עזרה

roeesite

New member
עזרה

כאשר אני רוצה לגשת למחשב אחר ע"י הפקודה //192.168.0.6/C$ הוא רושם לי בשם משתמש כבר לבד ואני לא יכול לשנות אותו לפי התמונה איך משנים את זה שאני יוכל לרשום יוזר משלי בשם משתמש

roeesite

New member
עזרה

כן מה לעשות? אני רוצה להכנס אם יוזר איזה שאני רוצה

בעז 21

New member
אהלן,

לשאלתך בקשר לביטול הSimple file sharing : בצע את זה :
My computer -> Tools ->folder options - > Uncheak - use simple file sharing (Recommended)​

roeesite

New member
עזרה

הלכתי לאן שמאארמת אין UNCHEAK יש בVIEW ישר USE SIMPLE FILE SHARING עשיתי זאת אך עדיין זה לא עובד הוא עדיין שאני מנסה להכנס למחשב אחר לכונן הוא נכנס לי בתור GUEST יש עווד מקום שצריך לשנות?

יש איזה פורמט מסודר שאתה צריך לציין

למיטב זכרוני
//computername/share /user:administrator או //computername/share /u:administrator
או משהו כזה​

yonatans1

New member
group policy

comp config->windows settings->local policies->security options->Network Access: Sharing and security model for local accounts

roeesite

New member
עזרה

זה מכוון על classic local users מה שצריך להיות אך עדיין הוא מתחבר בתור GUEST איפה עוד אפשר לחפש? הגדרות? תודה

בעז 21

New member
שוב,

roeesite כמו שנאמר לך בשרשור תבדוק את הדברים הבאים: 1.במחשב המדובר (היעד) תבדוק ש USE SIMPLE FILE SHARING - לא מסומן בוי 2.באם מדובר בworkgroup בדוק ששני המחשבים נמצאים באותו workgroup אם מה שנאמר לך בשרשור לא עוזר לך, אולי תשפוך יותר אור לגבי השאלה. ברכות. בעז

roeesite

New member
אז ככה

כל מה שאמרת נעשה ומבוצע אך עדיין זה לא עובד למה? אין לי עוד מה להוסיף כל מה שאמרתי זה מה שקורה אך לא נותן לי להכניס יוזר משלי

roeesite

New member
לא מבין

אני לא מבין מה GROP POLICY מכוון בSECURITY וזה אותו WORKGROUP וגם באפשרויות של תיקיה זה אותו דבר אז למה עדיין לא נותן לי לכתוב יוזר משלי? מה זה הGUEST הזה?

roeesite

New member
בטעות

זה יצא לי בהודעה אחרת אבל אני מתכוון כאשר אני רוצה להתחבר ליוזר אחר לכונן ממחשב שלי

פוֹלי

New member
תעשה לי טובה קטנה?

תלמד לנסח את השאלות שלך, תלמד להסביר את עצמך ואז תשאל. נכון לרגע זה אתה לא ממש מספק פרטים כמו שצריך וזה מקשה על כולם לעזור לך.

למעלה