עזרה!!!!!!!

עזרה!!!!!!!

יש לי בעיה אני כול הזמן מסתובבת רטובה וחרמנית וזה בכול שעות היום !!!! אני מאוננת לפחות פעמים ביום כאשר בעלי לא בבית כאשר הוא בבית אז אנחנו עושים סקס.... אני בת שלולשים ויש לי בן ובת אנא תעזרו לי

אני לא רואה פה שום בעיה

מותק, זה טבעי וטוב להיות כל הזמן חרמנית ורטובה... תתחילי להינות מהמצב במקום לראות אותו כבעיה... זה דווקא די סקסי שבחורה חרמנית ומוכנה כל הזמן, אני לא חושבת שזו בעיה בכלל... בטוחה שבעלך נהנה מאוד מהמצב:)

שגיתא

New member
שלום לך לצערי ../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

היי לך
קודם כל אומרים שבגיל 30 אישה מגיע לשיא שלה מבחינה מינית
ייתכן וזה מה שקורה אצלך אבל ייתכן שמה שאת מגדירה כרטיבות חרמנית זו בעצם דלקת
או משהו כזה לא כל הסוגים מגרדים או כואבים, אבל יוצרים לחות או שהגוף כדי לנסות להגן על עצמו מפריש נוזלים, עכשיו בגלל שהמקום חמים מטבעו ייתכן ואת מפרשת את הלחות כחרמנות, זה כמעט כמו שאנחנו מרגישות לעיתים רעב כשבעצם אנחנו צמאים ולא כולם יודעים להבדיל
עכשיו ראיתי תוכנית בערוץ 8 על נשים שיש להן בעייה מאין קצר בתקשורת בין המח לגוף וכמעט כל דבר יכול לגרום להן לאורגזמות לא רצויות בשרשרת אבל מאחר וראיתי רק את הסוף אני לא יודעת האם יש סימנים מקדימים, אני במקומך הייתי נגשית לרופא נשים לשלול
בעייה רפואית, בכל מקרה אז מה אם את אמא, את כולה בת 30 זה לא הופך אותך לאם מנזר
הריונות או ילדים לא מעבירים את החשק המיני לפעמים אנחנו פשוט עייפות/עייפים מידי
עכשיו לעיתים ללא משים אנחנו מתמכרים להתנהגויות וריגושים
, אם זה מפריע לך הכמות ואת חושבת שזה מוגזם או מתגבר עם הזמן, נסי להתאפק ולא לאונן או לדחות את האוננות ליותר מאוחר בהתחלה זה קשה, אבל אח"כ זה נהיה קצת יותר קל, לא ברור לי האם עובדת או רוב היום בבית, ואולי אם רוב היום בבית סליחה אבל אולי קצת משעמם לך נסי למצוא עיסוק או תחביב יצירתי פיסול בחומר, אפייה שדורשת לישה בדורש גם עבודה בידיים ויכול לספק אולי צורך שלח במשהו יצרי, אני מתנצלת מראש זה נשמע כאילו אני שופטת אותך או קובעת עליך דברים רק מנסה לעזור לך לבדוק
,אני הולכת לקבוצת תמיכה של אכלנים אנונימיים ושם מלמדים אותנו שלעיתים הצורך באכילה או התנהגות מסויימת נובעים מתסכול או ממקום רגשי וללא פחד להיות כנים עם עצמנו בכל מקרה אל תתביישי תהני מהמיניות שלך, אני כבר מתה שיהיה לי מישהו קבוע לסקס של הבוקר
מקווה שעזרתי שגיתא

למעלה