עזרה

roeesite

New member
עזרה

שלום לכל המומחים ושבת שלום כמובן יש שאלה למה שאני עושה פרופיל נייד וזה עובד דר"כ אז התמונה שברקע של המחשב לא עובר גם אלא אני צריך להגדיר אותה כל פעם מחדש ממחשב למחשב?

איזה מערכת הפעלה?

על איזה מערכת הפעלה מדובר בנוסף, מה הסיומת של הקובץ שאתה מנסה להגדיר ? האם BACKGROUND מסוג BMP גורם לאותה בעיה ? בנוסף אתה צריך להגדיר את זה ב GPO .... פתח gpedit לזכרוני נמצא תחת : User Configuration\Administrative Templates\Desktop\

roeesite

New member
עזרה

אני משתמש בWINDOWNS 2000 ואני לא יכול להגדיר בGPO כי בGPO אפשר להכיל מדיניות על תיקיות ואני רוצה להכיל רק על משתמש בודד ואני לא רוצה לפתוח בשביל זה תקיה חדשה רק בשבילו

roeesite

New member
עזרה

עזרהו roeesite ו 17:02 | 08/04/06 אני משתמש בWINDOWNS 2000 ואני לא יכול להגדיר בGPO כי בGPO אפשר להכיל מדיניות על תיקיות ואני רוצה להכיל רק על משתמש בודד ואני לא רוצה לפתוח בשביל זה תקיה חדשה רק בשבילו

roeesite

New member
עזרה

שלום רב יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני יצרתי כונן רשת במחשב הבעיה היא שאני לא יכול להעביר לשמה קבצים ובדקתי וזה על READ ONLYוזה לא נותן לי עוד אופציות למה? יש למשהו מושג יש לי רק שתי אופציות READ ONLY HIIDEN בברכה, רועי

antidot

New member
------->

כפי שאני רואה את זה, יש לך 2 אפשרויות: 1) להתחיל לקרוא את התיעוד - אף אחד כאן לא ישב ויתחיל להעביר לך קורסים על איך דברים עובדים. בפורום ניתן לפתור בעיות ספציפיות. 2) להתחיל לנסח את השאלות שלך בצורה מקצועית ולתת את כל הפרטים הדרושים - מה שמחזיר אותי לאפשרות הראשונה. גיא

The MarBar

New member
אני חושב שהבנתי אותך

יש לי רשת קטנה של שרת 2003 ומחשבי XP. הגדרתי בה roaming profile. אז נגיד אתה קובע רקע על מחשב אחד (למשל מתמונה שנמצאת בספריה משותפת על השרת) ובמחשבים האחרים לא מופיע רקע, אבל אם הולכים לאפשרויות התצוגה. אז בלשונית הdesktop שם הקובץ מופיע אבל לא רואים תמונה. זה נשמע כאילו הבעיה שלו היא אותו דבר. אצלי לא ניסיתי אף פעם לא תקן את זה כי לא ממש הייתה לי סיבה. אבל הייתי מנסה את הסקריפט שמגדיר את הרקע ואז מרפרש.... אם זאת הבעיה, תסתכל על זה. זה סקריפט שמעדכן את הרקע לפי תמונה שאתה בוחר. לדעתי זה יסדר את העסק.

MaD-d0g

New member
בעעעעעע ../images/Emo70.gif

הסקריפט הזהההה

למעלה