עזרה!!

אידיוט3

New member
עזרה!!

בגדתי בחברה שלי.. הייתי במועדון ושתיתי ממש ממש הרבה לפי מה שאמרו לי אני והיא התנשקנו והתחרמנו וכל מיני כאלה. לספר לחברה? בכנות, כמה היא תשנא אותי? אני כל כך לא נתכוונתי ובחיים לא הייתי עושה לה דבר כזה זה הכל היה בהשפעת האלכוהול בכלל לא רציתי את השנייה.. תעזרו לי

danielo18

New member
"אם שותים - לא מתחרמנים..."

זה בסוף נגמר רע! עכשיו ברצינות, באמת יצאת אדיוט.

אידיוט3

New member
אני כבר מספיק אוכל את עצמי מבפנים..

אבל עכשיו יש לך איזו עצה? דרך התמודדות? משו??

Dark Muse

New member
כן

1) תספר לה, תהיה כנה, תהיה שלם עם עצמך, תהיה שלם עם הזוגיות, תספוג את מלוא התוצאות של לצאת למועדון ולהשתכר. העובדה שאתה הולך ומשתכר ויודע שמשהו רע עלול לקרות, כבר פה מתחיל המעשה הרע כנגד חברתך. 2) אל תספר ותחייה עם זה בהרגשה מגעילה.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אאוץ' =/

אני אומרת.. לך ספר לה על זה. כי אם זה יתגלה לה [וזה יתגלה] ממישהו אחר או מאוחר יותר.. זה יצור לך בעות הרבה יותר קשות. לך עכשיו, דבר איתה, תאמר לה שאתה אוהב אותה ושבאמת לא התכוונת. והכי הרבה, שאתה מצטער ושזה לא יקרה יותר. ותדאג שזה לא יקרה יותר, כן?

חןשסק

New member
הדבר הכי טוב לעשות זה לספר לה

אל תסתיר ממנה, אם זה יתגלה היא תכעס יותר שלא הייתה כן איתה.

מממ

יש לי שני דברים להגיד לך בנושא. בלי שום קשר לחברה, אל תאבד את הראש שלך בשתיית אלכוהול. זה לא טוב, במיוחד כשאתה במקום ציבורי, כמו מועדון. אל תגיע למצב שאתה לא זוכר יום למחרת כלום מהערב שיצאת בו. אני לא אגיד לך, תשתה מיץ כשאתה במועדון, אבל גם לא תשתה כמה שבא לך. לשתות בראש טוב זה בהחלט נחמד כשיוצאים, כשזה לא בהגזמה. אני בטוחה שאתה יודע ומכיר את הגבולות שלך. (אגב, אתה בן 17...זה לא בעייתי מבחינת קניית אלכוהול?!) דבר שני, בקשר לחברה שלך. עשית טעות, ואני חושבת שכדאי שתעמוד מאחוריה. אתה יכול להסביר לה מה קרה באותו ערב, לפחות ממש שאתה כן זוכר. אלכוהול זה נשמע כמו תירוץ מפגר (כן או לא, זה אתה כבר יודע). בכל מקרה, אתה צריך להסביר לה שאתה מבין שזאת הייתה טעות, ושזה לא יחזור שוב לעולם. עם אלכוהול או בלי אלכוהול - זה פשוט לא יקרה שוב. אין מצב. כי הקשר שלכם חשוב ויקר, ואתה לא תסכן אותו. מה שלא יהיה, הכי חשוב זה שתלמד מהטעויות שלך !!! ובכל מקרה, בהצלחה

אידיוט3

New member
תודה..

ובאמת שלא ידעתי שמהשתייה הזאת אני ישתכר במהירות כזאת ובצורה כזאת כי אף פעם לא שתיתי כזה (דרך אגב, חברים קנו לי זו לא הייתה בעיה) וכמובן שבחיים זה לא יחזור על עצמו יותר. אף פעם לעולם.. אני רק מקווה שגם היא תראה את זה ככה.

אין ספק ש...

לספר לה. תהיה כנה איתה. אוהבים באמת, סולחים. מכירה מצבים יותר גרועים וסלחו...

