עזרה...:]

עזרה...:]

מישהו מכאן יודע על מאפרת מקצועית? כמה היא לוקחת על תמונות? וכמה תמונות? אני מעוניינת בתמונת פנים,גוף וקלוז אפ אשמח אם תוכלו לעזור לי:] הצביעו טופ 313 ל5454 :]] ובהצלחהה לכל שאר המתמודדים:]

יש פה אחלה מאפרות בפורום:)

בגלל שאסור לפרסם נדבר במסרים:) בכל אופן מאפרת זה מאפרת וצלם זה צלם לא הבנתי את השאלה בקשר לכמה היא לוקחת... היא לוקחת על איפור וצלם לוקח על תמונות:) שיהיה לך המשך יום מצווין וווששייי

שאלה....

תודה רבה לך אנסה לדבר במסרים ..:] המאפרות המקצועיות עושות גם את הבוק או ש... איך זה הולך? לפי מה שידוע לך..:] אשמח אם תעני לי :] תודה מראש..נוי.

בקשר לסוכנות :]

אממ תקשיבי אין לי מושג בקשר לסוכנויות האלה ככה שאני לא כל כך יכולה לעזור לך אבל אם הסוכנות באמת מאמינה בה היא צריכה לשלם לה על הבוק וכל הנסיעות וכל זה אז קודם כל תבררי את זה ואז זה אומר אם הסוכנות טובה או לא, מקווה שעזרתי בהצלחה איתה! ואם את רוצה ויכולה שימי תמונות שלה!

אופפפס :\

זה בטעות יצא לי פה בכלל התכוונתי לכתוב את זה לאמא של הילדה בת חמש ששתי הסוכנויות האלה רוצות אותה :\

topagency2

New member
שלום לך נוי תשובתי

אני ממליץ לך לבדוק בבתי הספר השונים לאיפור, תמיד מחפשים בנות לעשות להם בוק פנים מה שיוצא לך מזה זה בוק בחינם עם בנות שסיימו קורס איפור ולהוטות לנסות את מה שהן למדו, שווה לך לבדוק באיל מקיאג' וירין שחף. בנוגע לבוק פנים גוף כולל הכל זה משתנה בהתאם לצלם למאפרת למעצב שיער או בקיצור בהתאם לצוות שמפיק לך את הבוק כך המחיר לעזרה נוספת בתחום נשמח לעמוד לרשותך במסר מיידי בכל עת.

תודה רבה על עזרתך. שאלה>>

האם תוכלו לעזור לי ולברר לגבי דוגמנות פנים ומקומות שעושים זאת כי אני לא כל כך מבינה בתחום ואני נורא רוצה. הייתי שמחה אם הייתם מציעים לי לפחות דרך לפנות אל בתי הספר השונים לאיפור ומסבירים לי כיצד לפנות אליהם. לדבר ? לשלוח מכתב? הפניה ממקום מסויים או דרך איפה? כי איני יודעת כיצד לברר לגבי צילומי פנים ואיפור. תודה מראש> נוי.

למעלה