עזרה!!

עזרה!!

הייתי בשבוע שעבר באסיפת הורים של הגן התקשורתי שלנו, מה אומר ומה אגיד , הצוות מדהים רק מה, חסרים המון דברים וגם בסיסיים כמו משחקים, ספרי קריאה, וציוד נוסף מתכלה. אם למישהו יש דברים שלא צריך, מאיזור ראשל"צ, הגנים משוועים לתרומות ציוד ומשחקים ובובות שכבר לא בשימוש אצלכם. מסתבר שהתקצוב לילד בגן מצד העיריה עומד על סך של 20 ש"ח לחודש ואמור להספיק גם לטושים , צבעים בריסטולים, ניירות וכו'. אם למישהו יש רעיון למי אפשר לפנות עוד לצורך תרומות, אשמח לקבל מסר. כמו כן, אם למישהו יש מחשב עובד , עם מסך, שכבר אינו צריך, מאוד ישמחו לאמץ אותו. אנא קבלו זאת כפניה אישית, לכולנו יש דברים בבית שאיננו צריכים עוד והילדים פשוט משוועים למשחקים ולציוד. כמו כן, אני גם מתכוונת לקבוע פגישה בעיריה לצורך מציאת פתרון לבעיות הללו. בברכת חג שמח, דניאלה

אiרין

New member
ממש עצוב המצב המבחיל הזה של ....

חוסר התיקצוב. אני ממש בימים אילו בריצות אחרי ציוד וכל מה שיכול הגן להכיל. ביקשתי ממנהלת הגן להכין לי רשימת ציוד שהם צריכים ואני מתדפקת על חנויות ומבקשת תרומות. לא משנה מה הם נונתנים, גם אם זה רק חבילת טושים. מצאתי ,שאם אני לא אלך בעצמי ואארגן את התרומות ,הן לא יגיעו מאליהן. בנתיים הריצות מניבות תוצאות וכמעט כל יום רואים את פרצופי בגן ואת התחת של האוטו שלי , כאשר אני נכנסת ברוורס ופורקת סחורה. בפרוש החגים ,אני אפילו נכנסת למרכולים וסופרים ומבקשת דבש ועוגות ורימונים ותפוחים. אם אני לי, מי לי. שיהיה בהצלחה.

דן להב

New member
כל הכבוד

נכון שככה דברים לא צריכים להיות ,נכון שצריך לתת את כל התקצוב הדרוש, ונכון שצריך לעשות רעש שככה יהיה אבל עד אז צריך לעשות . כל כל הכבוד דני

אבאא

New member
אצלנו בגן .........

אצלנו בגן פתרו את בעית התקציב באופן "מקורי" כבר בפגישת ההכנה קיבלנו רשימת דברים שצריך להביא לגן בתחילת השנה שכוללת מדבקות צבעוניות קרם לחות קצף גילוח כפפות לגננות ועוד מספר "דברים מתכלים"

yonitbrk

New member
אצלנו הגננת עשתה תורנות

ובכל פעם שלחה פתקים להורים עם רשימות של דברים אותם הילד צריך לשלוח לגן ,כאשר התור שלו מגיע, פעם מגבונים,נייר טואלט, ואכן גם קרם לחות ,קצף גילוח וכו'... בחטיבה הצעירה בה למד רז,בזמנו, באמת קיבלנו רשימת ציוד אותה הילד צריך היה להביא ביום הראשון לבית הספר, כולל מחדדים, וציוד משרדי שונה, וכן השלמת ציוד במשך השנה.

rutimay

New member
דניאלה, איזה עיתוי אומלל...../images/Emo4.gif

ביום ששי האחרון העברנו שלושה ארגזים של צעצועים ומשחקי קופסא ל"רננים" ברחובות. אנחנו מקפידים לעשות זאת כל שנה, בשיתוף עם הילדים. אנסה לעשות בדיקה נוספת, ואם אצליח לארגן עוד צעצועים - אקפיץ לך לראשון. לגבי ספרים - הצלחתי לארגן לך כמות יפה של ספרי ילדים במצב טוב עד מעולה. כולם עם תמונות וציורים מרהיבים, כך שמקסימום - יוכלו לשמש גם כחומרי גזירה ליצירה. יש עניין?

lindens

New member
מצטרפת לבקשה לגבי גן של אלוט

באזור המרכז. מדובר על גילאי 3-4. הגן קיבל השנה שוב 2 ילדים חדשים ולכן הציוד משנה שעברה כבר לא מספיק. חשבתי לקראת החגים לעשות עבורם מגבית קטנה. מה שחסר להם כרגע זה: ספרי ילדים (יכולות להיות כל הקלאסיקות למיניהן: תירס חם, חמישה בלונים, וכו', או כל ספר אחר שמתאים לגילאים הנ"ל), חלקים של מישחק דמיוני (חלקים של ערכות רופא, של ערכות מיטבח, של בית בובות, של גראז', וכו'), פאזלים פשוטים מקרטון (לא מעץ) כאלה של 4,6,9 חלקים. אני אודה לכל מי שיכול להקדיש כמה דקות מזמנו, לעשות בדק בית, ולבדוק אם יש לכם צעצועים או ספרים שאתם חושבים שכבר לא תצטרכו, זה מאוד יעזור לילדי הגן להתקדם ולהתפתח, ויעזור לצוות המסור והמקסים לעבוד עם הילדים האלה. ניתן ליצור איתי קשר דרך הפורום או במסרים. המון תודה מראש ושנה טובה לכולם.

yonitbrk

New member
נסי לפנות לספרייה העירונית

במקום מגורייך. עשיתי זאת בשנה שעברה, ופשוט בכל פעם שהורדו ספרים מהמדפים, במקום לגריסה, במידה ומצבם איפשר זאת הם תרמו לנו את הספרים.

