עזרה

קינן

New member
עזרה

1.אני צריכה להתחיל טיפולי השבחות באופן פרטי, רציתי לשאול האם משהו מכיר את ד"ר הר צבי דרור (מרחובות ומיהוד)- הוא עובד דרך מאוחדת, אבל טיפולים של הזרעות עושה רק באופן פרטי והוא ביקש עבור השבחה 500 ש"ח ללא קבלה האם זה לדעתכן יקר הוא סביר בשביל הזרעה 2. הוא הפנה אותי להשפחה אצל ד"ר רותי ויסנברג מסביון בשביל פעולת ההשבחה ואמר שהיא לוקחת ללא קבלה 250 עבור ההשבחה מה דעתכן. 3. האם משהו מכיר אותם

קינן

New member
ד"ר הר צבי דרור

עיקר השאלה זה האם משהו מכיר את ד"ר הר צבי דרור שאמור לבצע הזרעה וד"ר ויסבורג יהודית שצריכה לבצעה השבחה. והאם הסכומים שהבנות כתבו זה כולל חשבונית או לא

דר´ רותי ויסנברג - אני מכירה

השבחנו אצלה פעם אחת, זריזה מאד ונחמדה. גם אם היא היתה נותנת קבלה זה לא היה עוזר לך כיון שקופ"ח מחזירה רק מהמעבדות שלה ולא מרופאים פרטיים.

תוליק

New member
לא מכירה אבל מה זה החוצפה הזו

בלי קבלה? מי עובד היום בלי קבלות? מה הוא מהשוק השחור?!!

קינן

New member
המלצות במאוחדת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בנות האם אתןמכירות רופא טוב שמבצע הזרעות בשעות הערב ששיך למאוחדת? ומעבדה שעובדת בערב של מכבי

מיצי1

New member
נסי את ד"ר גיל גולדמן

הוא מקבל במרכז לבריאות האשה ברמת אביב (ממש ליד הקניון). הוא מומחה לפיריון ואדם מאוד נחמד (אני מטופלת אצלו דרך מאוחדת). מספר הטלפון שם הוא 6421511 (מקישים 2 במענה הקולי). הוא מקבל דרך מאוחדת בימים א,ג (עד שעה מאוד מאוחרת בערב- 20-21) ובימי ו´ בצהריים. אני לא יודעת אם הוא עושה הזרעות (את זה אני הולכת לברר בסיבוב הקרוב). בהצלחה!!

קינן

New member
ביצוע בדיקת הריון../images/Emo32.gif../images/Emo103.gif../images/Emo57.gif

אני צריכה לקבל ביום חמישי (בתקוה שזה לא יגיע), ואני צריכה לקנות עד יום ב´ שוב איקאקלומין וכורגיון אחרת המרשם פג תוקף.(אני מפחדת לקנות ולעשות לעצמי עיין הרע) א ו ף ביום ב´ זה רק היום ה 11 למחזור. מה אתן אומרות לבצע ביום זה בדיקת הריון או לקנות ולחכות ליום חמישי, אני ממש בלחץ ובחוסר סבלנות, אתן יודעות אולי הפעם זה זה.

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. נקווה מאוד שלא תצטרכי את האיקקלומין והכוריגון. אם את לא מרגישה נוח לקנות אותם עכשיו, חכי. במקרה הכי גרוע תבקשי מהרופא מרשם חדש. את האיקקלומין לוקחים מהיום ה3 או ה5 (תלוי בגישה של הרופא) כך שיש לך עוד שבוע לפחות. אין טעם לעשות בדיקה לפני שעברו 14 יום מהכוריגון. אם למאוחדת יש ספר של מכונים ומעבדות- פשוט תעברי על הרשימה של מכוני הזרע באיזור שלך, ותרימי טלפון לכולם. מחכים לבשורות טובות ממך. נועם

למעלה