עזרה

LIRY1

New member
עזרה

אני מחפשת רעיון יצירתי לאמנות עם ילדות בגילאים 6-10. הבעיה היחידה - אין תקציב, אז זה חייב להיות מדברים שיש בבית... יש ספים, בריסטולים, טושים וכו', ואני לא מצליחה לחשוטב על רעיון. עשיתי איתן "אלבום מעוצב" (מבריסטולים ותמונות שנגזרו מעיתוני ילדים) וממש אהבו את זה, אני מנסה לחשוב על משהו דומה ואולי אף יצירתי יותר! תודה רבה!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo43.gif אתרים מבריסטולים אפשר ליצור בטכניקת קווילינג ,זוהי טכניקה יפהפיה שיוצרים בה עם רצועות בריסטולים צבעוניים . . .גוזרים לרצועות ברוחב של 1 ס"מ ואפשר יותר אך לא כדאי . . . לוקחים דף שישמש לרקע ועליו מורחים דבק פלסטי . . . את רצועות הבריסטול מעגלים עם האצבע או המספריים ואותן מדביקים ויוצרים תמונות קולאז ,כרטיסי ברכה וכו'. . . מעלה לך קישור לאתרים לטכניקה הזו . . . באתר השני יש לך שלבי עבודה והסברים

LIRY1

New member
הרעיון נראה לי ממש טוב

רק שלא ממש הבנתי איך אני עושה את זה....
והאם זה מתאים גם לגיל 6?! (עולה לכתה א') תודה רבה!!!

עשיתי זאת עם ילדים מגיל 5 ומעלה כנסי לאתר שיש בו שלבי עבודה וקחי איתך רצועת בריסטול ועגלי אותה כמו באתרים . . .ציינתי בפנייך באילו אתרים יש לך שלבי עבודה והסבר . . .באתר 2 ובאתר 8 . . . .

LIRY1

New member
תודה

רק עכשיו ראיתי את ההסברים... זה באמת נראה נחמד, ואני חושבת שזה "ישרוף" בכיף שעתיים של עבודה. אני רק מקווה שהבנות יותר כשרוניות ממני (אני עם 2 ידיים שמאליות...
) המון תודה לך!!!

כל אחד ואחת יכול לעשות זאת לא צריך ידי אמן . . . ברגע שמבינים וזה כה פשוט אפשר ליצור נפלא . . .

../images/Emo43.gif עוד אתרים גם באתר 8 יש הסבר לטכניקה . . . . אפשר להכין כרטיסי ברכה לראש השנה . . . מהטכניקה הזו . . . לעצב בצורת תפוח ,רימון , יונה וכו' . . . בהצלחה . . . .

../images/Emo43.gif אפשר גם אוריגמי מניירות שיש לך ,צבעוניים וכו' . . קישור לאתר שמסביר עם דרגות קושי שונות . . .לחיצה על התמונה עצמה תיתן לך הסבר . . . ועוד אתרים עם דוגמאות יותר מורכבות . . . .

limor761

New member
אפשר גם לעבוד עם עיסת נייר,

אוריגמי, קיפולי איריס, קיפולי שקיות תה, הכנת כרטיסי ברכה(אוטוטו ראש השנה) ועוד.......

למעלה