עזרה :)

1 juicy lips

New member
עזרה :)

אני ממש רוצה להתחיל ללמוד גלישת גלים בקיץ ואני מחפשת קורס של שבוע באזור המרכז ורציתי לשאול אם קורס אחד מספיק כדאי להמשיך לנסות אחר כך לבד? צאו ותודה נועה 3>.

1 juicy lips

New member
*כדי

ומשתלם לקנות גלשן או שכדאי לראות אם אני אוהבת את זה קודם ?

cyb3rmaniak

New member
מתשלם?... גלשן יעלה לך פחות מקורס.

בקורס בכל מקרה תגלשי על פאן בורד (גלשן ארוך... לפחות 2 מטר אם אני לא טועה, ויותר מתאים למתחילים). אם קורס מספיק?... בטח שלא. כן, זה יעזור בטירוף, אבל תמיד תוכלי להשתפר. גם אחרי 10 שנים של גלישה :) הקורס יביא אותך, בתקווה, למצב שבו תדעי להסתדר במים, לחתור כמו שצריך ולתפוס גלים בעמידה. זה תלוי בך עד לאיזה רמה תגיעי. אחרי הקורס תראי אם זה מתאים לך. רוב האנשים, דרך אגב, לא מתחילים בקורס. לקנות עכשיו גלשן יד שנייה אפשר החל מ- 300 ש"ח, אם ממש מתאמצים. בקלות אפשר למצוא אחד ב- 700.

cyb3rmaniak

New member
אם את רוצה להתחיל לבד

צריך פשוט לקרוא כמה מדריכים באינטרנט (יש אחד בחלק ה"טאגליינס" למעלה), לקחת גלשן ולרדת לים... מן הסתם זה יותר קשה מלקחת קורס מסודר, אבל ככה הרוב מתחילים. אפשר גם לקחת איזה שיעור פרטי אחד כדי להתחיל את העניינים, אבל ממש לא חובה. אם עולות לך שאלות, פשוט תשאלי כאן בפורום, או עדיף- שאלי אנשים במים. מנסיון, רוב הגולשים ישמחו לעזור לך.

Ben Dor

New member
אחותי יש קורס של טופסי בת"א

יש הרצליה יש כמעט בכל עיר עם ים...זה לא בעיה לחפש ולמצוא... הקורס בעיקרון מכין אותך לרמה הכי בסיסית בגלישה...איך לחתור איך לעמוד ונותנים טיפה טיפים מסבירים על הרבה על הים וזהו לא יותר מידי... ואחרי קורס כזה את יכולה להמשיך לבד... מה שאני ממליצה תקני גלשן יש שניה ותלכי ללמוד לבד...בהתחלה זה מטיש ומייגע....אבל ככה את מעריכה את מה שאת עושה הרבה יותר...וגם זה עולה פחות כסף... ואם כדאי לך לקנות גלשן...אם יש לך חבר\ה עם גלשן תקחי אותו ממנו\ה ותנסי לגלוש וזה (במקרה שלא תלכי לקורס) ואז תראי אם את אוהבת את זה... אם את הולכת לקורס את לא צריכה לקנות גלשן כי הם מביאים לך אבל אם אחרי הקורס את נהנת מזה ואוהבת את זה לכי תקני גלשן... המון בהצלחה =]

1 juicy lips

New member
...

טנקס.. :) אני אנסה בכל מקרה יש לך פרטים על הקורס בטופסי ? כאילו כמה עולה? כמה זמן? מתי? וכל אלה

למעלה