עזרה!!

nitsan19

New member
עזרה!!

אני רוצה להתחיל עונה חדשה בcm4 ואני לא יודע איזה קבוצה כדי לי לבחור ואיזה שחקנים לקנות תודה למי שיענה אה ומה התקציב תודה!!!

מה נהיה מהפורום אלוהים ישמור...

איפה נעלמו המנהלים ? מה זה ההודעות האלה ??? עדיף כבר שאלות של ספידמן...

SiC

New member
זכותם של אנשים

לשאול מה שהם רוצים ולפרסם איזה הודעות שהם רוצים כל עוד זה לא פוגע בחוקיות המשחק (שאלות על הורדות וקראקים או פגיעה אישית במישהו). אם אתה לא רוצה לקרוא את ההודעות האלה אל תקרא אותם או לפחות על תגיב להם.

מה נסגר איתך?

מצחיק אתה לא... אז אם אתה לא רוצה, פשוט אל תגיב, ומצדי אל תיכנס בכלל לפורום אם זה כל-כך מפריע לך.

לא התכוונתי להצחיק, הייתי רציני

וממש לא מעניין אותי מהאתה חושב אם אני ישאר בפורום או לא אם אתה לא רוצה אתה יכול פשוט לא להגיב ומצידי אתה יכול לעוף מהצ'אט אם זה כ"כ מפריע לך...

Big Joni1

New member
קח את פיורנטינה../images/Emo3.gif

מהליגה איטלקית. אני לא זוכר מה גובה התקציב, אבל מאוד כיף לשחק איתם

SiC

New member
זה תלוי

זה תלוי באיזה דרג של קבוצה אתה רוצה ואיזה אתגר אתה מחפש.. אם זה לזכות כבר בעונה הראשונה בליגת האלופות אז קח קבוצות כמו יובנטוס, בארסה, ריאל, צלסי ודומותיהן. אם אתה מחפש להתחיל עם קבוצה בינונית ולהוביל אותה לאליפות היסטורית קח קבוצות כמו ניוקאסל, ויאריאל, פלרמו. אם אתה מחפש לבנות אמפריה מכלום קח קבוצות מהלגיה ה-2 ומטה בארצות שלהם... הכל שאלה של מה אתה מחפש

elad3d

New member
אם יש לך נסיון במנג'ר

תבחר קבוצה מהליגה הלאומית בישראל ותתקדם איתה צעד אחר צעד ההנאה מובטחת!

itamar argaman

New member
אינטר, פיורנטינה

ואם אתה מחפש אתגר שדווקא יכול, בעזרת האמנה, הבנה וזמן להיגמר בתוצאות גדולות וגבוהות, הייתי ממליץ לך על פלרמו, אודינסה, פרמה, ברשיה ואפילו אטאלאנטה.

למעלה