מיטללל

New member
בדומה

לליה (
) אני גם אמליץ לך לא לאבד את הראש בשתיית אלכוהל בעתיד. מותר קצת לשתות, זה נחמד, אבל דע את הגבולות שלך. אל תגיע למצב שאתה לא אחראי על המעשים שלך, שאתה חסר שליטה בו... למצב שאתה לא מצליח להיזכר בלילה שעבר, או לא פחות גרוע מזה, לא רוצה להיזכר בלילה שעבר... בנוגע לחברה שלך, אני בהחלט ממליצה לך להתוודות ולספר לה הכל. אל תוסיף לבגידה גם שקר. שקרים, מטבעם, גוררים עוד שקרים, אוכלים אותך והורסים כל דבר חיובי שקיים. בסוף כמעט תמיד הם מתגלים ואני מתארת לעצמי שאם היא תגלה על הבגידה מגורם שלישי, תחושת הפגיעה תהיה אף יותר גדולה. לכן אני ממליצה לך לספר ולהסביר לה מה קרה, להתחנן לסליחה ולא לחזור על מעשים מסוג זה בעתיד. לסיכום, הלוואי שיכולתי לעזור לך לעשות הוקס פוקס, ולגרום לכך שתוכל לחזור אחורה ולשנות את התרחשות האירועים אבל לצערי זה בלתי אפשרי. לכן הדבר היחידי שאני יכולה להציע לך זה ללמוד מהטעויות שלך ולא פחות חשוב מזה- לקחת עליהן אחריות. אני אשמח אם תחזור ותעדכן אותנו

אם אין סיכוי שהיא תדע על זה..

אז אל תספר.. אם היא תדע.. אז.. תספר ותדגיש את הקטע שהיית שיכור.. לא מודע למעשך.. ותזמין פרחים.. אחרי שאתה מספר לה..

מיטללל

New member
../images/Emo12.gif אוי ואבוי

א. נראה לך שאפשר להמשיך קשר עם 'סוד' כזה ? ב. נראה לך שפרחים פותרים או מסייעים למצב כזה ?

נו נו...

אם הוא יגיד לה ש.. הוא היה שיכור וחרמן... ושהוא אוהב אותה ועם השניה זה סתם היה קטע של חרמנות כשהוא היה שיכור.. ושהוא ממש מצטער.. למרות שאני בטוח שהיא בטח תבעט בו.. אחרי כמה ימים... רוב הסיכויים שהיא לאט לאט תתאושש.. והיא תסכים לסלוח לו.. ככה זה.. רוב הנשים יסלחו אחרי בגידה אחת.. חוץ מזה.. בקטע של היא לא תדע היא לא תיפגע... מה לא טוב בזה בדיוק.. ובהחלט נראה לי שאפשר למשוך סוד כזה... למה אי אפשר תסבירי לי...

keren888

New member
דעתי בלבד

אני עם פיירו.. אם הוא לא יחזור על זה שוב והוא מודע לזה והוא ממש מתחרט וזה מקרה ממש חד פעמי.. מה שהיא לא תדע לא יפגע בה.. וחוץ גם אם יעבור הרבה זמן מהמקרה באמת שיש מצב שכשהיא תשמע על זה ותחשוב על מה שהיא עברה איתו מאז היא לא ממש!! תיחס חשיבות כזאת טרגית למקרה.. לדעתי אל תספר...

זכוכיות

New member
אבל אתה לא חושב שזה יפגע

בקשר עצמו? כלומר, אחד הדברים שגורמים לי להרגיש הכי בקשר, זו העובדה שיש בן אדם אחד בעולם שאני מספרת לו הכל כולל הכל כולל הכל, גם בנוגע לחלקים הכי דפוקים בי (והו הו, כמה שיש). לא לספר כזה דבר, היה כמו לשים מקל בגלגלים..

אידיוט3

New member
ועכשיו דוגרי

מה היית עושה אם המצב היה הפוך וחברה שלך באה ומספרת לך כזה דבר..

לא יודע.. באמת שלא יודע..

מה שכן אני לא דוגמא... אבל אם כבר שאלת.. אז אני בטוח שהייתי לוקח את זה קשה.. אבל .. מה זה קשור לתשובה שלי.. שאמרתי לא לספר..

Paranoid Eyes

New member
תקשיב

לשקר אין רגליים האמת תמיד מתגלה בסוף. אני הייתי רוצה שיספרו לי.. אתה אומר שאין סיכוי שהיא תדע מזה.. אבל המצפון שלך קצת הרבה יושב לך על הלב, ואתה לא תרגע עד שלא תפרוק את העול הזה ותספר לה.. לפחות כך הבנתי. אני בכלל לא מבינה למה חברים שלך עמדו בצד והסתכלו עליך במקום לתת לך זבנג בראש ולזהכיר לך שיש לך חברה. קיצר, אני מבינה שאתה מתחרט.. אבל איכשהו בצורה מעוותת הדברים תמיד מתגלים. תעשה חושבים ותחליט, אם אתה מעדיף שזה יתגלה לה איכשהו, מתישהו.. או שזה לא יתגלה אבל המצפון שלך לא יהיה שקט.. או שתספר לה , תהיה כנה.. תקבל על הראש. ותתחנן שבסוף היא תסלח. :) על כל מקרה, בהצלחה.

אידיוט3

New member
ברור ש

אין סיכוי שהיא תדע על זה.. אבל אני מקווה שכל מערכת יחסים שיש לך מבוססת על כנות ואני יודע שזה נשמע קיצ'י אבל באמת שאני לא יכול להסתיר ממנה דבר כזה כי אם היה מקרה הפוך הייתי רוצה לדעת.

למעלה