עזרה

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
עזרה

סלטים ליל הסדר מה אפשר להכין תודה מראש

pirge

New member
עדי, את יכולה להכין מתוך זה......

סלטים ירוקים. בייבי - וסלט כרוב. סלט ולדורף סלט כבד ממולא בחצאי ביצים קשות--- מונח על מצע חסות טריות. סלט תפוחי אדמה סלט עגבניות שרי בצנוברים (כשר)? סלט פלפלים צבעוניים קלויים סלט מלפפונים מלזי סלט מלפפונים מלזי 5 מלפפונים רחוצים, בינוניים,פרוסים לאורכם לרבע וחתוכים באלכסון 5 שיני שום פרוסים לפרוסות רוטב: כפית סחוג אדום כפית מלח 6 סוכרזית 8 כפיות חומץ 4 כפות רוטב סויה כף זנגוויל טחון לערבב הכל ביחד בכלי. לסגור ולהניח במקרר. טעים יום אחרי ועד 12 יום מיום ההכנה. של סיגלית שפיר פריאל סלט כרוב אדום סלט כרוב אדום כרוב אדום (סגול) 3 כפות שטוחות סוכר 2 כפות חומץ 5 כפות מיונז מלח לטעם את הכרוב לחתוך לרצועות. להניח בקערה ולתבל. לערבב ולשמור בכלי סגור במקרר. סלט ולדורף 17:07 | 29/01/06 סלט ולדורף מכל טוב.ו pirge ו של פירגה: החומרים: 6-8 תפוחי עץ חמצמצים מסוג גרנד ראש סלרי נקי מגורר חופן צימוקים לבנים 100 גרם אגוזים שונים קלויים על מחבת יבשה (מלך,קשיו,ברזיל) 3 כפות מיונית 2\1 מיכל שמנת חמוצה --------למי ששומר כשרות-לא חובה-בארוחה בשרית. קוביות או פלחי אננס משומר מקופסא חופן גרגרי רימון טריים ועסיסיים. מיץ מלימון כף או שתיים סילאן מגישים בכוסות אישיות על מצע עלי חסה גדולים שטופים ורעננים. סלט סלק 07:06 | 06/04/05 סלק בטטה קשיו וחסהו pirge ו לבשל סלק ולחתוך ריבועים לבשל בטטה ולחתוך ריבועים ולהשחים אותה במעט שמן שתקבל גוון חום ופריכות להוציא לקערה ולהוסיף: חופן קשיו או אגוזים מסוכרים עלים של סלט "בייבי" או עלי חסות חתוכות לרצועות. זיתים שחורים מגולענים. רוטב: מעט מיץ לימון: שמן: קורט סוכר: מעט מלח: מעט פלפל: לא להוסיף הרבה תיבול אלא אחרי טעימה...... מתכון עצמי. סלט תפוחי אדמה 16:26 | 25/06/05 סלט תפוחי אדמהו pirge ו סלט תפוחי אדמה 5 תפוחי אדמה מבושלים ומקוררים היטב הכי טוב להכין אותם יום קודם--לחתוך לריבועים 3 ביצים קשות חתוכות לריבועים בצל אחד קצוץ קטן--עדיף כמה עלים של בצלים ירוקים קצוצים גזר ואפונה מקופסת שימורים בלי המים 3 מלפפונים חמוצים במלח 3 כפות מיונז כפית חרדל או יותר לטעם מלח פלפל שחור לערבב בעדינות ביחד.

pirge

New member
סלט כבד אני מכינה הכי קל ופשוט

מטגנת 3 בצלים קצוצים ומזהיבה מיד מוסיפה 2\1 קילו כבד עוף חתוך ונקי. משחימה ביחד. תוך בחישה. מבשלת 4 ביצים קשות. מעבירה במג'ימקס בפולסים קצרים מאד שיהיה עדיין סמיך ולא דייסתי. תיבול במלח ופלפל. אפשר להכין כדורים ולגלגל או לגרר במגררת דקיקה-- בחלמוני הביצה. להניח על עלי החסה הלבביים והקטנים מתוך החסה הטרייה.

timiהאחת

New member
מנהל
אפשר להוסיף מעט מיונס זה מרכך את הס

לט כבד למי שאוהב סלט רך

אלהלי

New member
אני על חצי קילו כבד

שמה חמישה בצלים וחמש ביצים,אני מוסיפה כף או שתיים ברנדי שמוצאים חזק יותר את טעם הכבד .את ביצים הקשות אני מוסיפה בסוף לטיגון הכבד לטגון קל עם הבלילה ואז אין צורך לרכך

סלט כבד קצוץ שלי

החומרים 8 בצלים קצוצים גס 1 ק"ג כבד עוף / בקר 5 ביצים - קשות 1 כף (מחוקה )פלפל שחור מלח - לפי הטעם שמן לטיגון - 2 כוסות אופן ההכנה לחתוך לרצועות את הבצל ולהוסיף למחבת עם השמן, לטגן עד חצי השחמה. בשלב זה להוסיף את הכבד והתבלינים ולהמשיך לטגן יחד עד להשחמה - עם מכסה זהירות מהשמן. לתוך קערה לטחון את כל התערובת במכונת בשר ולהוסיף לטחינה גם את הביצים הקשות. להוסיף לתערובת הטחונה את השמן מהמחבת. אם יש צורך להוסיף עוד שמן רגיל. מתקבל כבד קצוץ אורגינלי ולא משחה. מקור המתכון - 1מדינת ישראל להו

למעלה