עזרה

PRINCESS GINA

New member
תגידי, את בטוחה שאת בת 22../images/Emo35.gif

כי את מתנהגת בצורה כל כך שפלה שפשוט מביישת את הגיל והמעמד (הגם ככה לא מי יודע מה בפורום) שלך...
מבחינתי, את יותר נחותה מאחרון הנמלים עכשיו... (ואני עוד מפחדת שריטה או רמי עלולים לקרוא את זה...מה הם יחשבו???)

babe6

New member
../images/Emo67.gif

עצם זה שהשם שלך הוא פרינסס ג'ינה זה אומר שאת חיה בסרט , רדי מהעץ הגדול שתיפסת עליו

באמת...

את (פרינסס ג'ינה) מתנהגת כמו ילדה קטנה.... כולם מורידים היום מהאנטרנט ומי שזו לא היתה (מורן) צודקת מאוד.. וגם אני מורידה מהאנטרנט וכל אחד ואחת מכאן מורידים רק לא אומרים את זה.. ולפרינסס ג'ינה - כיום את יודעת אנחנו במדינה דמוקרטית ומותר למורן להביע דעה וזה לא נקרא להסיט מי שלא מקבל את זה אז שירד מהעץ מהר מאוד ויתחיל לחיות במציאות! ולמה את חושבת שאת יודעת בדיוק מה רמי וריטה חושבים???? איפה את חיה???? ולמה את חושבת שהם חושבים עלייך בזמן שהם עושים כסף והמון כסף וכמו כן גם "התנדבויות".. אוקיי אז את מעריצה שלהם אבל תתחילי לחיות קצת לא הרבה אבל לפחות קצת במציאות ! ועכשיו אני יודעת שזה לא נאה לך כל מה שרשמתי (כי זה המציאות וזאת האמת לאמיתה) ואת מתה אבל פשוט מתה לחסום אותי מהפורום אז אני אתן לך את התענוג כי מן הסתם את לא דמוקרטית!!!! (כי אם היית לא היית רושמת למורן שאת תדאגי לחסום אותה)... ד.א. אני לא אומרת שלא צריך להעריץ פשוט צריך גם להיות מציאותיים!!!!

babe6

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד - יצאת גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליטל את גדולה!!!!!

ליטל

אנשים כאן מזמן לא מציאותיים אם כל פיפס שריטה עושה שרה או כותבת הוא אלוהי לחלוטין. יש אנשים בעולם שמנגנון הסלקציה בהם הוא קצת ירוד, או שהחורים במסננת שלהם גדולים מדי והם מוכנים להשאיר אצלם רק את הבומבסטיות והדברים הגדולים ביותר. חברים יקרים - ריטה לא מושלמת ולא כל מה שהיא עושה הוא קדוש, לזכות צחר יאמר שהוא יודע להעביר על ריטה ביקורת ועדיין רואים שהוא מאוד מאוד מאוד אוהב אותה. תפעילו ביקורות ועוד יותר חשוב - תדעו לקבל ביקורות כי מי שלא יודע לקבל ביקורת, בחיים לא ילמד משהו חדש, הוא יהיה נעול עמוק עמוק עמוק בתוך העולם הקטן שלו. לא התכוונתי להכנס לוויכוח הירוד הזה, אבל ...."אם בארזים נפלה שלהבת, מה יאמרו אזובי הקיר?" (וכמה שהשלהבת בארזים רלוונטית היום)

PRINCESS GINA

New member
תעשו לי טובה....../images/Emo26.gif

תגידו מה שיש לכן להגיד ופשוט תלכו! כבר טינפתן לנו את הפורום מספיק.

PRINCESS GINA

New member
אני לא מתכוונת להתווכח איתך יותר...

לפחות אני לא מסתירה את עצמי מאחורי המחשב כמוך! כולם מכירים אותי ויודעים את דעותיי בכל עיניין, אפשר לפנות אליי ולדבר איתי תמיד ואני יכולה להגיד לך שהמון חברים בפורום עושים את זה. לעומת זאת אני יכולה להבין שלמישהי כמוך שרק הסתנוורה מהמופע של ריטה ובאה לזרוע קצת רעל בפורום זה מיוחד לשמוע דיעה של אנשים שבאמת אכפת להם ממוזיקה ולא מנסים לגנוב מהאנשים שהם אוהבים. לא אמרתי שריטה מושלמת, חלילה. הפורום הזה עוסק בעיניין ריטה על כל גווניו ואנחנו מנסים לשמור על פרטיותה של ריטה, על הזכויות (יוצרים) שלה ועל עוד דברים אחרים שההסתתרות מאחורי מסך המחשב מנסה להרוס אותם! אני רק יכולה להתנחם בעובדה שכולם מכירים אותי ולא חושבים שאני מי שאת מנסה לעשות מימני. אז אם תרצי להישאר פה את מוזמנת, אם תרצי לדבר על הורדות/גנבת מוזיקה/לרדת ולגנות את ריטה וכל מה שתרצי, פשוט תכתבי הכל פה. אני מקווה שזה ישמח אותך. ברוכה הבאה (לצערנו) בשערינו

רק כדי לסיים את הויכוח...

