עזרה!!

Candytuft faery

New member
עזרה!!

לא ממזמן שלחתי מסמכים רפואים על שינוי מצב בריאותי ללשכת גיוס ב''ש לפני שבוע חיילת אחת התקשרה אלי הבייתה ואני לא עניתי כי הייתי בעבודה, אח שלי ענה והחיילת ביקשה שאני אחזור לאיזה מספר. עכשיו אחי הדפוק נזכר להגיד לי את זה אחרי שבוע!! וכמובן איבד את המספר, ולפני כמה ימים נרשם לי בקיוסק מידע שיש לי זימון לועדה רפואית ביום חמישי הזה!! והבעיה היא שלא רשום איפה!! ולא שחו לי מכתב ולא כלום, וכבר יומיים אני מנסה להתקשר בקשר לועדה הזאת לתל השומר, וכל פעם מנתקים לי ת'טלפון איך שאני מגיעה לשלוחה! וניסיתי להתקשר ללשכת גיוס ב''ש ושם בכלל המשיבון עונה, וחיכיתי כבר 10 דקות אפילו ועדיין לא הרימו. קיצר אין לי מושג מה עושים הלאה, חשוב לי להגיע לועדה הרפואית הזאת כי עוד פחות מחודש אני מתגייסת וזה אמור לשנות את הפםרופיל שלי, יש לכם מושג לאן אפשר עוד לנסות להתקשר, וששם לשם שינוי יענו לי ולא ינתקו לי?? ומישהו יודע אם קצין העיר יכול לעזור איכשהו במצב הזה?

העיקר לא להיות לחוצה../images/Emo9.gif

זה לא סוף העולם. שלחת מסמכים, רואים לנכון לשנות לך את הפרופיל/להוסיף סעיף-ליקוי, ואת צריכה להיות נוכחת, לכן שלחו לך זימון לועדה רפואית. הועדה הרפואית מתקיימת בלשכת הגיוס שלך. פשוט ביום הזימון שכתוב לך בקיוסק מידע תגיעי עם תז ללשכת הגיוס שלך, וזהו
חוץ מזה שועדות רפואיות יש כל יום....אז גם אם זו טעות בקיוסק מידע אז אני לא חושבת שתהייה בעיה עקרונית שתכנסי לסיכום באותו היום [אלא אם כן ממש עמוס או משהו, כי עכשיו תקופה של צו ראשון]

Candytuft faery

New member
תודה על התשובה :)

אבל אח שלי אמר שהחיילת השאירה איזה מספר עם 03 בהתחלה ובאר שבע זה בכלל 08 בעיקרון נראה לי שזה מה שאני אעשה , הצו ה1 שלי היה בבאר שבע, אני מקווה שהוועדה הרפואית תהיה גם שם..

למעלה