עזרה...

לוטמוש

New member
עזרה...

Male2 קיבל צו גיוס ועליו להצטרף לשורות צה"ל בעוד כחודשיים. האם תאפשר לו להתגייס לצה"ל ותסתכן בפגיעה בקריירה שלו או שתדאג שישתמט מהגיוס לצבא? כן או לא...? מה לעשות?!!!! ואם אפשר אז גם למה... תודה מראש!

ה ב ו ב ה

New member
החלטנו שלא עונים על הדילמות פה

תחשבי כראוי בעינייך, כאילו מדובר בך אישית... בהצלחה.. זה משחק, קח/י סיכון.

לוטמוש

New member
למה לא? זו רשעות.....חח

גמככה מצבי מסריח. מקום 910! ירדתי מ-904.... בלעע.... אם מישו רוצה להיות נחמד...שיענה....

ה ב ו ב ה

New member
לא רישעות

אבל למה שניתן לך את הדרך הקלה להתמודד עם דילמות ומצבים שאחרים קיבלו והסתכנו עם התשובות?

a v i e l 1 4

New member
לדעתי זה ילדותי משהו שלא לענות

כאילו מה יקרה אם היא תדע מה התשובה "הנכונה"? היא תעבור אותך בדירוג ועוד על חשבון אנשים שלקחו את הסיכון!!!!!! איזה אסון!!!! קיבלתי היום את הדילמה, ואני עניתי כן ואני חושב שזה משפיע על המעריצים לטובה, אבל לא על האנרגיה והגיבוש, אבל המעריצים זה הכי חשוב :)

צודק..

כנ"ל גם אני קיבלתי היום ועשיתי שכן.. פעם עשיתי שלא ואני זוכרת שלא היה טוב.. אז נראה לי שכן זו תשובה טובה יותר... =]

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאבל כל הקטע הוא

לענות על הדילמה לבד. אם אתה לא עונה לבד, למה שישלחו לך דילמה?

לוטמוש

New member
תודה!

באמת... אני מסכימה איתך. מזה השטויות האלה לא לענות... האמת בגלל ההודעה שלה חשבתי שאפחד לא יענה!:) ותודה על התשובה "הנכונה" חחחח(זכויות שלך)

Effoliation

New member
תאמין לי..../images/Emo210.gif

שאם אני אגיד לה זה לא מה שיגרום לה לעבור אותי בדירוג.. אבל זה כל הרעיון של המשחק הזה וזה ממש טיפשי שכולם כל הזמן שואלים שאלות שנועדו "לגלות" ו"להקל". כשאני לא עונה למישהו זה לא כי אני לא רוצה שהוא יעקוף אותי, אלא כי אני לא רוצה להרוס לו, בדיוק כמו שתראה סרט ופתאום בהפסקה מישהו יגיד לך מה קורה בסוף. זה מבאס. ספויילרים סאקס. אבל לא חשוב. הרעיון העיקרי הוא לא להרוס לה, אם היא תלחץ תשובה "לא נכונה" לא יקרה הרבה.. ומקסימום-היא תרד קצת. תמיד אפשר לעלות.

לכל אלה שחושבים לא לענות..../images/Emo222.gif

אם יש לכם בעיה לענות אל תענו וזהו

טוב, אני רואה שעדיין לא הפנמתם ..

המשחק הזה הוא תחרות. כלומר מי מנהל את הלהקה שלו בצורה הכי מוצלחת. אם תספרו תמיד לאחרים מה התוצאות של כל פעולה שאתם עושים, לא יהיה שום הבדל בין הפעולות שלכם לפעולות של כל בנאדם אחר. תזכרו, בסופו של דבר זה משחק מחשב. יש גבול ליצירתיות שלו. (אם כי אם תפוז מעוניינים אני יכול לעזור עם רעיונות איך להכניס פלפל למשחק..). עדיין המשחקיות מוגבלת במה שהכניסו פנימה. אז תעשו טובה, זה לא עניין של "אני לא רוצה לספר, אז אני לא אספר". הקטע הוא שתמיד יהיה את החכם שרוצה להראות שהוא יודע, שהוא כן יספר. בשביל מה ? מה זה נותן לכם לספר ? שוב, הפורום הזה הוא אמנם לדבר על המשחק, אבל לא לשאול מה לעשות כש ומתי לעשות מה. זה תחליטו לבד ...

a v i e l 1 4

New member
../images/Emo31.gif ממש לא

למה נראה לך שאני אומר את התשובה בשביל להראות שאני יודע?? אני אומר את זה בשביל שאחרים יצליחו וזה לא איכפת לי, כי גם ככה התקרית הזאת לא תגרום לי להיות מקום 1 ומי שרוצה להחליט לבד בשביל להנות יותר מהמשחק, לא יכנס לפורום וישאל...

אפשר להציע פשרה?

אם יש אנשים שרוצים להרוס לעצמם את הכיף (או לחילופין, שזה הכיף שלהם), הם מוזמנים לשאול מה כדאי להם לענות. אבל, אלו מכם שעונים על התקריות והדילמות, אתם מתבקשים לסמן אותם עם האייקון
, כדי שמי שיכנס לפורום, ידע שהודעות כאלו עלולות להרוס לו את הכיף. נשמע לכם טוב?

למעלה