאבד את הראיה שלו,כלומר להתחפש ממש עם הדם והכל זה יכול לצאת ממש מגניב ! ראול דיוק (פחד ותיעוב בלאס וגאס)-אין על המראה הווירדי של ראול! קריי ביייבי וואלקר (קריי בייבי)-גי'נס,חולצה לבנה,מעיל עור,משקפי שמש שחורות וכמובן דמעה. רוצ'אסטר (לבריטין)-זה קצת קשה כי צריך להשיג בגדים בסגנון המאה ה-19. וכמובן איכבוד קריין (סליפי הולו)-שאצלו הדבר היחיד שבאמת יזהו זה את המשקפיים שאיתם הוא מנתח. אממ..זהו ניראה לי .. אני בכל אופן התחפשתי לווילי וונקה וג'ק (2 התלבושות) ..וזה דרש די הרבה מאמץ וכסף כמו שאמרתי הכל יחסי..:\ מקווה שעזרתי

carmel depp

New member
אבל...

אבל את יודעת אולי איפה אני יכולה להשיג את האביזרים, למשל לתחפושת של ג'ק

miss depp

New member
זה די תלוי איזה אביזר..

את רוב האביזרים השגתי בשוק הפשפשים ;) אם את צריכה מידע על אביזר מסוים שלחי לי מסר

Let it Bleed

New member
אני לא../images/Emo217.gif

אבל אחותי התחפשת לווילי, פאה ושיט, ויכול להיות לך ווילי וונקה ביתיD:

miss depp

New member
חחח..כן ביתי משהו

אבל אנחנו מדברים על תחפושת איכותית ..האמת שזה שוב ..תלוי ברמת הכוח והכסף שיש לך . אני נוטה לפרפקטציוניזם..אז..אולי זה מסביר את העניין :)

cowgirl Ms

New member
ווילי וונקה יכול להיות תחפושת

אדירה... גם לא כ"כ קשה לביצוע.

למעלה