עזרה

אורן60

New member
עזרה

ב"ה היי אני היו לי 4 התקפים בחיי האחרון לפני 8 שנים. הם נבעו מחוסר שינה מוחלט בלילה לפני או שינה של 2-4 ש' בערך. אני רוצה לשמוע חוות דעת של חברה שאפילפסיה שלהם נובעת מטריגר של חוסר שינה בלבד- ברצוני לדעת כמה ישנים הם בפועל כל לילה, איך הם מסתדרעם לקום בלי בעיות לעבודה ומה המינימום שהם יכולים לישון בלי לקבל התקף מידי ליליה ובמשך מס' ימים רצוף אני יודע מה ההמלצה של מס' שעות שינה -7 ,אבל היו פעמים שישנתי 6 ש' בלי התקף אני רוצה לדעת מה המינימום שאתם ישנים בפועל בלי בעייה תודה וחג שמח

meitalohad

New member
חוסר בשינה

היי אני בת 28, חולת אפילפסיה 20 שנה. מנסיוני חובה לשון לפחות8 שעות שינה בלילה, אין דבר כזה אי אפשר צריך לישון יותר מוקדם על מנת שתוכל לקום בבוקר רענן לעבודה, המלצה אם תקום שעה או שעה וחצי לפני שאתה יוצא מהבית זה יגרום לך תחושה יותר טובה, תקום לאט תתעורר לאט לאט ואל תגרום לעצמך לחץ. גם אני לא לקחתי כדורים 3 חודשים ולא קיבלתי התקף, אבל בסוף כן קיבלתי התקף (הפסקת הכדורים בהמלצת רופא), אל תתגרה בגורל זה לא נעים לקבל התקף ובמיוחד שאתה אחראי לו (חוסר אחריות). תשן טוב מינימום 8 שעות, תקום 1-11/2 לפני היציאה מהבית, תתארגן לאט ובמיוחד שמור על עצמך (אל תשכח אנשים בוחנים אותנו לפי אייך שאנחנו חושבים על עצמנו). תחשוב ורוד. מיטל

היו לילות שבכלל לא ישנתי בהם

ולא היו לי התקפים.. אני חושבת שהבעיה היא כשאשר העייפות מתמשכת.. אם כל לילה תישן 5 שעות במשך חודש אתה תהיי יותר עייף מאשר אם לא תישן 24 שעות.

למעלה