עזרה !!!!!

HBK RULZ 4 EVER

New member
עזרה !!!!!

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד שירים של הלהקה rob zombie? ואל תגידו לי בקאזה כי זה לא עובד אצלי תודה מראש

קספר

New member
תנסה להוריד ב

www.audiogallaxy.com כדי להוריד שירים אתה צריך להוריד לווין הוא לא גדול אבל האתר שווה.

badphish

New member
אבל...

יש זכויות יוצרים על דברים אז מין הסתם אי אפשר להוריד כל שיר שאתה רוצה רק שירים בהופעה וכל מיני דברים לא משוחררים רימקסים וכאלה

קספר

New member
לא בהכרח BADFISH

הורדתי שם מספיק שירים ודווקא די התרשמתי לטובה. אין שם רק שירים בהופעה (למרות שלא נתקלתי בכאלה). אם תכנס לאתר תראה שבעצם לכל אדם יש שם חשבון זה כמו בערך הנאפסטר או ה IMESH. תנסה אולי תאהב.

badphish

New member
יש לי את זה

אבל לא שמת לב שאתה יכול להוריד רק את אלה עם הלווין לידם בגלל שאלה עם האיקס לידם זה לא שהם לא קיימים יש עליהם פשוט זכויות יוצרים תכתוב שם להקה (אלא עם כן זה אופספרינג או משהו כזה) ותראה שכל השירים שלהם שיש על דיסקים יש לידם איקס כזה ואי אפשר להוריד אותם

Bodom-child

New member
ממש לא נכון...

קודם כל רוב הלהקות לא חסומות, ובתחום המטאל (אני לא מדבר על להקות מיינסטרים כמו מטאליקה או לינקין פרק) אין בכלל הגבלות. אם כן יש הגבלה תחפש על פי שם השיר ותמצא את כל מה שאתה רוצה. תשים לב שאם לדוגמא metallica יהיה חסום metalica לא יהיה חסום לדוגמא.

badphish

New member
לא יודע רוב מה

שחפשתי יצא לי חסום גם דברים פחות מוכרים אבל במטאל אני לא כ"כ מתעסק

קספר

New member
תנסה אולי באתר הזה

www.mp3.com אתה צריך חשבון גם פה אבל אין הקטע של להוריד תוכנות הורדה. יש שם גם הסברים על להקות ומאיזה אלבום הורדת את השיר.

ed555

New member
כרגע אודיו גאלאקסי זאת ברכה..

אבל שמעתי שעוד מעט סוגרים אותה לגמרי.. בכל מקרה תמיד יש את מירק.. יש שם הכל ואפשר להוריד אלבומים מלאים בצאנלים האלה:mp3-blackmetal# #mp3-blackdeath #deathmp3 #mp3-darkmusic #hardrockmp3 #mp3_thrash #mp3_progressive-rock יש עוד אבל אלה היחידים שאני מכיר.. צריך לחפש..

למעלה