עזרה..

guy65

New member
עזרה..

מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה צבע של גלים {בתחזית} טוב לגלישה?? אני יודע שאדום זה הכי טוב אבל אדומים באים לא הרבה.. תודה מראש ..גיא

maorubin

New member
כנראה מהחום...

בתאים נשריפם.. אי אפשר לשבת על המחשב הרבה... שלח לי קישור של התחזית שאתה בודק ואני כבר אסביר לך עליה

תראה..

בצד שמאל של העמוד הזה שהבאת יש מין עמודה של הצבעים שמסבירה את המשמעות של כל צבע. צד ימין של העמודה הזאת הולך לפי מטרים. למשל כחול כהה זה מאפס עד חצי מטר גלים, תכלת זה חצי מטר עד מטר של גלים....הבנת?!

lliioorr6

New member
ב 20.8 בשעה 9:21 שאלתי בדיוק את

אותה השאלה, ואני ועוד בחור ענינו לך!! ורשמת אפילו תודה,כנראה שאתה סנילי או משהו, בכל אופן אם זה כחול אז אין לך מה ללכת לים, אם זה ירוק זה יכול להיות נחמד, יש לך סקאלה בצד, זה לא מסובך ותלוי ברמה שלך, רק שתדע שהרבה פעמים יש שם טעות.

guy65

New member
מה אתה קשור?!

זה שני דברים שונים.. ששאלתי אז רציתי לדעת אתר שאתה רואה את התחזית ובשאלה הזאת רציתי לדעת איך אני יודע מתי יש גלים.. {הכוונה בצבע איך אני יודע לפי הצבע מתי יש גלים!!} יש הבדל

guy65

New member
באמת..

באמת עוזר לי שאתה אומר לי בשמים או כאלה דברים.. אתה רוצה להסביר תסביר במטרים או גובה אחר.. משהו.. אז שאלתי שוב כדי לדעת כי אולי ירוק זה חרא {או לא יודע מה כתבת} בשבילך אבל אולי בשבילי זה אחלה?? אז שאלתי שוב..

למעלה