עזרה

• פותח הנושא sam66
  • פורסם בתאריך

sam66

New member
עזרה

אני מכירה מישהו מוכר גלשן ב-600 יד שניה ואני מתחילה ואין לי מושג על גלשנים הוא אמר שזה עבה..אבל השאלה אם זה מתאים למשקל 58 וגובה 1.64 ...ואם אפשר לדעת גם איפה אפשר לקנות גלשנים בזול..יד שניה למתחילים?תודה.

cyb3rmaniak

New member
מה המידות שלו?...

גלשן שיתאים לגובה שלך חייב להיות לפחות 1.80 (11'5). כדי לקנות גלשן יד שנייה צריך קצת לחפש... סתכלי בלוח שיש כאן בפורום (יש לינק למעלה), חנויות גלישה ולוחות יד שנייה (את שלי מצאתי ממישהו שפרסם ב- www.yad2.co.il).

068

New member
המידות לא נראה לי טובות

גלשן 1.80 זה לא 6.1? ו5.1 זה בכלל 150-160 ככה אם אני לא טועה

maorubin

New member
אתה טועה מעט...

6'1 זה 185... 6 פיט = 183 בערך 1 אינ'ץ = 2.5 ס"מ בערך... עם הנתונים האלה תחשב כל גלשן... ויצא לך מדויק... אל תשכחח שפיט זסה לא בדיוק 30ס"מ אלא קצתיותר.. כנ"ל על האינצ'ים

cyb3rmaniak

New member
11'5. לא 1'5...

ויש הבדל גדול בין ה- 2. אחת ולתמיד, תפסיקו לנסות לחשב בעזרת הראש. הנה דרך פשוטה לחשב את המידות: כנסו ל- google ותכניסו:
6 feet 1 inches in meters​
והמחשבון של google יטפל בחישוב. ולא משנה איך להסתכל על זה, גלשן 1'6 אף פעם לא יהיה מטר שמונים.
5 feet 12 inches = 1.8288 meters​

כנסי לעזרה..

לכי לאינטרסרף הם ייתנו לך את הגלשן המושלם למתחילים... ב 900 שקל עם ליש ולא צריך אסטרודק... את תביני שתראי תגלשן... זה גלשן שמשתמשים בוא לקורסים... והם נותנים לך חדש מהשקית... אם את קונה תגידי שאביב שלח אותך

למעלה