עזרה... דין כזה סקסי ומתוק ודואג תמיד לחברה שלו ומתייחס יפה אני מאוהבת בדין:(((
ט טל טלולה New member 4/2/07 #1 עזרה... דין כזה סקסי ומתוק ודואג תמיד לחברה שלו ומתייחס יפה אני מאוהבת בדין((
א אנGל החלומית New member 4/2/07 #2 ../images/Emo9.gif גמני מאוהבת בו... אוחחחח חיים שלי נסיך שלי אהוב שלי!!! איך אתה דואג לי
ט טל טלולה New member 4/2/07 #4 מי דיבר עליך בכלל... דיברתי על דין מרמת אביב גימל סתם חח אבל ברצינות דין למה אתה כזה מאמי תהיה קצת מניאק אומרים "שימותו כל הקנאים" ובסוף אני אמות אז תפסיק להיות כזה מאמי לאנג'ל שאני לא אמות אוהבת אתכם!!!
מי דיבר עליך בכלל... דיברתי על דין מרמת אביב גימל סתם חח אבל ברצינות דין למה אתה כזה מאמי תהיה קצת מניאק אומרים "שימותו כל הקנאים" ובסוף אני אמות אז תפסיק להיות כזה מאמי לאנג'ל שאני לא אמות אוהבת אתכם!!!
א אנGל החלומית New member 4/2/07 #8 חחחחח אולי אני אחשוב על הסבת מקצוע ואם את רצינית בקשר ללהצטרף אלינו אז תשלחי לנו מסר
פ פצצה בורוד New member 5/2/07 #15 מה זה מקסים ... מה זה מאמי... במקום ללכת לעבוד ולקנות לחברה שלו כרטיס טיסה הוא נותן לה לחשוף את עצמה לעיני סוטים חרמנים..
מה זה מקסים ... מה זה מאמי... במקום ללכת לעבוד ולקנות לחברה שלו כרטיס טיסה הוא נותן לה לחשוף את עצמה לעיני סוטים חרמנים..
I igi2000 New member 4/2/07 #11 לזוג מהחלומות לפחות תכניסו אותי לרשימת החברים,,,( אתם יודעים, חדרי המתנה וזה....) ... היום אני בהחלט יהיה בשידור .
לזוג מהחלומות לפחות תכניסו אותי לרשימת החברים,,,( אתם יודעים, חדרי המתנה וזה....) ... היום אני בהחלט יהיה בשידור .