עזרה

asking4

New member
עזרה

יש לי את המשחק, התקנתי אותו אבל אני לא יודע איך מתחילים לשחק, לא יודע איך להירשם, לא יודע איך מתחברים לשרתים, אבל אני מת לדעת, ניסיתי ללמוד את כל זה מהפורום כאן אבל לא מצאתי שום דבר שאפשר להבין ממנו משהו למתחיל כמוני. בבקשה תעזרו לי שלב שלב איך אני מתחיל עם המשחק הזה. אני נמצא בשלב שאחרי ההתקנה
תודה לכל מי שיוכל לעזור!!

yadiday

New member
אז ככה :

1. התקנת GLOBAL או שרת פרטי ? א. גלובאל - אתה צריך לדעת אנגלית - קרא את מה שכתבו באתר שלהם ב. שרת פרטי - נניח את שלי
אז : תעשה קיצור דרך לקובץ בשם LAUNCHER שיושב בתיקיה : "C:\Program Files\Webzen\MU1_02b_full\MuSingapore Launcher.exe" זה מה שאני התקנתי - אולי לך המיקום שונה.... תיכנס לאתר שלי : yadi.no-ip.info לקישור של services - ולחץ מצד שמאל Create Account מלא פרטים : שם שחקן, שם כינוי, סיסמה פעמיים וכו' ולאחר שאתה מסים - לחץ על OK - ואתה רשום - הלאה : הפעל אל ה LAUNCHER אליו עשית קיצור דרך בשורת ה SERVER ADDR הכנס yadi.no-ip.info למטה משמאל יש 2 עיגולים בחר ב 1.02D ולחץ על START - זהו - אתה מתחיל לשחק... גד.

asking4

New member
דבר ראשון תודה רבה על העזרה

דבר שני: אין לי את הMU1_02b_full תקיה הזאת וגם לא את זה MuSingapore Launcher.exe. איך אני יכול לעשות שזה יופיעה אצלי? כי אני רוצה לשחק בשרתים פרטיים

yadiday

New member
בשרת שלי

אתה לוחץ על DOWNLOADS ושם אתה לוחץ על הלינק הראשון - זה הגרסה המלאה אחרי שהיא מסתיימת - אתה לוחץ על הלינק השני - זה הפאטצ' אחרי שאתה מתקין את הראשון - אתה פותח את הפאטצ' לאותה ספריה של ההתקנה - ואז יש לך את כל הקבצים - משם תמשיך בהוראות ההתקנה של ההודעה הקודמת. גדי.

למעלה