עזרה

ornit4

New member
עזרה

יש לי חברה טובה שמאוד אוהבת שוקולד והיה לה יום הולדת לא מזמן. חשבתי, כמובן, לקחת אותה למקס ברנר, רק שאני לא יודעת הרבה על המקום הזה ורק קיבלתי המלצות. אז, איפה זה? אפשר להגיע ברכבת? כמה עולה כרטיס כניסה? מה עושים שם? כדאי לקחת לשם חברה טובה? תודה מראש :)

המפיסטה

New member
תפסיקו לפמפם את היחצנות הזאת

כל פעם שמישהו מכם יעלה לדיון את מקס אני אגיד בדיוק מה אני חושב עליכם. לגבי כל השאלות שלך התשובה היא לא לא מומלץ להגיע, לא להביא חברה , ואם נוסעים ברכבת מומלץ לפספס את התחנה. בכל אופן אני מצרף קישור בו תוכלי לקבל את כל האיפורמציה. http://www.d.co.il/ שנה טובה

Rockamora

New member
מה יש לך ממקס ברנר?

אתה מתחרה שלו ולא הצליח לך כמוהו? רבאק. תעזוב אותו כבר! יש לו אחלה שוקולד. די עם זה כבר.

המפיסטה

New member
אין לי כלום בעד או נגד מקס ברנר

אבל שיפסיקו לעזאזל לשלוח פירסומות סמויות , מי שירצה שילך אבל כל הפירסומות הסמויות האלה,,,,זה גם לא חוקי. ולגביי מקור השוקולד שלו -יכול להיות שבחלק מהמוצרים זה בלגי, אבל הרוב אינו בלגי.

עוזי10

New member
השוקולד "שלו"

השוקולד של מקס ברנר כבר מזמן לא של עודד או מקס.... הוא של חברת עלית... שלצערנו... הורידה את הרמה... אבל עם הצלחות אין להתווכח.... השוקולד שלו בלגי... של חברת קליבו.... שמפיקה 90% מכלל השוקולד בעולם... ומשווקת גם לחברות וגם תחת שמה... וממנה ניתן לרכוש כל רמה ואיכות של שוקולד.... תחת שמה קיימת סידרה מ הטובות בעולם... ונורא חבל שהיבואנים קופצים על השם אבל את השוקולד הבאמת טוב... לא מביאים לארץ... אולי זו תהיה קריאה אליהם....

Rockamora

New member
זה עדיין של מקס או עודד!

עלית בסך הכל קנו את המותג. הייצור עדיין שייך לברנרים. בכל אופן.. גם מותג עלית בדרך להעלם, הטעות הכי גדולה שעופרה שטראוס יכולה לעשות. אגב- ממחסן הנקודות נמסר כי הם סובלים ממחסור קשה בנקודות.
[מצאתי משהו כמוני. אחד שאוהב נקודות
]

עוזי10

New member
הסיפור של עודד ומקס

מקס מכר את חלקו לעוד.... שהתפתח ולצערנו הפסיד כסף.... ומכר את המותג והחברה לעלית.... וכיום עובד בעלית כמפתח מוצרים חדשים..... כשכיר!

chocosan

New member
ozi is right

its not about max or oded any more & its not hand made chocolates- only in hand made chocolate you can really see that it was made by hand & not by mechinary that ends up the resolt exactually the same. yes its made from good chocolate base but the expirience of eating 1 chocolate that you know that someone made it especially for you has dissapeared callebute owns another type of chocolate which is called COCOA BARRY that i used to use so much but its not bloody kosher so knowbody brings it here - chaval its a very good series which was used to be made by a private family & was bought by callebute

מני.ת

New member
COCOA BARRY

על שם בארי קאליבו. Callebaut נקרא קוקו בארי בצרפת (זוהי החטיבה הצרפתית של קאליבו)

למעלה