עזרה

עזרה

שבת שלום לכלם. המחשב שלי תפס קריזה מזה כמה ימים (רבים מאד) ולא יכולתי לעשות כלום מלבד לקרוא. בינתיים היה לי מסר ולא הצלחתי לפתוח אותו. היום בהמלצת "שרות תמיכה" עשיתי אי אלה טיפולים אבל המסר נעלם לי. אני מבקש ממי ששלח לי את המסר לשלוח לי אותו שוב. תודה רבה.

מאראב'יאס

קה מאראב'יאה. אפנאס אסקריבי לדמאנדה דה איודו אל קומפיוטר סה ארביב'יו!!! דקה נו לו פ'יזה אנתס? פודיאה גאנאר מוצ'וס ניירב'וס אי אנפליארלו אנתיס. פארה אסתו דיזן "אל קה נו תיינה מאויו קה תנגה פאצ'אס". נו?

מואיס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאי יו אנסינה,פין קי אריב'ו אה

איל דוקטור טודו מי פאסי

רותי ב.

New member
אגורה קה יה אסטה לאב'וראנדו

אן רגלה, אסקריב'מוס אומפוקו מאס .. יה איי מונצ'ו קה נו ב'יז'יטאטס אקי.

סי יא תיינס ראזון

דספואס קה תומי און פוקו דה "פסק זמן" אי אל קומפיותר סה אתורנו א לאב'ורר ב'וס קיירו אסקריב'יר און קוריוז דה פורים, אפ'ילו קה יא תאדרי. לה סמאנה פאסאדה אן פורים מי נוארה תומו לוס תריס פ'יז'וס אי סה חואה א חולון פארה ב'יר לא עדלאידע. אי יו, אנתיס מוצ'וס אניוס, קואנדו תנייה איינדה סולו דוס פ'יז'וס לוס תומי א תל אביב פארה ב'יר לה עדלאידע קה ארה, סי נו תנגו ירו, לה פרימה ב'יס דספואס דה לה גרה. סאלימוס ד'אל מושב תנפראנו לה מאניאנה קון אל פרימו אותובוס אסתה נתניה אי איי קון און אותרו א תל אביב, אי אותרו אונו קה מוס תומו א" הרבט סמואל" אונדה דב'יאה דה פאסאר לה עדלאידע. אריב'ימוס איי אי אנפסימוס דה פרקוראר פארה תופאר אלגון לוגאר קה סה פואדה ב'יר בואנו דה איי לה עדלאידע. קאמינימוס באסתאנתה קאמינו אסתה קה תופימוס און לוגאר קון פוקה ג'נתה אי מוס קדימוס איי. אספרימוס באסתאנתה תיימפו אן פייס אי לוס צ'יקוס סה אנקאסארון אי ליס פאסו לה פאסיינסה. אמה קואנדו יא סה אםפיסו סינתיר לאס בוזיס אי לה מוסיקה דה לעדלאידע אן סופיתו, ב'יניירון מבול דה ג'נתה אל לוגאר מואסתרו אי מוס אפרתארון אי מי פ'יז'ה קה תנייה מוב'ה דייס אניוס סה אנפסו דה אפ'וגאר. אי נו תנייה רמדיו סולו תומארלה א מיס אומברוס. אנסינה לה דתיני נו סה קואנתו תיימפו אסתה קה פאסו לה עדלאידע אי לה ג'נתה סה אנפסארון דה דספאראסר. לו קה לו סה סיגוראמנתה אס קה אסתה אוי מקונסיינתו לוס אומברוס תויידוס! לה מדיודיאה תורנארון מי נוארה קון לוס פ'יז'וס אי מוס קונתארון קה נו ב'ידון נאדה אן חולון פורקה אב'יאה תאנתה ג'נתה קה לוס אנפושארון אי לוס אפ'וגארון אסתה קה סה ארנפיתיירון אי סה אתורנארון א קאזה!

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gifלו קה אסטאס קונטאנדו, פאסי

קון מי איז'ו, קה קיז'ו ב'ר לה עדלאידע דה חולון. מה פ'ואי קון אל, אי לה ג'נטורייה מוס אנפושארון אמי אי אה אל. אי יו קה סה באשיקה אי פלאקה, נו מה פודי דנטנר דה מי פארה מי, אי מה אספאנטי קה נו מה סה פ'וייגה מי איז'ו דה לה מאנו. מה אנקונסינטי קומו קה מה אסטו באטירייאנדו אן מאר דה ג'נטה. לו טומי אה מי איז'ו דה לה מאנו אי אמפסימוס אה קורר אן לאס קאלז'אס צ'יקאס אל לאדו, פין קה סאלימוס אה אוטרה קאלז'ה גראנדה אי ב'אזייה דה ג'נטה. מוס אסנטימוס אנבאשו פין קה ב'ינו און טאקסי אי מוס טומו אה קאזה. נו ב'ימוס נאדה, אי מאס נו דמאנדו מי איז'ו ב'ר עדלאידע.

רותי ב.

New member
מאויו - שכל , מוח

פאצ'אס - רגליים. ולך - ברוכה הבאה

מאויו אי פאצ'אס

מאויו = שכל, מוח פאצ'ה = שוק, רגל. בקיצור מי שאין לו עכל שיהיו לו רגליים.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif אגורה יה סאב'ס. קואנדו

זה ב'ה בוזאר אל מחשב פישין דמנדה....

למעלה