עזרה

dindosh

New member
עזרה

בשנים האחרונות אני אוספת לאט לאט חומר במטרה להרחיב את עץ המשפחה שלי. בחלק מהמקרים אני מסוגלת ללכת כ-8 דורות אחורה אך במקרים אחרים שלושה דורות הם הגבול. אני יודעת שבמהלך השנים הוכנו עבודות שורשים על חלק שונים ממשפחתי וברצוני לדעת כיצד אוכל לאתרן. אני מחפשת חומר נוסף על המשפחות הבאות: רוטנשטרייך, פרוסטיג, אליגון, שוחטמן ופיינזילבר (זו הרשימה המצומצמת) תודה

שמעון ק

New member
עזרה

אודות משפחת שוחטמן כדאי לנסות ליצור קשר עם פרופ' אליאב שוחטמן מירושלים. ידוע לי שיש לו מידע אודות שורשי משפחתו. סבו, הרב מרדכי שוחטמן היה רב בצ'רנוביל וסורוקה, אם אינני טועה.

shara1

New member
משפחת פינזילבר

דינדוש שלום, במסגרת חיפושי אחר סבי, ששמו היה שעייה שרפהרץ, מצאתי משפחה הקשורה אליו ,ואחד מבניה שרגא שרפהרץ היה נשוי לגניה מבית פינזילבר, גניה נולדה בזליחוב. וכנראה בעקבות נשואיה עברה לפרגה ,פרבר של ורשה. את יכולה לחפש בדפי עד תחת השם גניה שרפהרץ, וגם פינזילבר בזליחוב, עד כמה שאני זטכרת אחיה תיעד את המשפחה. אני מקוה שאלו אכן קשורים אליך בהצלחה שרה.

נינה 18

New member
שרפהרץ היה גם שם

משפחתה של דודתי מנעוריה, טובה עזריאלי לבית שפרהרץ. היא התגוררה בתל אביב , אחותה עדיין חיה. האם זה מצלצל מוכר לך ? והאם לדעתך יש קשר?

shara1

New member
טובה עזריאלי

שלום נינה, כמה קטן העולם וכמה טוב שיש לנו את פורום . לגבי טוובה עזריאלי, את המיקום שלה בשבט שרפהרץ אני יודעת ממחקרי וחיפושי אחר סבי. במידה וגם את חוקרת את המשפחה אשמח מאוד להפגש ולתת לך את כל הידוע לי, בכל מצב השבט שלנו גדול. חג שמח שרה

נינה 18

New member
כמובן שאשמח להפגש

ואשמח לשמוע יותר מאחר והצד של טובה הוע ענף מנישואיה עם האח של אבי ממשפחת עזריאלנט פחות חקרתי את משפחתה ואני מאד אשמח להעשיר את ידיעותי. ואת ענף המשפחה.

shara1

New member
טובה עזריאלי

נינה שלום שלחתי לך מסר אך חזרו אלי מתפוז והודיעו לי שהמסר לא עבר אני מנסה שנית ,שרה

dindosh

New member
משפחת פיינזילבר מורשה

תודה על העזרה לצערי השמות שהזכרתם לא מוכרים לי כלל אבל זה שווה בדיקה.

למעלה