עזרה

עזרה

בני בן 5 וחצי חודשים יונק בלבד. התחלתי לתת לו מעט טעימות של אוכל מוצק (בטטה וגזר), אני מתחילה לעבוד במשרה מלאה ויש לי ימי השתלמויות ארוכים בתקופה הקרובה, אני לא רוצה להפסיק להניק ומאוד חוששת , האם אצליח לשאוב כ"כ הרבה?? אשמח לעזרה וייעוץ.

ימי השתלמות

כדאי להתחיל להכין מלאי של שאוב. אפשר "לבנות" בקבוק בחלקים- כל פעם את שואבת קצת, וכל החלב מאותו יום את מערבבת יחד.בסוף היום את יכולה להקפיא .את הצינורית של המשאיבה את יכולה לשים במקרר במהלך היום, ולשטוף היטב רק בסוף היום . למחרת את עושה אותו הדבר, ובצורה כזאת הכמויות המאוחסנות מצטברות. אולי תוכלי גם לשאוב בימי ההשתלמות, ולהביא הביתה עבור היום השתלמות הבא. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

עוד מספר שאלות

אורית תודה, יש לי עוד מספר שאלות. בעקרון יש לי מספר ארוחות במקפיא , השאלה העיקרית היא האם אפשרי לשאוב 3-4 ארחות ביום (בימים שאני נוסעת). וכן אם אני אשלב ארוחה אחת של תמ"ל האם לא יהיה ליגודש בעקבות זה? ושאלה אחרונה- האם יש לך משאב מומלצת? יש לי ידנית שח אוונט אך לשאיבה רצינית לא נראה לי שאצליח להמשיך עם הידנית. תודה רבה!

שאיבה

אפשר לשאוב 3-4 ארוחות ביום. ההגבלה היחידה זה הזמן העומד לרשותך. את לא צריכה לדאוג לגבי גודש. מקסימום את שואבת או סוחטת דקה להקלה. לגבי משאיבה- אימהות שונות אוהבות משאיבות שונות. העיקר שזו תהיה חברה מוכרת כמו מדלה, ספקטרה, אמדה. יש מרפאות הנקה שמחזיקות שמאיבות שאפשר לנסות אותם. צריך גם להתחשב בניידות ובנוחות שלך. מה שכן חשוב- תשיגי את המשאיבה מספיק מראש בכדי להתרגל אליה. אורית מדריכת לה לצ'ה

שאיבה

מון שלום לי יש משאבה ידנית הרמוני של מדלה, והשתמשתי בה במשך מעל לשנה. בתי בת שנה ושמונה חודשים, ועדיין יונקת. במשאבה השתמשתי מגיל 5 חודשים ועד גיל שנה וחצי, ויצאו לי כמויות לא רעות בשאיבה. הכי חשוב כמובן, זה לשאוב לפני שאת מניקה אותו, כיוון שהחכמים הקטנים והחמודים יודעים לרוקן את החלב בצורה מושלמת... מקווה שעזרתי. שבת שלום

למעלה