עזרה

itzchak1000

New member
לא לערב גורם חיצוני?!

תגיד/י את/ה בסדר?! אם מצאו אצלה מזרקים זה כבר אומר שהמצב לא וורוד כל כך,וכן אני חושב שהילדה צריכה לקבל שלסמים לא מתקרבים,גם אם צריך להפחיד אותה! אני לא חושב שלרתק את הילדה לבאמת מעשה נכון,אבל אני לא חושב שצריך להבליג/לשכוח/לא לטפל בזה בצורה חריפה וישירה! דבר ראשון,לפנות להוריו של החבר שלה להגיד להם על בעיית הסמים,להתחיל לחקור,במידה וזה לא מפסיק... מכון גמילה...

אני מקשקש?

כנראה שאת לא מבינה בדיוק את חומרת העניין. קודם כל לא התכוונתי שצריך מעכשיו לבודד את הילדה הזאת לחלוטין. ולערב גורם חיצוני זה לא אומר להרוס את החיים של הילדה. את באמת חושבת שדיבור פנימי יעזור ? ממש לא נראה לי... לא יודע בת כמה את אבל שאני הייתי בגיל הזה וזה לא היה עד כדי כך מזמן, הדבר האחרון שעשיתי זה להקשיב להורים שלי. לחץ חברתי זה גורם מספר 1 להתנהגות כזאת בגיל הזה, ותאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר, הייתי בסרט הזה בעצמי. וכן לאסור עליה להפגש עם החברים שמשפיעים עליה ומכוונים אותה לכיוון של סמים הוא צעד נכון.

H A I 1 8

New member
למיכל

קודם כול כל הכבוד לך בתר אמא שאת מחפשת ובודקת יש כאלה שגם את זה לא עושים ולפי דעתי את צריכה לתפוס שיחה רצינית עם החבר שלה ולהגיד לו שאם הוא אוהב אותה והיא חשובה לו שלא יערב אותה בדברים שלו אם הוא רוצה להשתמש למכור או משו מהסוג הזה שיתעסק בזה הוא ואני לא חשוב שאת צריכה לתת לו להיות איתה וזה גם לא צחוק ברגע שהבת שלך תיתפס אם זה במישטרה זה סיפור אחר יכול להיות סחר בסמים וזה לא מעניין אותם של מי זה יתפרו לה סתם תיק וחבל לילדה בגיל 15 תיק ועוד על סמים זה תיק שבחוץ בצבא עבודות וכאלה מיחסים לזה רצצינות ומי שיש לו עבר בסמים לא מסתקלים עליו כיום

אוקייי

במחשבה שניה כנראה לא קראתי את כל התגובות, לא ידעתי שמצאו אצלה מזרקים, אכן זה כבר נוראי, אני קראתי את הכתבה שהייתי בעבודה ולא ממש הייתי מרוכזת כנראה.. חשבתי שהאמא אמרה שהיא רק חוששת שהבת שלה מעשנת , ולא אהבתי את התגובות כי עשיתם מהילדה הזאת כבר נרקומנית.... אני אמרתי את מה שאמרתי על סמך ילדה שאני מכירה, שיש לה בעיות עד היום בגלל שההורים שלה ממש היו סוגרים אותה שהיא היתה גם בגיל 14-15 עד היום ההורים שלה לא נותנים לה לנשום והילדה כבר בת 19 ועדיין היא מתנהגת כמו ילדה בת 12 הדרך שההורים שלה נהגו איתה היא דרך לא נכונה, גם עירבו את המנהלת ביצפר, וכל השכבה ידעה על זה , והילדה רק הלכה ושנאה יותר את המנהלת ואת הלימודים, ואת ההורים שלה, וככה היא צוברת את הכח שלה בלב ואני שמה לב לזה כי אני הייתי פעם חברה טובה שלה והיא בנאדםם מאוד מאוד עצבני ועדיין כאילו עצרו לה את הילדות היא סגורה כל היום בבית, כל הזמן משקרת להם ומפחדת מהם, ולפחד מהורה בצורה כזאת זאת לא הדרך, אני חלילה לא אומרת שסמים זה דבר טוב סמים זה חרא שדופק את המוח אבל עדיין.. יש גבול לכמה אפשר למרמר חיי ילדה בת 15 על זה סמים??? זה לא שהיא רצחה משהו.. אין ילדים רעים יש ילדים שרע להם בכל מקרה אם לא הבנתם עדיין אותי אז לא משנה כנראה שפשוט לא הייתי צריכה להגיב. יום טוב

כל הכבוד לך, על העירנות

ההצעה שלי, היא לפנות דחוף למכון אדלר, הם מאוד מקצועיים בכל מה שהם עושים. אישית, הכרתי אותם, כשדודה שלי למדה בביה"ס להורים שלהם, כשהבעיות עם הבת שלה (שהיא בת-הדודה השלי) הגיעו למצבים, כמו שאת מתארת. הם נפלאים. הטלפון: 1-700-700-820 בהצלחה

אוי נו באמת...

הרי זה ברור שהיא משתמשת בזה וזה מה שתגיד לך... כל ילד בן 15 שהוריו תפסו אותו היה אומר "זה לא שלי!" לפקוח את העיניים ולצאת מתוך נקודת הנחה שזה שלה! זה בקלות עלול להוביל לכדורים כימיים ואז זה ניהיה ממש מסוכן. אני זוכרת את עצמי בגיל 15.... מי לא עישן אז סיגריות?? ורבים עישנו גראס.. כל הילדים מהמשפחות הטובות שאף אחד לא היה מאמין עליהם... הורה, יאמין שחייזר שתל את הגראס בתיק הילד ולא יחשוב לרגע שזה שייך לילד שלו... אז ל ה ת ע ו ר ר !

