עזרה

עזרה

היינו חברים מאוד טובים. רבנו על שטות(אבל ממש שטות), ולאחר כמה ימים שלא דיברנו, החלטתי לעשות "סולחה", טילפנתי אליו(כמה פעמים), אבל הוא לא ענה, שלחתי SMS והוא בחר להמשיך להתעלם... כל החג נהרס לי בגלל זה, חבר מאוד טוב, נהפך פתאום לזר/שונא שלי רק בגלל ויכוח קטן קצר ומאוד דבילי... אני לא יודע מה לעשות... מה שכן, יהיה לי קשה להתמודד עם זה במידה והקשר שלנו יתנתק.... אני חייב עצות מה לעשות! חבר אחר אמר לי שזה קורה לחברים הכי טובים, שהם רבים ומנתקים קשר בגלל שטויות ושלפעמים אחרי תקופה מסויימת הם חוזרים לדבר.. הוא גם אמר לי שאולי הוא צריך "זמן"... ואני לא מבין את זה, למה הוא צריך זמן?!?!? זה לא שאני חברה שלו או משהו... כואב לי שחבר שאני מוכן לעשות הכל בשבילו, לא מתייחס אלי בכלל....

Just NATI

New member
מישהו, אני מבינה אותך

מצב לא נעים בכלל, יפה שאתה יודע להודות בטעות שלך ומוכן לכפר, עשית כל מה שיכולת ועכשיו הכל בידיים של הצד השני. אם אתם באמת חברים, הוא לא יוותר עליך כ"כ מהר בגלל שטויות נכון? מה שבטוח אתם באמת חייבים לדבר, אולי הוא כועס על משהו אחר? מעבר לויכוח הקטן? פעם בשבוע תתקשר ותנסה לדבר איתו, מקסימום תתפוס אותו כשאתם נפגשים החבר'ה, תן לזעם לעבור. ותעדכן!!

למישהו..... שלום.

לדעתי.. חבר שמחשיב את עצמו כחבר טוב, לא מחכה שיבקשו ממנו סליחה ..אלה מרים טלפון ואומר מה מפריע לו. אני מאוד מבינה אותך ואשרייך על התעוזה ובקשת הסליחה ...ובאמת מרגישים שלך מאוד איכפת מה שאני חושבת שאתה יכול לעשות כדי להבהיר את מה שיש לך להגיד למרות שהוא לא עונה לטלפונים שלך זה ללכת אליו לא תהיה לו ברירה והוא לא יסלק אותך אלה אדרבה ישמע אותך..וזו הזדמנות להבהיר את מה שבעצם ותפרש כלא מובן..וכשטיות קטנות שלפעמים מתפרשים כמריבה..אני חושבת שלאחר שתלך אליו הוא יבין וכמובן יסלח { למרות שבעצם אין לו על מה לסלוח הרי זו שטות קטנה } מאחלת לך בהצלחה.... וחייך... זו שנה חדשה ... תראה שהכל יהיה בסדר אם הוא חבר טוב תאמין לי שאתה חסר לו .... כתיבה וחתימה טובה חיה.

העניין הוא אם הוא צריך זמן

כדי להרגע.... כי אני מפחד להגיע אליו כשהוא עדיין עצבני עלי ואז התוצאה לא תהיה טובה...כי אם למשל אני אגיע אליו הביתה ללא כל הודעה אני מפחד שהוא כן יגרש אותי... בנוסף לזה, אני לא מרגיש שעשיתי משהו לא בסדר, אני לא חושב שיש לי על מה לבקש סליחה, אני כן חושב שיש לנו ענינים ללבן...

שוב שלום לך ...

אני לא מבינה מה הסיפור שלו ?אם זה היה "ריב" על משהו לא רציני ...אז למה הוא כועס כלכך???ואם הוא חבר טוב אז למה אתה פוחד ללכת לביתו??? נראה לך שחבר טוב יגרש אותך?? דע לך דבר אחד ודבר חשוב חבר טוב לעולם אבל לעולם לא יגרש את חברו...אל תחשוש לי נראה שאתה פוחד מהתגובה שלו לשווא אזור אומץ לך אליו בלי להודיע ותבהיר לו את מה שיש לך להגיד.. למה אתה פוחד כלכך??? אבל אם אתה יודע בוודאות או מתוך ניסיון של העבר ..שהקריזות והיציאות המוזרות של החבר שלך יכולים לחבול בחברות שלכם מה אתה עושה איתו??? אז זה לא חבר אמיתי.....שוב פונה אליך לאזור אומץ ולא לחשוש ... בהצלחה...ודע שאין יאוש כלל בעולם!!!

למה לפחד

אם הוא חבר טוב הוא לא יגרש אותך, גם אם הוא כועס... אם אתה חושב שהוא חבר טוב ואתה לא רוצה לאבד אותו, זה הזמן ללבן עניינים לפני שיהיה מאוחר מידיי, כי חברות היא לטוב ולרע... לפעמים יודעים להעריך חברות כשהיא איננה, כשהיא נגמרת ואז כבר קשה להחזיר אותה... אז עכשיו זה הזמן ללכת לחבר, לדבר איתו, להבין ממה נובע הכעס שלו, ללבן את העניינים ולהמשיך את החברות... אם כל זה לא יעזור סימן שהוא לא חבר טוב בכלל בהצלחה

תודה ../images/Emo13.gif

אני אעדכן מה קורה.... אני מאוד מקווה שזה ייגמר מהר ושדברים ישובו למסלולם....

למעלה