עזרה...

zvizo

New member
עזרה...

אני וחברי הקט מגיעים ל מלבורן בדצמבר (אבל זה לא קשור לשאלה) :) כאשר אני מחפש דירה להשכרה לי ולחבר ותחת מספר החדרים אני רושם 3 האם אני מקבל תוצאת חיפוש של 2 חדריי שינה וסלון או 3 חדריי שינה וסלון, אני לא כל כך מבין איך זה הולך. אני מבין שיש בעיה להשכיר דירות לישראלים. השאלה היא האם יש בעיה? והאם הם עושים בעיות גם לכאלה שבעים ללמוד ולחיות שם כמו הכלל? אני רואה מחירים ל 3 חדרים פר שבוע 270$ האם זה לדירה או לבנאדם פר שבוע?

zipotsa

New member
השכרת דירה

לא יודעת לגבי השכרת דירות לישראלים. מחיר הדירה השבועי הוא לדירה ולא לאנשים. את צריכה לציין את מס' חדרי השינה. הסלון לא נחשב.

zvizo

New member
כנס

אני מיצטער שאני נודניק... כאשר אני מכניס פרטים לחיפוש באתריי דירות להשכרה (כשאני צריך בעצם דירה עם 2 חדרי שינה וסלון) איזה מיספר אני מציין במיספר החדרים? תודה. נ.ב האם כדאי לסגור דירה לפני שמגיעים (דרך הנט) או להגיע למלבורן, ולהיות כמה ימים בסוג של מוטל ואז לחפש דרך מודעות. אנחנו רוצים פשוט להגיע לדירה ללא שותפים רק אני והחבר

summer777

New member
My advise

is to check yourself into a motel first and then move to your own apartment. Some places I’ve seen looked and sounded amazing at the ad but where dubious and on the border of freaky. Just as an example in the ad it says build-in wardrobes In reality it was pipes (!!!) underneath the house and there were coat hangers on it….

שני חדרי שינה וסלון = 2 חדרים

ולגבי ההשכרה מבעוד מועד, למרות שאין לי ניסיון אישי בזה, ממה שאני מבינה אתה צריך להיות כאן על מנת שיתרשמו ממך ומההמלצות שלך. אתה למעשה מגיש מועמדות להשכרת הדירה. מאחר ואתה מגיע מארץ אני לא יודעת איך אפשר להתמודד עם כל נושא ההמלצות, אני מאמינה שיש כאן בעלי ניסיון בפורום שיוכלו לייעץ לך. בהצלחה.

למעלה