לא חכם גדול אבל

קימות שתי אפשרויות לפחות ואף לא אחת מהם טובה אם לדבריך בחדרה של ביתך נימצאה כמות גדולה של סמים ואבקות אז האפשרות הראשונה והפחות סבירה היא שהיא צורכת סמים כבדה משמע מכורה זה לא סביר מדבריך האפשרות השניה היא שאומנם היא צורכת סמים באופן מתון אבל יש לה קשרים לא מבוטלים עם עברינים משום שכמות של סמים כפי שנימצאה בחדרה עולה מאות ואלפי שקלים אז מאיפה הכסף ומי מספק לה כמות שכזו (לה או לחבריה) בכול אופן חבל שפיספסת עם הקונדום זה הייה הרמז הראשון בהצלחה

חמור ביותר

דבר ראשון לנתק אותה מהחבר בכל מחיר, דבר שני סמים? מזרקים? אולי היא מקיימת יחסי מין עם גורמים עבריניים ע"מ לספק לחבר סמים? תבדקי אם לא חסר לך סכום כסף כלשהו, ומיד אבל מיד 3 בדיקות חשובות א) הריון ב)התמכרות לסם ג) איידס (שזה הכי הכי חשוב)!!! וכמה שיותר מהר אפילו אתמול לא היום

זה לגמרי של הבת שלך

גם כשאני לפני 10 שנים הסתרתי מההורים שלי שאני מעשנת (כולה סיגריות רגילות, אבל בכל זאת...), אז כשהם מצאו במקרה בתיק שלי את הסיגריות, אמרתי להם שזה של חברה שלי שביקשה לשים את זה אצלי....

Y tt Pee

New member
אוי ואבוי.

נראה כי החבר שלה מאוד בעייתי. בכל אופן, את חייבת לעשות משהו עם הקטע של הסמים, לפני שהעניין יהיה חמור! וואי וואי כמה בעיות.. לא יודע מה להגיד באמת. כרגע נראה לי שהכי חשוב שתפני לאגודה נגד סמים או גוף שמתעסק בזה, שיעזרו לך דחוף לטפל בבעיה הזו. כרגע את צריכה להתחיל למנוע ממנה להשתמש בסמים, וגם לדבר איתה על ההשפעות.. זה הדבר הכי נורא כרגע. אח"כ סיגריות ואלכוהול. וקיום יחסי מין.. אם היא משתמשת בקונדום, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

eviv

New member
אז היא עושה סקס ומשתמשת בגראס...

אולי גראס זה לא דבר אופטימלי. אבל צריך להיזהר כי לפעמים יחס נוקשה מידי מצד ההורים או יחס לא מתאים יכול יותר להזיק מאשר סיגריית גראס ומין מוגן...

פלגיה

New member
../images/Emo128.gif לדעתי אתה טועה

א. מחטים לא משמשות לגראס, אלא לסמים קשים ב. לגראס יש נזקים, ולהורים אסור להסכים עם זה. ג. היא בדיוק שאלה מה צריך להיות היחס המתאים

תגובה של בת יענה

שמתאימה לאנארכיסט שכל מה שמעניין אותו זה שהגרס יהיה לגאלי... ואגב אני שמאלן אז כל ניסיון לייחס לי פאשיזם יראה מגוכח:)

הנוער בארץ רקוב עד היסוד-כדאי לקרוא

לגבי הקונדום - מצד אחד, אולי היא אחראית, ושומרת למקרה והיא תיחפז. מצד שני, אולי היא בעניינים. בכל אופן, זה מוקדם מידי וכל מה שאפשר לעשות נגד זה זה חינוך מיני נכון מצדך ולעדות את זה בטאקט. לגבי הגראס - צר לי, אבל לא שלה?! זה נאיבי לחשוב כך. היום ציונים לא מעידים על טיב הנער ואני מצטער שיש עוד הורים פרימיטיבים שחובים שהציונים מעידים על איכות הילד. אני גדל בשרון ותאמין לי שפה הסמים והציונים הגבוהים בתוספת ריקנות הם שילוב אולטימטיבי נפוץ. הנוער היום ריק מתוכן - זה בגלל שהורים מתעקסים בדברים הלא חשובים. הציונים - אפשר לשפר. עריכם - זה הגיל שמקבלים אותם. ואם ילד גדל בתחושה שהכל הוא מקבל על מגש, שהכל ההורים יסדרכו ושמה שחשוב זה להיות עשיר וחכם, אז סליחה - ככה לאר בונים תרבות וככה לא מגדלים ילד. הנוער היום מנוון. נוהג שיכור, מעשן סמים, נטפל לשונים בחברה והכי נוראי - לא באמת יודע מי הוא באמת... בכסף אפשר לקנות הכל - חוץ מעולם פנימי.

HomoSapiens231

New member
מקרה חרום

אל תתביישי להטריד אותה בשאלות, והתחילי לחקור אותה לפני ואחרי כל יציאה שלה מהבית. זה לא הזמן להיות האמא הטובה והליברלית, זה הזמן להיות האמא הטובה והדאגנית. בהצלחה.

למעלה