D Dark C o o k i e New member 17/8/06 #37 ../images/Emo45.gifשבלול| את Salt In Our Wounds אני לא מכיר.
H Heaven Tonight New member 16/8/06 #18 שכחו את השיר הכי יפהה ../images/Emo99.gif close to the flame.. זה שיר חובה..=]
L little WhiSper New member 16/8/06 #20 ../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif באלי לבכות.... סורי על הניצלוש הלא קשור..... באלי לבכות ראיתי עכשיו את אחד ה-סרטים. לא פעם ראשונה שאני רואה והוא עדיין משפיע עליי ככה.. היומן , מישי פה ראתה? כל כך מומלץ. טוב די, אבל אל תסקלו אותי...
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif באלי לבכות.... סורי על הניצלוש הלא קשור..... באלי לבכות ראיתי עכשיו את אחד ה-סרטים. לא פעם ראשונה שאני רואה והוא עדיין משפיע עליי ככה.. היומן , מישי פה ראתה? כל כך מומלץ. טוב די, אבל אל תסקלו אותי...
C corala New member 16/8/06 #21 ../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif נמ, ראיתי ממש קצת, ואז העברתי. על מה זה? O:
L little WhiSper New member 16/8/06 #22 מתי ראית? היום? בושה לך!! זה סיפור אהבה פשוט יפה, אין בו טיפה של קיטש, ואולי אני מגזימה, אבל באמת סרט מומלץ ביותר.
מתי ראית? היום? בושה לך!! זה סיפור אהבה פשוט יפה, אין בו טיפה של קיטש, ואולי אני מגזימה, אבל באמת סרט מומלץ ביותר.
L little WhiSper New member 16/8/06 #24 חבל מאוד שזה שיעמם אותך ../images/Emo11.gif אבל אם תרצי יומאחד תראי אתזה מההתחלה ותכריחי אותך לשבת לראות...
חבל מאוד שזה שיעמם אותך ../images/Emo11.gif אבל אם תרצי יומאחד תראי אתזה מההתחלה ותכריחי אותך לשבת לראות...
D DarkSideOfTheMoon16 New member 16/8/06 #25 סרט ענק!!!!!! שכרנו אותו וראינו אותו אני סבתא שלי ואמא שלי.. הוא פשוט כ"כ יפה.
D DarkSideOfTheMoon16 New member 16/8/06 #27 לא בכיתי.. יש סרטים מעטים שאני בוכה בהם.. אבל זה סרט ממש מרגש.. ומה שטוב בו זה שכמה שהוא מרגש הוא כמעט ולא קיטשי!.
לא בכיתי.. יש סרטים מעטים שאני בוכה בהם.. אבל זה סרט ממש מרגש.. ומה שטוב בו זה שכמה שהוא מרגש הוא כמעט ולא קיטשי!.
L little WhiSper New member 16/8/06 #28 איי גמני לא בכיתי! ../images/Emo11.gif רק ירדו לי דמעה או שתיים והוא מאוד מרגש, ולדעתי הוא בכללל לא קיטשי.... אבל נו, לפחות עוד מישו שראה אותו.
איי גמני לא בכיתי! ../images/Emo11.gif רק ירדו לי דמעה או שתיים והוא מאוד מרגש, ולדעתי הוא בכללל לא קיטשי.... אבל נו, לפחות עוד מישו שראה אותו.
U under the rose New member 16/8/06 #31 ../images/Emo4.gifלא ראיתי. אבל עכשיו שהמלצתן עליו (טוב אממ.. 2 מתוך 3 ) אני אנסה לראות בקרוב...
L little WhiSper New member 16/8/06 #34 HOT HOT HOT למי שיש הוט, יש עכשיו בהוט דרמה, שוב פעם.... תראו!
D Dark C o o k i e New member 17/8/06 #36 היומן../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif בהחלט אחד הסרטים הטובים.
S Swamped New member 16/8/06 #30 לדעתי.. join me beautiful bury me deep insinde your heart when love & death embrace and love said no one last time In Joy And Sorrow Heartache Every Moment Killing Loneliness
לדעתי.. join me beautiful bury me deep insinde your heart when love & death embrace and love said no one last time In Joy And Sorrow Heartache Every Moment Killing Loneliness