אשמח להעביר ממה שלא יזדקקו

אצלנו בגן. צרי איתי קשר במסר האישי לרשימה מלאה של דברים שחסרים לכם.

חלילית2

New member
תודה. ואם למישהו יש תחפושות לתרום

זה גם מאוד יעזור. מדובר על ילדים בגיל 3 ואלה ממש לא חייבות להיות תחפושות שלמות, אלה בהחלט יכולים להיות רק אביזרים : תיקים, כובעים (של כבאי, של טבח של שוטר וכו'..), שמלות של פיות וכדומה.. המון תודה מראש וחג שמח.

רותי , המון תודה! נשמח לקבל

כל מה שתוכלו. חשבתי אולי לפנות לבתי ספר באיזורי ולקבל אישור מהמנהלת להפיץ דף לבקשת צעצועים ומשחקים ממי שיש לו. לא אוכל כמובן לפרט, אך אין אפשרות לגבות כסף לצורך הזה משאר ההורים. אבל אנשים יעזרו בשעות עבודה , נגיד בשיפוץ החצר של הגן שהיא מוזנחת וחסרה צעצועים כמו נדנדה לשניים, ועוד משחקים גדולים שננסה לארגן. פני אלי במסר אישי ואמסור לך את הטלפון שלי- אלא אם נשאר לך מהמפגש הבלתי נשכח בפרנצ'סקה... ושוב, תודה לכל מי שיוכל לעזור לנו, כולל נטע, שהיום אני אוספת ממנה משחקי הרכבה לילדים.

yonitbrk

New member
דניאלה יקירתי

כן, בעיה מוכרת וידועה בראשון. לכן אספנו בכל חודש דמי ועד, כדי לעזור לגננות, הן בגן התקשורתי והן בגן השפתי. התקציב אותו המסגרות הקטנות מקבלות , דל להחריד. אותה בעיה קיימת כיום בבית הספר התקשורתי, שם,תארי לך, אנחנו עדיין נאבקים על נושא המזגנים ,כאשר לא כל בית הספר ממוזג, במיוחד חדרי הטיפולים, וכעת כשעוד חם, הטמפ' בהם מגיעה ל- 35 מעלות. ובימים כאלה פשוט מבטלים טיפולים פרטניים, כי לא ניתן לעבוד עם הילדים בחום הזה. גם אנחנו ההורים דואגים להשלמת ציוד כמו סיפרי קריאה לספריה,הדלה, קלטות וידאו, משחקי קופסא וחצר, וכו'. המצב עגום.

האחת6

New member
דמי ועד...

עומר היי, כשבני היה בגן שפתי/מעוכבי התפתחות לפני כשנתיים , הגננת ביקשה 130 ש"ח היינו 8 זוגות של הורים ושילמנו כי ידענו שזה למען ילדנו ( בכסף זה היא קנתה כמעט הכל:משחקים, הכינה עם הילדים עוגה ליום ההולדת, דברים לחגים וכו' ובעצם לא נתבקשנו להביא כלום במשך השנה), אני יודעת שהדבר אסור ע"פ חוק, אבל כולנו הבנו שזה בשביל ילדנו, למעט זוג הורים אחד שרעם, אינני נכנסת לכיסך הפרטי, אבל אני חושבת שתוכלו אתם ההורים להתגבש ולאסוף כסף.

רעיון שאצלנו עובד טוב

קודם כל עצוב מאד לשמוע על המצב .... אני באילת כך שאנני יכולה לעזור אצלנו על מנת לגייס כסף לגן עושים מבצע התרמה שנתי . ההורים מתארגנים לזה וכולם תורמים את זמנם . בשנה הקודמת (עדין לא הייתי בגן) ההורים התרימו מחנויות חבילות של נרות לחנוכה (מהסוג הפשוט) הנהלת מרכז ביג נתנה את חסותה וכך העמידו שולחן עם נרות למכירה כמעט בכל החנויות ובשבילים שבינהן. העיתון המקומי והרדיו המקומי מספקים את הפירסום בחינם וכך נאספו כספים לטובת ילדי הגן . הרבה אנשים קנו כי הרי צריך לקנות בכל מקרה ... אפשר לחשוב על רעיון אחר לאו דווקא נרות חנוכה ואולי לענין קניון או מקום אחר להציב שם שולחנות מכירה וכך לגיס תרומות . אנחנו גם לא מתבישים ופונים לכל הגופים הגדולים האפשריים לגייס תרומות לגן . בהצלחה אריאלי

vered73

New member
אביא לך, תבדקי מה טוב ומה לא

בלי נדר אנסה עד החג. ואם לא, אז מתישהו בשבוע הבא.
אותך!

גם אני אוהבת אותך..

עכשיו חזרתי - לקחתי תרומות יפות של משחקים וצעצועים מנטע מהפורום ומעינת חברתה. המון תודה! חלקם ילכו לגן תקשורתי וחלקם לגן טיפולי. עדיין צריך עוד ציוד, גם קלטות שמע, וידאו, דיסקים וכו' יתקבלו בברכה. ורד, אני גם יכולה לקפוץ אולי בחמישי בערב, אם בא לך, ונוח, ונוכל לפטפט גם אם תרצי..

vered73

New member
הגזמת! יום לפני ערב חג? אין סיכוי

לפטפט. חוצמזה שהשקיות החומות האטומות יעוררו חשד אצל אנשים שקומתם מתחת למטר ו40 (רמז, לא אני).

למעלה