עזרה...

עזרה...

אני שמה לב בזמן האחרון שאני סובלת מנפילת אנרגיה. רגע אחד יש לי רצון לעשות דברים ורגע אחרי אני מרגישה כאילו אני נלקחת מעצמי, או שנכנסת אלי אנרגיה רעה. איך למשוך אנרגיה טובה?

IBP1

New member
לפני שנרוץ מהר לתת פיתרון מיסטי....

האם את סובלת ממחלות כל שהן ? האם את נוטלת תרופות כלשהן? היסטוריה רפואית משפחתית?? ובת כמה את אם מותר לשאול ????

תגובה

לא סובלת ממחלות, לא נוטלת תרופות משום סוג, אין שום מחלה מיוחדת בהסטוריה המשפחתית, בת 17

אפריל80

New member
../images/Emo140.gifשלום לך..

תשובתי לא באה ממקום מתנשא ואני מקווה שלא תרגיז אותך. גיל 17 הוא גיל קשה. באמת. אני לא נתקלתי במה שנקרא- sweet sixteen וגם לא sweet seventeen... חלים הרבה מאוד שינויים בגוף, בנפש.. בקבלת הסביבה אותך וקבלתך את עצמך.. יחד עם זאת, אין זה אומר שאת צריכה להמשיך להרגיש כך. עצתי לך היא לגלות את המקומות שבהם את מתחזקת ומרגישה שאת יכולה להתמלא באנרגיה טובה- תחשבי על דברים שאת אוהבת לעשות, מקומות שמרגיעים אותך, אולי מדיטציה , דמיונות שעושים לך טוב על הלב? את לא חייבת להיות במקומות שלא נעים לך בהם, בין אם מדובר באנשים שסביבך או במצב תודעתי. נסי לחוש ולהתמסר לרגעים גם לרגשות שליליים, כי הם חלק מאיתנו, אך לזכור לשים את הדברים בפרופורציה ולהזכיר לעצמך תמיד שאת נפלאה ועוברת שינויים, עוברת שיעורים שאת צריכה לעבור. אחרי רגע קשה, שאלי את עצמך- מה השיעור שהייתי אמורה לעבור כאן? מה הייתי אמורה ללמוד? זה יכול להצמיח וגם לשמח. מקווה שעזרתי ולו במעט, מאחלת לך שקט ונועם, אפריל.

למעלה