עזרה

ItamarAvni

New member
עזרה

שלום, אני תלמיד תקשורת בכיתה יב' בבית הספר כדורי. את פרוייקט הגמר שלי החלטתי לעשות על הגנה עצמית לנשים... וכאן אני צריך את עזרתכם. ידוע לנו על מדריכת ג'ודו, רחלי נחמיאס, שגם מעבירה קורסים בהגנה עצמית לנשים ואני אשמח מאוד אם בעזרתכם אני אוכל בכל דרך כלשהיא ליצור איתה קשר. כמו כן אני אשמח מאוד אם אתם תוכלו לתת לי עוד שמות של תלמידות, מדריכות, מדריכים וכל הקשורים בנושא. ניתן להשאיר הודעה כאן או לפנות אליי בפרטי. תודה מראש, איתמר

../images/Emo140.gifבחרת נושא מעניין

לא הצלחתי למצוא לך את הטלפון הישיר של רחלי נחמיאס, אבל מצאתי לך קישור למקום בו היא מלמדת. תוכל לפנות אליהם ואני בטוחה שהם יעזרו לך. (אלא אם כן,משהו מחברי הפורום מכיר אותה ויוכל לעזור לך). אם תרצה תוכל גם לפרט יותר, איזה חומר בדיוק אתה מעוניין, ואולי נוכל יותר לעזור. בהצלחה

usr

New member
אני מתעצל להביא את הקישורים

אבל קחי רשימת מורות לאומנויות לחימה. עמותת אל הלב. נשים מלמדות מגוון אומנויות לחימה. פטרישיה ואורית בראון - מלמדות ג'ודו בזכרון ות"א. דניאלה גנפול מלמדת דניס השרדות. ג'סיקה - מלמדת טייקוונדו.

usr

New member
הגר פיינר

מתאגרפת מקצועית ומלמדת איגרף וקראטה.

usr

New member
נטליה אוסרומוב

מעפולה. סגנית אלופת אירופה באיגרוף.

gogoit

New member
פירוט על החומר שאנחנו צריכים:

מדריכות באזירו הגליל והעמקים (עדיף) להגנה עצמית לנשים מרצים ומרצות שנמצאים בתחום מקומות שניתן למצוא הרצאות על הנושא קורסים באיזור הנ"ל של הגנה עצמית לנשים סיפורים אישיים של בנות שנכנסו לתחום עקב גורם כזה או אחר וכד' תודה :)

gogoit

New member
חבר'ה

קוראים לי שירי, אני הבמאית בסרט שאיתמר פנה אליכם לעזרה לגביו תודה רבה על כל העזרה, נשמח לעוד קישורים וחומר, אני בטוחה שעזרתם לנו המון... כבר ניצור קשר עם המדריכות שוב תודה, סופשבוע רגוע.

gogoit

New member
מקפיצה

למקרה שמישהו פספ את ההודעה ויכול לעזור לנו...

ganbarimasu

New member
בשוטוקאן נהריה יש כמה נשים מיוחדות

אלופות אמיתיות. לוריס עפארה, נועה טילר, וכד'.

למעלה