עזרה

סביליה

New member
עזרה

מחפשת שורשי משפחתי בגליציה, היום אוקראינה. חיפשתי בג'ואיש-ג'ן, מצאתי קצת אינפורמציה שהצלחתי להגיע עד 1843 לערך, הייתי בעיירות הללו ולא מצאתי דבר, פרט למקום בית הקברות ללא מצבות באחת העיירות, בעיירה השנייה מספר מצבות אך לא שייכות למשפחתי, בעיירות עצמן לא נמצאו שום מסמכים, הייתי במו"מ עם הארכיונים של לבוב וקייב אך ללא הועיל., האם יש למישהו רעיונות לחיפוש נוסף במקום שלא חשבתי עליו? תודה

חוה3

Member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif + הפנייה

ברוכה הבאה לפורומינו. על מנת שנוכל לנסות לסייע לך, כדאי לקרוא את המדריך . נשמח לשמוע פרטים נוספים.

bilen

New member
לא להרים ידיים. תני קצת יותר פרטים

על העיירות שמעניינות אותך ואולי אפשר למצוא דרך אחרת. עם שאלה כזו, קשה לסייע לך להתקדם.

סביליה

New member
ובכן

אני צופה לא פעילה בפורום הזה כבר הרבה זמן, ואכן קיבלתי עזרה סמוייה . העיירות שאני מחפשת אינפורמציה לגביהן הן זבאראז וכרוסטקוב, שתיהן בגליציה בביקורי שם בקיץ האחרון ראיתי שלא נותר כלום גם מן הבתים היהודיים, פרט לבית כנסת אחד שהפך להיות בית חרושת, לפי האינפורמציה שקיבלתי זה היה הקו הראשון לכניסת הכוחות הנאציים ב1941 ולכן הם הרסו הכל ולא השאירו זכר. כאמור, אין במקום שום מידע ארכיון וכיוצא בזה. בית קברות אחד בזבאראז שנשאר, עם כמה עשרות מצבות מפוארות אך לא קשורות לבני משפחתי

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לעברו השני

של הפורום (כלומר, לזה הפעיל)
על מנת שתוכלי להתקדם בעזרת האנשים הנפלאים שכאן, לא תהיה לך ברירה, אלא לספר על המשפחות והאנשים המעניינים אותך. לכי בעקבות ההפניה שנתנה לך חוה3 למעלה וקראי כיצד מוסרים מידע שכזה. מחכה להמשך, ארנון

חוהפורת

New member
תכנסי לאתר גליציה

http://www.jewishgen.org/galicia/ את יכולה להצטרף לפורום ולשאול את שאלותיך.

סביליה

New member
תודה, אבל את כל הדברים האלה כבר

עשיתי ומצאתי שמות מאז 1843 אבל שם נתקעתי ואין לי דרך להמשיך הלאה, מה עוד שהארכיונים של לבוב וקייב הודיעו לי שאין להם שום דבר, למרות הכספים שנשלחו אליהם

למעלה