לפרינסס.... לפי מה שאני קראתי... את זאת שהתחלת את הויכוח המטופש הזה בזה שרשמת למישהי שרק שאלה איפה אפשר להוריד שירים מהמופע - רשמת לה שהיא גנבת... וואלה אם מישהי או מישהו רושם משהו שלא נאה לך זאת לא סיבה לתקוף ישר!!! יכולת במילים יותר בוגרות לרשום " לא יודעת , אבל תוכלי לקנות את הדיסק שלה בחנות כדי לא לפגוע ביוצרים"....או שאת יכולה גם פשוט לא לענות ולא להגיב... לא רק שקראת גנבת על מישהי שאולי אין לה כסף לכן היא מורידה או שהיא סתם רוצה להוריד או לא יודעת מה הנסיבות... גם רשמת לה שאת תדאגי לה לחסימה מהפורום....(זאת חוצפה)... ומאיפה לך שהיא התלהבה מהמופע ובאה לזרוע רעל??? מה זה הגועל הזה שיוצא מהפה שלך? מה אכפת לך ... היא כולה באה ושאלה איפה היא יכולה להוריד את השירים שלה.... כל כך לגיטימי.... ויופי שכולם מכירים אותך.. ממש כל הכבוד לך...(ממש פרינסס)... ואף אחד פה לא מנסה לעשות אותך מישהי אחרת... וכמו שאת אמרת במילים שלך ואני מצטטת "הפורום הזה עוסק בעיניין ריטה על כל גווניו " ... כל גווניו זה אומר הכל!!!! חבל שבאמת הגענו למצב ירוד כזה כמו שמישהי מפה אמרה....ממש ירוד.... וגם כמו שבייב אמרה "תורידי את עצמך מהעץ שתיפסת עליו"... נ.ב. תמיד תזכרי שאנחנו מדינה דמוקרטית וכל אחד יכול להביא דעה משלו אפילו אם זה לא נראה לך כל כך אל תגיבי פשוט במילים זולות תשתקי! או שאם זה לא נראה לך אז פשוט תהיה בוגרת ותגיבי בצורה יפה ולא כמו שהגבת "גנבת" בצורה ממש זולה... מקווה שהוויכוח הזה סוף סוף הסתיים שלא תגידי שאנחנו באנו "לזרוע רעל" על הפורום...

../images/Emo124.gif צחר- אני בעד.......

למחוק את כל השירשור המיותר הזה
אין לכם דברים יותר חשובים להתעסק בהם בימים אלו

למחוק?

לדעתי לא צריך בכלל למחוק את השרשור הזה, לומדים מטעויות... לפעמים טוב להשאיר גם דברים כאלה בפורום כדי שלא יצטייר כפורום ורוד ומתוק מדי, בעולם טבעי קורה שאנשים מתווכחים, קורה שאנשים מביעים דעות שונות... כבר קרו מקרים שהתלקחות בין שני אנשים בפורום של ריטה הובילה למחיקת שרשור (אם זכרוני אינו מטעה אותי, זה היה בפורום של ריטה סטאר). כל עוד הוויכוחים מתנהלים בצורה דמוקרטית , הוגנת וללא כל ניבולי פה , מן הראוי שדברים כאלה ישארו וילמדו בסיפרי ההיסטוריה (טוב קצת הגזמתי בקשר להיסטוריה). אל תפחדו להביע דעות מנוגדות, אל תפחדו להגיד משהו שלא כולם אוהבים לשמוע. אם כולם היו חושבים אותו דבר היה משעמם בעולם הזה!!!!

כמובן שיש מקום לויכוח

ביקורת בונה ודעות מנוגדות. כל עוד זה בגבול הטעם הטוב ולא פוגע באף אחד. לדעתי הויכוח הזה מזמן עבר את גבול הטעם הטוב ואין לו מקום לא כאן ולא בכל פורום אחר. אנשים תתבגרו כבר!

Dug E

New member
בגלל זה צריך ללמוד לשרשר

ואז היה ברור למי התכוונת
.

אויי נווו.....

באמת... אז רשמתי במקום לא נכון...יאללה... מה עושים סיפור מכל דבר...

Dug E

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פורום מיועד כדי להביע דעות אישיות. אתם כבר יודעים מה הייתה הדעה שלי וסיכמתי אותה ב2 משפטים.

למעלה