ת'אמת, יכול להיות
שנפלנו על יום נוראי ומלצרית נוראית... (לפני שאתה קורא - אני קוראת את הביקורת שלי עכשיו וזה לא נשמע נורא כמו שזה היה. זו היתה ארוחת יום הולדת מאכזבת ומבאסת מאין כמוהה (ואני ממש לא מסוג אלה שדורשים הרבה או מתלוננים הרבה, מאד קל לרצות אותי), המלצרית הטריפה אותנו במליון שאלות (ממש, כל שתי דקות חזרה עם שאלה אחרת), האוכל היה מגעיל, המקום היה רועש... הכל, פשוט הכל) הנה הביקרות שלי באתר REST: חבל שאופציות "בחר ציון" באתר לא נותנות אפשרות לרדת יותר נמוך בביקורת. לקחו אותי לשם ליום ההולדת, היינו ארבעה. המסעדה נראתה בתחילה נחמדה (עם זאת צפופה...). אתחיל בכך שבתור בחורה שביקרה בכל מסעדה איטלקית קיימת - וטעמתי הרבה סוגי ספגטי ורביולי, הרביולי שלהם היה פשוטי נוראי. הוא היה לא מבושל (רביולי גבינה שהיה כל כך לא מבושל - שראו את הגבינה בפנים עוד במצב אינסטנט). הרוטב (עגבניות ושמנת) היה תפל, נוזלי מדי ולא ברור היכן היתה בכלל השמנת. המלצרית - שהציקה בלי הפסקה עם שאלות טיפשיות וחסרות סיבה, הציעה להוסיף למנה שלי פרמז'ן... למרות שהסכמתי, הוא לא היה שם כשהמנה הגיעה. הציקה לנו עם שאלות כמו "להגיש את האוכל יחד? איזה מנה של מי?" וכמובן שחזרה לשאול את אותן שאלות בדיוק - כמה דקות אח"כ. ולמרות שבעקבות שאלתה, ביקשתו להגיש הכל יחד - 2 המנות העיקריות הוגשו בהפרשים של חצי שעה. אם לא די בכך שהאוכל היה ממממממש מאכזב (להגיע למצב שמסעדה איטלקית לא יודעת להכין פסטה?!) ושהשירות היה חובבני ומציק, אוסיף כי בתור מנה אחרונה הזמנו את "קרמבו הבית" שלהם - נטען בפנינו כי הוא מיוחד (21 ש"ח לקרמבו!) ובטעמים מעניינים, אבל בפועל... צר לי לבשר כי קיבלנו לשולחן צלחת ריקה - פשוטו כמשמעו, עם 4 גושים בגודל של חצי אצבע בקושי כל אחד. זו היתה המנה האחרונה הכי מגוחכת וטיפשית שראיתי, שלא לדבר על הטעם המאכזב והנסיון לא לצחוק למלצרית בפרצוף כשהגישה אותה. חשוב להוסיף גם שהמחירים יחסית יקרים ולא מצדיקים את המנות המאכזבות שמוגשות ואת השירות הגרוע. בקיצור, אם זה לא היה מצחיק - זה היה יכול להיות עצוב. לא מתקרבת לשם יותר.