עזרה

עזרה

אני סובלת מזה 9 שנים מכאבים במרכז בטן תחתונה שבוע לפני הוסת.הכאבים מלווים בעוויתות ובחילות (עד להקאה)וממש בלתי נסבלים. אני אמא לילד ולפני שנה עברתי הפלה בשבוע 6. לפי אבחנה על דרך השלילה הרופאים שיערו שמדובר באנדו'. טופלתי בעבר בדקפפטיל וגלולות רצופות ואכן הכאבים נעלמו. כאשר הופסק הטיפול, הכאבים חזרו. מניסיוכן, האם באמת מדובר באנדו' ? הבנתי שבמידה וכן אני במצב יחסית מצויין כי הכאבים הם "רק" שבוע. הרופאים לא רוצים לעשות לפרוסקופיה, מכיוון שגם אני וגם הם רוצים קודם הריון. יש למישהי "תרופת פלא" להקלה על הכאבים.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ציונה ../images/Emo140.gif

הסימפטומים שציינת בהחלט מתאימים לאנדומטריוזיס, במיוחד שדקאפפטיל וגלולות ברצף סייעו לך. לצערי, אבחנה חד משמעית ניתן לקבל רק ע"י ביצוע לפרוסקופיה שאינו מומלץ לשם איבחון בלבד. האם ביצעת בדיקת דם בשם CA-125 ? מדוע הפסקת לקחת גלולות ? לצערי עוד לא נמצאה עבורנו "תרופת הפלא" למניעת הכאבים ורובנו משתמשות בדיכוי רצוף של דקא/דפו/גלולות ברצף ובעת הצורך מוסיפות גם משככים מסוגים שונים.

תודה על התגובה המהירה

אכן קבלת פנים נעימה ומזמינה. טרם ביצעת את בדיקת הדם וזו הפעם הראשונה שאני שומעת עליה. האמת שכל נושא ההשערה הוא של השנה האחרונה. עד אז הרופאים היו משוכנעים שזה שום דבר וזאת בנוסף לבדיקות האיומות שעברתי.. מה משמעות הבדיקה ? הפסקתי את הטיפול כי אני מנסה להיכנס להריון. לפני כחודשיים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית עקב הידבקויות בצוואר הרחם שיתכן שנגרמו כתוצאה מהניתוח הקיסרי שעברתי בלידת בני.

ר ו מ י ה

New member
CA-125

הינה בדיקת דם לרמות חלבון הנמצא באופן מוגבר אצל נשים עם אנדומטריוזיס. לצערי הבדיקה איננה חד משמעית, היות וערכים גבוהים שלה מאפיינים גם מחלות אחרות. יחד עם זאת, היא ותנת אינדיקציה מסויימת. לאור העובדה שאת מנסה להכנס להריון חשוב חשוב ועוד פעם חשוב שתטופלי ע"י רופא פריון ולא ע"י רופא נשים מהשורה. לצערי טיפול לא נכון בבנות האנדו' עלול לעכב את ההריון ואף להזיק לאישה.

את מדהימה !!!!

שוב תודה. את יודעת או אולי קוראות אחרות יודעות במקרה להמליץ על רופא/ה מומלץ/ת באיזור השפלה/דרום ?

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo9.gif

רופאי הפריון האהודים ע"י נשות הפורום (למרות שאני מניחה שיש אחרים שגם טובים) הם- פרופ' דניאל זיידמן פרופ' משיח פרופ' שולמן פרופ' בני פיש כולם מהמרכז. ייתכן ולגולשות אחרות יהיה מידע גם על רופאים מאזור הדרום. בהצלחה

מריחואנה רפואית משככת כאבים

ויכולה לעזור בריפוי.אגב... מריחואנה רפואית היא הגראס המפורסם ו"הסם המסוכן" אני לוקחת אותו נגד כאבים בגלל פוסט פוליו ולי עוזר מאוד.בנוסף הוא מעביר בחילות.עןבדה שנותנים אותו למי שעובר כימו

ר ו מ י ה

New member
מריחואנה רפואית

יכולה לשמש כמשכך כאבים (בדיוק כמו משככים אחרים, אך אינה יכולה לעזור בריפוי לחולות אנדו'! מהיכן המידע הזה??? כמו כן נשמח אם תציגי את עצמך כמתבקש בתקנון.

../images/Emo151.gif מריחואנה זה ../images/Emo59.gif

אכן כן המריחואנה והגראס הם פתרון עולמי אתן חייבות לנסות זה לא רק משכך את הכאבים שלכן זה גם משכך את כל מה שיש לכן בתוך
אז בנות יאללה ה
אמרה .....

ליהיS

New member
../images/Emo132.gifזה עוזר גם לחיות הבית

תראו את הכלב של זקי לאחר "שיכוך כאבים" מסורתי בבית משפחת זק

ליהיS

New member
ברורררררררררר

הכל למען שלום עולמי וחיים נטולי כאב וכלבים וחתולים מסטוליים...

ליהיS

New member
והנה גם החתול של זקי ברגע

נטול כאבי אנדו'. והחתול השני בטריפ..

למעלה