עזרה... :(

helush1234567

New member
עזרה... :(

הסיפור שלי?! אני התחלתי לעשן סיגריות לא מזמן ואבא שלי גילה והבטחתי לו שאני אפסיק והוא סמך עלי ובגדתי באמון שלו אתמול הוא הגיע הביתה ותפס אותי.. אחרי שעישנתי שהיה עשן וריח בחדר.. בכל מקרה אכזבתי אותו עמוקות והוא בכה והאמא שלי גם התאכזבה והפעם באמת אני מפסיקה לעשן הבעיה היא שפגעתי באמון שלהם והם לא יאמינו לי לא יסמכו עליי ואני בדיכאון הוא לקח לי את הפלא והוא העניש אותי לחודש ולא נותן לי ללכת לאיזה מסיבה. אני מבינה שמגיע לי עונש אני מקבלת את הכל אבל למסיבה אני חייבת ללכת אני חייבת להנות קצת ולפרוק... אני מנסה להשיג את הרשות שלו עד יום ראשון ואני לא יודעת איך וזה חשוב.. מה אני צריכה לעשות כדי שהם יאמינו לי ומה אני צריכה לעשות כדי שייתן לי ללכת למסיבה? תעזרו לי דחוףף מרגישה שאין תקווה והכל מתפרק..

bella1987

New member
היי..

היי לך ... שמעי דבר ראשון את בטוחה שאת מרגישה שאיכזבת אותו או שאיכזבת את עצמך ועם את לא עמדת במילה שלך וקיבלת עונש אז תעמדי בזה תראי שאת מסוגלת זה בסך הכל מסיבה יש עוד המון מסיבות ומחר לא יהיה פיצוץ שישמיד את העולם ..(או שכן חח סתם , קצת הומור) שמעי עם את רוצה להפסיק לעשן וזה עדיף כמובן פשוט תתפסיקי ועם לא אל תגידי או תבטיחי להורים שלך דברים שאת לא מסוגלת לעמוד בהם ועדין שתגידי להם מההתחלה אמא אבא אני לא יעמוד בזה וככה הם יכחו אותך יותר באופן של אוקי עדיף לשמוע את זה ולהיתרגל מאשר שהבת שלהם תשקר להם .... מקווה שעזרתי בכל אופן .. נ.ב. לדעתי גם על תלחי למסיבה תני קצת זמן לעצמך תפתיעי תהורים שלך באיזה ארוחה ושבי איתם קצת דברו תעשו ערב מישפחתי ומקווה שהכל יסתדר..פשוט דבר על זה ..:)

למעלה