עזרה

steila

New member
עזרה

בבית הספר אנחנו עושים ספר מחזור הנושא שלנו גיבורי על מישהו יכול להביא לי תמונה של כל הגוף של איזושהי גיבורת על חוץ מוונדרוומן ? תודה

DDN

New member
לגולאס זה פיכסה!

תועבה אלפית! (כן כן, גם לכאן זה מגיע) בכל מקרה, תמונה של הNEW AVENGERS עם המרכז על ספיידרוומן

steila

New member
מה

לא הבנתי את ההודעה שלך ותודה בכל מקרה ראיתי שעזרתם לילד אחר מהכיתה שלי ;) ולגולאס = אורלנדו בלום כווסוןן עולם !

DDN

New member
אני אסביר ../images/Emo13.gif

ראיתי בחתימה שלך שאת אוהבת את לגולאס ואני שונא אלפים. הרבה בגלל לגולס ובגלל רועי (שחקן ששיחקתי איתו שתמיד התעקש לשחק אלפים) אז בהודעה שלי, הבעתי את דעתי על לגולאס ספציציפת (לגולאס זה פיכסה) רשמתי שכל האלפים הם תועבה היות שבפורום משחקי תפקידים ניהלתי קמפיין אנטי אלפים, וחלק ניכר מהכותבים פה כותבים גם שם, כתבתי "כן כן, גם לכאן זה הגיע", ואז עזרתי לך כשהעליתי את התמונה של הנוקמים החדשים עם ג'סיקה דרו המהממת
במרכז, שאחרי הכל, זה מה שביקשת, נשים שהן לא וונדרוומן

El ad

New member
אתה גזען אפל ושפל!

אלפים הם גזע מגניב ולא לשוא הם פופולריים. אם כבר להתגזען אז למה לא על זוטונים/הוביטים? זהו גזע פתטי ועלוב שבהחלט ראוי לשנאה יוקדת. מוות להוביטים!

DDN

New member
אלפים הם התגלמות הרוע

הם מגניבים רק בגלל שמוכרים אותם ככאלה, ואתה צרכן מסכן של תרבות ההמונים, משחק בדיוק לתוך הקנוניה שלהם. אבל עליי הם לא עובדים. אני יודע בדיוק שהם עם תככני שרוצה להשתלט על העולם. מה ההוביטים עשו לי רע? עם חביב של נמוכים יחפים שרק רוצים לשבת, לאכול, לעשן ולהנות מהחיים הטובים. אלף טוב, זה אלף בלימון ועשבי תיבול!

DDN

New member
השחיטו לי שחקנים

וגילו לי שיש דבר כזה "שחקנים גרועים". כלומר, שחקנים שבוחרים לשחק אלפים כי "זה מאאאגניב" אבל משחקים אותם בדיוק כמו בני אדם, כלומר לקחו אותם רק בשביל הפלוסים שהם נותנים. חוצמזה, שכל הגישה האלפית לחיים (ההתנשאות שלהם, וגישת: אנחנו יותר זקנים ויותר טובים ממך, אז אנחנו נאמר לך מה לעשות) מאוסה עליי (מזכירה לי קצת את היחס של האמריקאים כלפיי ישראל, שמצפים שנלך אחריהם באש ובמים כי "הם דואגים לנו") דוגמאות: האלפים ברומח הדרקון, האלפים של טולקין.

DDN

New member
ושכחתי

הוולקנים של "אנטרפרייז", שהרי כולם יודעים שוולקנים זה "אלפים בחלל"

El ad

New member
מי החליט דבר כזה?

רק בגלל שלשני הגזעים אוזניים מחודדות? וולקנים הרבה יותר סנובים מאלפים, ולפחות לאלפים יש יכולות רגשיות וגישה מצויינת לאומנות, לעומת הוולקנים שהם מחשבים מהלכים ומתייחסים רק ללוגיקה. וחוץ מזה, הם בכלל לא דומים. אלפים הם כריזמטיים ובאים בקונפיגורציות שונות, ואילו כל הוולקנים הם חמורי סבר, מעצבנים, בעלי שיער שחור ותספורת מפגרת, ובאופן כללי נראים ומתנהגים אותו הדבר. נ.ב. אם וולקנים=אלפים אז רומולאנים=אלפים אפלים ?

DDN

New member
אני החלטתי

הכחול שיש לי נותן לי את הזכות להחליט שטויות ולהצהיר עליהן. האמת, גם כשהייתי שחור מודגש קבעתי כאלה קביעות. אין לי בעיה עם קביעות חד צדדיות. אני מקווה אגב, שאתה מבין שהכל נאמר בהומור.

El ad

New member
אז מזל שאני שחור מודגש,

כי זה נותן לי את הזכות שלא להסכים עם הקביעות הכחולות שלך.

למעלה