עזרה

שרון653

New member
עזרה

אם מישהו מכיר בלדות אהבה מרגשות ויכול להמליץ אני מאוד מאוד ישמח! פליז?

אממ אפשר משהו שאני כתבתי?

בשמחה אתן לך אפילו להלחין ולהשמש בזה כאוות נפשך! בבקשה: if you would understand how much do i love you if you would understand how much do i care about you if you would understand how much do i want you if you would understand all that you would give me the chance if you would give me the chance you would understand all that and when you look at me with your eyes there is stupid smile on my face. When you smile to me My heart is jumping out of it's place When you talk to me I am hypnotize When you touch me I loose my breath When you hug me I feel safe When we are together No one else in the world no one but us Only you and me together And the huge love between the to of us

שרון653

New member
ממש יפה!

אבל בעיה שאני לא יצליח להלחין אותו ולהקליט עד יום ראשון
. אני צריך שירים שמישהו שר...אבל תודה נהנתי מאוד לקרוא את השיר!

תודה כתבתי את זה בזמנו לבחורה

שהתאהבתי בה וסורבתי בכל מקרה מה עם שירים כמו I'LL BE THERE FOR YOU/BON JOBI BELONG TO BE CLOSE TO YOU/לא זוכרת של מי CLOSE YOUR EYES/כנ"ל I TAKE YOU JUST THE WAY YOU ARE I MISS YOU WE ARE IN HEVEN YOUR SONG I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS JUST THE TWO OF US YOU ARE SO BEUTIFUL TO ME WHEREEVER YOI WILL GO RIGHT HERE WAITING FOR YOU ולא עולה לי עוד משהו מקסימום שלח לי מסר ואסתנכרן איתך במסנג'ר בתיקית שיתוף עם כל מה שיש לי

שרון653

New member
שוב תודה רבה לך.

אני מאמין שכול מה שכבר מצאתי יספיק לי... תודה רבה רבה על העזרה!

webrain

New member
אני מתלבט אם זה יעזור לך

http://diggiloo.net/?2005si שיר שאני נורא נורא מתחבר ואוהב אבל בסלובנית (יש תפירוש באנגלית ליד) אם תרצי אני אשלח לך תשיר

למעלה