עזרה...

yushi10

New member
עזרה...

אני כותבת סיפור... ואני מבססת אותו על אנימה (או מנגה=X) סיגנון יפני קיצור.. ו.. מה יהיה יותר מושלם לסיפור יפני?...שם יפני! וזאת הבעיה שלי... אני חייבת שם לסיפור ואין לי! אז.. אם תרשו לי אני אכתוב תקציר לסיפור. בזמן שאחריי פצצת האטום ילד בשם טאקי שינגו מוצא את עצמו בתוך ההריסות לבד בעולם בלי שום קרוב (כולם מתו כמובן). הוא מגיע לבית חולים ושם מתחיל לספר על חלום שחלם (או שזה לא היה חלום):הוא מוצא את עצמו בעולם הביניים (בין עולם הרוחות לעולם האמיתי) שם הוא פוגש בשומרי השמש שהם מארגנים קבוצת ילדים וביניהם טאקי לעבור את המשפט האחרון (מבחן לקבוע אם לחזור לעולם האמיתי או להשלח לעולם הרוחות... והם כמובן עוברים יחד מסעות ואהבות בדרך... זהו.. אם תוכלו למצוא לי שם לסיפור אני אשמח! תודה^^

tals56

New member
לבד בעולם

זה השם המוצא שלי,זה יסקרן את הקוראים לקרוא.

GnomeBubble

New member
אביל היא בקשה שם ביפנית לא?

hitori de? hitoribocchi? אני לא חושב שאם נוסיף כל מילה שהיא שאומרת "עולם זה ישמע טוב" בכל אופן, אין לי רעיונות משלי לשם. אם יקפוץ לי משהו אחר כך, אני אספר.

sweeteki

New member
../images/Emo121.gif הצעתי..

את יכולה לקרוא לסיפור שלך OBAKE שזה רוח רפאים ביפנית..

GnomeBubble

New member
אולי יותר מתאים REI

obake היא יותר רוח בהקשר של שד. אני לא בקיא בדיוק במיתולוגיה היפנית, אבל אני חושב שההקשר שלה הוא משהו מפחיד וגם משהו שנמצא בעולם הזה. המילה הזאת יכולה גם לתאר מפלצת שהיא לא רוח רפאים. הפירוש של REI הוא "נשמה", ככה שזה יותר מתאים, וזה יכול להיות שם טוב לדעתי.

למעלה