עזרה אשמח אם תוכלו בבקשה לצרף לי איך רושמים: "ישראל יפה, שמרו על איכות הסביבה". בתודה מראש.
E eal New member 8/5/06 #1 עזרה אשמח אם תוכלו בבקשה לצרף לי איך רושמים: "ישראל יפה, שמרו על איכות הסביבה". בתודה מראש.
0 0Pandemonium0 New member 8/5/06 #2 לא שאני כועס או משהו, אבל אני כבר לא יכול להתאפק, אז אני חייב לשאול: מה לעזאזל יעזור לך לדעת את זה? אתה עובד במשרד התיירות? "ישראל יפה" זה isuraeru wa kirei (ואני מקווה שאני לא טועה).
לא שאני כועס או משהו, אבל אני כבר לא יכול להתאפק, אז אני חייב לשאול: מה לעזאזל יעזור לך לדעת את זה? אתה עובד במשרד התיירות? "ישראל יפה" זה isuraeru wa kirei (ואני מקווה שאני לא טועה).
0 0Pandemonium0 New member 8/5/06 #4 לא יהיה נכון יותר isurearu wa kirei XXX dakara? XXX זה "שמרו על איכות הסביבה", שאין לי מושג איך אומרים הגרסא הזו פשוט נשמעת לי טוב (למרות שאני לא יודע איך קוראים את שלך, אז אני לא יכול להשוות מי נשמעת טוב יותר).
לא יהיה נכון יותר isurearu wa kirei XXX dakara? XXX זה "שמרו על איכות הסביבה", שאין לי מושג איך אומרים הגרסא הזו פשוט נשמעת לי טוב (למרות שאני לא יודע איך קוראים את שלך, אז אני לא יכול להשוות מי נשמעת טוב יותר).
H Hahauesama New member 8/5/06 #5 חשבתי חשבתי שהמשפט הזה הוא מין סיסמה (אני לא יודעת איך אומרים את זה בעברית. משפטים שכותבים על השלטים כדומה.) אז תרגמתי את זה שיושמע כסיסמה. ברומה-ג'י kireina isuraeru kankyou wo mamorou
חשבתי חשבתי שהמשפט הזה הוא מין סיסמה (אני לא יודעת איך אומרים את זה בעברית. משפטים שכותבים על השלטים כדומה.) אז תרגמתי את זה שיושמע כסיסמה. ברומה-ג'י kireina isuraeru kankyou wo mamorou