עזרה...

girls3

New member
עזרה...

איך מבשלים פיטריות שמפניון ברוטב פיטריות? אני מקווה שתעזרו לי בהקדם האפשרי , תודה!!!

רוטב פיטריות עם שמנת

אני מחממת במחבת שמן זית ואז מטכנת שן שום קטוש,תיבולית פיטריות קנור,1 בצל קטן קצוץ,המחבת מכוסה במיכסה.חותכים את הפיטריות לחצי או לרבע(תלוי איך את רוצה שהם יהיו...גדולות או קטנות)וכשהבצל מטוגן קלות,מוסיפה את הפיטריות פנימה ונתבלת במלח ופלפל(אני אוהבת קצת פלפל לבן+שחור,אני אני אישית מטבלת גם בקצת אבקת מרק עוף).מטגנת במחבת מכוסה ומערבבת מידי פעם. כשהפיטריות מטוגנות אני מוסיפה 1 שמנת מתוקה ומטבל בקצת אגוז מוסקט,אם את אוהבת שום אז מוסיפה גם אבקת שום ומערבבת ומבשלת 7-8 דקות על אש קטנה.ניתן גם להוסיף קצת אבקת מרק פיטריות אסם(הכי טעים)לשמנת. *אם את רוצה רוטב נוזלי יותראת יכולה להוסיף קצת חלב **את יכולה להכין את אותו הרוטב רק עם שמנת חמוצה(טעים מאד כתוספת תפוחי אדמה) ואם את רוצה לשים את זה כתוספת לבשר אז פשוט תיקחי שמנת פרווה. את גם יכולה לשיר כל מיני סוגי פיטריות(קפואים,משומרים.... בתאבון!!!מקווה שעזרתי! בתאבון....

pirge

New member
יש לך אפשרות להכין כמו

שרוזי המליצה. ואם אין לך תיבולית,אפשר גם כף אבקת מרק פטריות. להמיר את השמנת בכוס מרק עוף. במידה והרוטב לא סמיך,להסמיך בשיטת המים והקורנפלור.בבקשה.

girls3

New member
...

מ
ק
פ
י
צ
ה

למעלה