עזרה?....

נטי 7

New member
עזרה?....

זורקת פה כפפה :) התחלתי סיפור קצר, והמוזה החליטה לנטוש אותי באמצע {ממש בהתחלה בעצם..
} .. אשמח אם מישהו ימשיך אותו.. שתינו לבד בים.. המקום האהבו עלינו.. את תמיד אהבת אותו בוער,אני העדפתי אותו רגוע.. היה לי קר, נצמדתי אלייך.. הראש שלי היה שקוע בקימור צווארך.. ישבנו דבוקות, נאחזות אחת בשנייה.. נושמות יחד.. שותקות. הייתי בטוחה שאם אפסיק לנשום את תמשיכי לנשום במקומי. פתאום הרמת את הראש ושאלת על מה אני חושבת?.. אפילו את השתיקות שלי הכרת היטב.. לא רציתי לקלקל את הקסם שאפף אותנו ,הנדתי בראש ועניתי שעל שום דבר.. שיקרתי.. זהו מפה לא מצליח לי יותר..

עוזרת..

ואת, את הרי מכירה אותי. שאלת אם קרה משהו ואני שתקתי. את לא הרפית, הפעם נעזרת במבטך, שתמיד שובר אותי, תמיד מוציא ממני כל טיפת רגש, אבל לא הפעם. הפרצוף פוקר שלי נכנס לתוקף ואני נאטמתי מכל מגע שלך. נעשיתי קפואה. אפילו חום גופך לא יוכל להפשיר אותי. הפנתי את מבטי לכיוון הים, בוהה בגלים שלא נגמרים. איך כל גל סוחף אחריו עוד אחד. שתקנו. אחרי כמה דקות של שקט וים את אמרת שאת לא יכולה יותר. ואני שאלתי למה את מתכוונת. ענית, שאלינו. שאת לא יכולה יותר איתי. שכבר את לא יודעת איך להיכנס לתוכי. ואני רק חשבתי, שאת הקוד הזה כבר פיצחת מזמן.זאת לא הבעיה. יכולתי לחוש באוויר שזה הרגע לספר. שתפאורת הים ברקע תגרום לאמת שלי לא להכאיב כל כך. הים רגוע, הפעם אני זאת שבוערת. מי ממשיכ\ה?

מנסה

"כנראה שזו היא. אתן נאבקות על ליבי. פתאום אחרי כל השנים האלו היא שינתה את דעתה. היא רוצה אותי ואוהבת אותי. והיא....נישקה אותי ו...כן, גם שכבנו. אל תעזבי אותי לא א תרפי עכשיו את החיבוק! כי האמת היא שהיא רק זיכרון. בכל זאת היא האישה הראשונה שאהבתי. מאז אני מרגישה חרא! אבל מצד שני כאילו נוקתי! כי מייד אחרי חשבתי עליך אהובה! זהו זה את ניצחת במאבק! אני שלך! היא לא תפריע יותר"

כזה כזה

New member
כנסי

שיקרתי לא רציתי להגיד לך שנישבתי בקסם של מישהי אחרת ושאני כבר לא שלך כמו פעם נכנתי לתשוקה פשוט נישברתי למגע אחר נילחצת שאלת אותי שוב ושוב בנחרצות ידעתי שמפה אני עלולה להפסיד אותך לתמיד ביגלל לילה אחד סוער שלא הצלחתי להשתלת על עצמי מה שלא שווה את הכאב שאת מרגישה עכשו גימגמתי לא ידעתי מה להגיד לך ידעתי שטעיתי ידעתי שזה יפגע בך מה שבטח לא רציתי שיקרה עיני יתמלאו דמעות ריחמתי על עצמי על שהתי חלשה כל כך לגוף של אישה אחרת הכבוד שלך תמשיכי את נטקעתי

למעלה