עזרה

עזרה

אני מעשנת כבר 30 שנה מעל חפיסה וחצי ליום, אין לי כוח, יש לי בעיות בריאות , נסיתי גמילה ע"י דיקור, וע"י סדנא של קופ"ח , ללא הועיל, אני עדיין מעשנת, האם יש לכם דרך להפסיק לעשן?

ציפיב

New member
בטח שיש

15 שנה של עישון חפיסה ליום. כמה ניסיונות להפסיק ולאחר שכבר התייאשתי מצאתי את הדרך ותאמיני לי שהייתי בטוחה ב-100% שלא אצליח גם הפעם ואפילו לא הייתי בטוחה שאני ממש רוצה להפסיק. היום לאחר 3 שבועות לא חושבת על סיגריות לא זקוקה להן, כאילו אף פעם לא עישנתי. התשובה לשאלה שלך היא : "פרידום"

חבל על הכסף

קניתי את הפרידום עלה לי 1800 ש"ח ללא תוצאות, קניתי גם ערכה מערוץ הקניות, זה בקבוק קטן שכל פעם שבא לך לעשן את מריחה את הבקבוק , גם לא עזר, אם אתם מכירים איזה רופא או מטפל שיכול לגמול מעישון?

ProgE

New member
דרך להפסיק לעשן

יש דרך קלה ובטוחה - שעבדה עלי ועל אישתי. תקראי מה שכתבתי פה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=678978 מדובר בספר שעולה 62 ש"ח ובוא ישנה שיטה חדשה להפסיק לעשן - לא צריך אפילו כוח רצון!

eyalbd

New member
אף אחד לא יפסיק לעשן בשבילך

לא תרופה, לא חומרים, לא פרידום וגם לא זייבן. רק את תפסיקי לעשן. העיקרון פשוט לקבל החלטה ולהתחייב לה שלא תקחי שכטה יותר לעולם. את יכולה להשתמש בכל מה שעוזר לך אבל זה רק עוזר ושום דבר לא יעשה את העבודה בשבילך. לכי שוב לסדנה. אני מציע לך גם ללמוד ולצבור מידע בנושא. על טיפים להפסקה על שיטות הרגעה וכו. האתר של האגודה למלחמה בסרטן יכול להיות התחלה טובה. בהצלחה.

צריך לחפש

מה מקור הכח שלך , מה יכול להיות אצלך "המדרבן" בכדי להצליח ולהתמיד לא לעשן .

למעלה